Menu

Како да се повлечат парите од 1xBet (1xБет)?

Вывести средства 1хБет
Откако ќе ја добијат својата прва награда или ќе потрошат дел од банкролот, играчите можат да ги повлечат средствата на личната сметка. Обложувалницата на корисниците им нуди различни платежни сервиси, меѓутоа играчите сè уште имаат многу прашања поврзани со повлекувањето на парите од 1xBet (1xБет). На нив ќе одговориме во статијата.

Како да се повлечат средствата од 1xБет (1xBet): достапни варијанти

На сајтот на обложувалницата објавен е разделот „Плаќања“ каде се содржи информација за начините на внесување и повлекување на пари од 1xБет (1xBet). Страницата е организирана на тој начин што корисниците имаат можност да ги прегледуваат информациите според одделно избрани држави и во контекст на пополнување на сметката или повлекување на средствата.

Треба да се забележи дека бројот на платни сервиси зависи од државата во која живее играчот. Просечно на играчите им се достапни повеќе од 30 варијанти за внесување и подигнување на средства:

  • Трансфер на пари преку платежни картички.
  • Трансфер на банкарски сметки (за некои држави).
  • Електронски паричници.
  • Платежни системи.
  • Криптовалути.

За да се повлечат пари од 1xBet (1xБет) играчот треба да го избере саканиот сервис, да ги внесе податоците на платежниот инструмент и да ја потврди операцијата. Откако ќе го стори тоа, исплатата се праќа на проверка која може да трае од неколку часови до денови според прописите. Доколку финансискиот мониторинг нема прашања, парите ќе бидат префрлени на посочената сметка.

Личный кабинет 1xБет - Вывести средства

Како да се повлечат парите од 1xБет (1xBet) на картичка?

За да се изврши трансфер на пари на картичка, играчот треба да премине во разделот „Повлечи од сметка“ (во профилот) и да ја избере картичката од посакуваниот платежен сервис. Универзално решение претставуваат картичките Visa и MasterCard. Меѓутоа, во некои држави достапни се и трансфери од картичките Maestro и Мир. Последната варијанта се однесува за типувачите од Русија, кои за внесување и повлекување на средствата од 1xBet (1xБет) ја користат картичката Мир.

Откако ќе кликнете на холограмот на платежниот систем, треба се посочи сумата на трансферот и да се внесе бројот на картичката. Откако ќе се прати барањето, ќе се провери потеклото на парите и нивното користење на платформата, играчот ќе ја добие посочената сума на својата лична сметка.

Сакаме да обрнеме внимание на тоа дека сите банки соработуваат со платежни сервиси. Затоа корисниците нема да имаат проблеми со повлекувањето на средствата достапни на 1xБет (1xBet) на картичките Сбербанк (Русија), Приватбанк (Украина) итн.

1xБет (1xBet): како да се повлечат парите на електронски паричници?

Како што забележавме претходно, обложувалницата 1xБет (1xBet) дава можност за извршување на трансфери на електронски паричници, на пример, Skrill I Jeton Wallet. Ова е прилично популарен инструмент заради својата приватност и брзината на извршување на трансферите.

Сепак 2021 година донесе разочарување за типувачите кои ги користеа паричниците Киви (Qiwi) и Яндекс.Деньги (ЮMoney). Централната банка на Руската Федерација ја заврши проверката на дејноста на финансиските компании и откри многу нарушувања во операциите со меѓународни трансфери. Бидејќи дејноста на коцкарските претпријатија на територијата на Русија е недостапна, соработката со 1xBet (1xБет) носи последици за руските компании. Големите казни и оданочувањето на компаниите кои управуваат со Qiwi и Яндекс.Деньги придонесоа до исчезнување на тие електронски паричници од сајтот на обложувалницата. Затоа на популарните прашања: „Како да се повлечат пари од 1xБет на Яндекс.Деньги?“ или „Како да се препратат средствата од 1xBet на Киви?“ може да се даде само еден одговор: „Засега никако“. Поддршката на обложувалницата одговара дека тоа се технички проблеми. Меѓутоа, виновни се казните од ЦБ на Русија и заострувањето на финансискиот мониторинг во земјата.

Вывод средств 1хБет на карту

Како да се повлечат средствата од 1xБет (1xBet) од телефон ?

Бројот на корисници кои ја користат мобилната апликација 1xБет (1xBet) постојано расте. Затоа не зачудува тоа што кај играчите се појавуваат прашања на темата: користење на телефон за извршување на операции со сметката. Сепак, благодарение на удобниот интерфејс на мобилната апликација 1xБет (1xBet) не е тешко да се направи тоа. Покрај тоа, програмата работи брзо, затоа играчот не ќе потроши повеќе време, отколку при користење на веб верзијата на порталот.

Доколку играчот е логиран, треба да премине во разделот „Плаќања“ – „Повлечи од сметка“ и да го избере посакуваниот платежен инструмент. Откако ќе го стори тоа, потребно е да ја посочи сумата на трансферот и податоците од картичката/сметката. По задолжителната проверка, средствата ќе бидат испратени на избраниот платежен инструмент согласно прописите.

Чести прашања на тема повлекување на средствата од 1xБет (1xBet)

💳 Какви начини за повлекувања на средствата поддржува 1xБет (1xBet)?

Корисниците на 1xBet имаат можност да ги повлекуваат средствата преку банкарски картички, банкарски сметки (не е достапно во сите држави), електронски паричници, платежни системи и преку криптовалути. Вкупниот број на платежни инструменти варира од држава во држава, сепак најчесто изнесува повеќе од 30 сервиси.

📜 Што треба да се направи за да се повлечат парите од 1xBet (1xБет)?

Корисникот треба да ги искористи внесените средства за спортски облози, сајбер-спорт (минимален коефициент од 1,1) или во игри. Покрај тоа, профилот треба да биде верифициран преку приложување на лична карта. Само после тоа корисникот ќе може да ги повлече средствата на својата лична сметка.

❎ Што да се направи ако не може да се повлечат средствата од 1xБет (1xBet)?

Во случај на технички грешки на сервисот, треба да се почека некое време и да се повтори операцијата. Ако тоа не помогне, треба да се обратете во службата за поддршка и да ја објаснете причината. Подетално за ситуациите со ограничувањата за повлекување на средства од 1xБет (1xBet) ќе стане збор во одделна статија на сајтот.


melbet Portugal

Читај исто така