Menu

Како да се помине проверката на документи во 1xBet?

Пройти проверку документов в 1xBet
По создавањето на корисничка сметка во 1хБет , како што беше забележано претходно, играчот ќе може да ги користи услугите на обложувалницата. Единствено што треба е да внесе пари на сметката за да почне да поставува облози на спортски и неспортски настани или игри. Сепак, корисничката сметка на играчот и натаму останува неверифицирана. Затоа, корисникот ќе наиде на ограничувања поврзани со повлекувањето на добивката.

За да ги добие парите на својата сметка потребно е да се потполни анкетата на 1хБет. За тоа како да се стори ова пишувавме во претходните материјали. Таму спомнавме и за тоа како да го верифицирате 1xBet профилот. Подетално за проверката на документите во 1хБет ќе стане збор во оваа статија.

Зошто да се верифицира 1хБет профилот?

Обложувалницата 1хБет користи работна лиценца од регистратор во Курасао, во која се наведени барањата за давањето на гемблинг услугите. Меѓу другото, постои и услов за проверка на документите. Ова се прави со цел обложувалницата да биде уверена дека играчот:

 • Наполнил 18 години (е полнолетен).
 • Не планира да користи шеми за измама.
 • Нема да создава дополнителни профили (ова е забрането од обложувалницата).

Затоа проверувањето на документите во 1хБет е задолжителна процедура, која треба да ја поминат сите типувачи.

Како се одвива верификацијата во 1xBet?

Како што беше забележано во воведниот дел, играчот треба да ја потполни анкетата со лични информации, односно информацијата да ја внесе во задолжителните полиња, а доколку направи грешка, може да ја поправи самостојно или да се обрати во службата за поддршка на 1хБет.

Откако корисникот ќе ги напише своите лични податоци и ќе го избере документот за верификација на 1xBet, може да се препушти во светот на игрите на среќа: да се обложува или да игра. Корисникот нема да има никакви ограничувања во врска со висината на минималните облози, сумата на добивките, користењето на бонус сметката и учеството во акциите. Сепак, откако играчот ќе реши да ги повлече парите и да испрати барање до обложувалницата, тој треба да помине проверка на документите во 1xБет.

Зависно од државата во која живее типувачот, неговата електронска пошта, активноста на сајтот и другите параметри, системот на обложувалницата 1хБет одлучува на кој начин ќе се одвива верификацијата. Постојат неколку варијанти за потврдување на индентитетот:

 • Приложување на скенирана копија на лична карта или фотографија.
 • Фотографија од играчот со личната карта во рацете (пред градите или до лицето).
 • Копија од личната карта заверена од нотар.

Доколку обложувалницата 1xBet има прашања, може да бидат побарани дополнителни документи: возачка дозвола, сметка за комунални услуги, осигурување итн.

Личные данные 1хБет

Како да се внесат личните податоци во 1хБет (1xBet)?

За време на создавањето на сметката на сајтот на 1хБет (1xBet) играчот може да избере упростена варијанта за регистрација. Дури и најголемиот формулар за создавање на профилот преку електронска пошта од играчите прво бара да се внесат името и лозинката. Останатата информација треба да биде внесена во профилот на корисникот.

За да се внесат податоците од личната карта во 1xBet (1хБет), корисникот треба да се логира. Во профилот постои раздел „Лични податоци“. Играчот треба да ја потполни анкетата со личните информации (задолжителните полиња се означени со ѕвездички) пред да го испрати барањето за верификација. Без ова работниците на обложувалницата нема да можат да го проверат профилот.

На страницата „Лични податоци“ играчот треба да ги внесе следните задолжителни информации:

 • Презиме.
 • Име.
 • Датум на раѓање.
 • Вид на документот.
 • Област.
 • Град.
 • Постојана адреса на живеење.

Играчот, исто така, може да внесе други податоци за себе кои ќе помогнат за идентификување на типувачот во случај на губење на пристапот до профилот. Такви информации се:

 • Патроним.
 • Место на раѓање.
 • Телефон.
 • Електронска пошта.

Откако ќе ги потполни задолжителните податоци, играчот може да премине на проверка на корисничката сметка од претставниците на 1хБет (1xBet).

Ввод паспортных данных 1хБет

Како да се сменат личните податоци во 1xBet (1хБет)?

Често се јавуваат ситуации кога корисникот неправилно ги внесува податоците за време на креирањето на сметката. Исто така, грешки се јавуваат и за време на потполнувањето на профилот, на пример, наведување на неправилни лични податоци во 1xBet (1хБет). Во овој случај играчот може самостојно да ги поправи грешките или да се побара помош од специјалистите за поддршка кои работат 24/7.

Во разделот „Лични податоци“ се чува сета информација за корисникот. Дел од податоците не можат да се уредуваат (означени со катанец): бројот на сметката, датумот на регистрацијата и државата. Тие не може да се променат, освен државата во која живее играчот. За внесување на измени треба да напишете во службата за поддршка и да приложете документи за промена на живеалиштето во друга држава. Останатата информација може да ја менувате самостојно, со кликање на знакчето во вид на моливче.

Дополнителни прашања на темата верификација на профилот во 1xБет

📃 Зошто треба да се внесат податоците од личната карта во 1хБет (1xBet)?

Со добивањето на лиценцата од регистраторот во Курасао, обложувалницата 1хБет (1xBet) презема одговорност да го спречува користењето на сервисот за играње од малолетници. Заради тоа, компанијата ги обврзува типувачите да направат верификација – проверка на податоците од личната карта. Благодарение на тој чекор се минимизираат обидите на играчите под 18 години да се обложуваат. Покрај тоа, компанијата ги проверува документите на корисниците за да не ги допушта нечесните типувачи, кои ги има во голем број на пазарот за спортско обложување и коцкање.

⌚ Колку време е потребно за да се проверат документите во 1хБет?

По приложувањето на сите потребни документи од страна на играчот (списокот ќе се појави во профилот), обложувалницата има 72 часа за да ги провери. Обично, верификацијата во 1хБет се изведува многу побрзо и играчите можат да ги повлечат парите во рок од еден ден откако ќе го испратат барањето.

📋 Кои документи се потребни за верификација на 1xBet?

Проверката на идентитетот на играчот е индивидуална процедура. Обложувалницата сама одлучува кои документи ѝ се потребни за проверка на идентитетот. Сепак, најчесто тоа е лична карта или пасош и возачка дозвола.

📝 Како да се заобиколи проверката на пасошот во 1xBet?

Ова прашање е доста популарно меѓу тинејџерите кои сè уште не наполниле 18 години. Според правилата, пред повлекувањето на средствата обложувалницата ги проверува документите. Затоа верификацијата на 1xBet не може да се заобиколи. Секако, играчот може да ги користи податоците на роднините. Сепак, треба да се биде внимателен за измамата да не се открие од службата за безбедност. Во тој случај блокирањето на профилот е неизбежно.


Читај исто така