Menu

Како да се регистрирате на 1xBet?

как зарегистрироваться 1xbet

Кои варијанти за регистрација се поддржани од обложувалницата 1хБет?

Откако корисникот ќе се запознае со обложувалницата 1хБет и ќе одлучи да ги користи нејзините услуги следува креирањето на профилот. Во овој случај обложувалницата на играчот му нуди неколку начини за регистрација на 1xBet. Затоа типувачот има можност да ја избере онаа варијанта која ќе му биде најудобна.

Денес за да се регистрирате на 1хБет може да користете електронска пошта, телефонски број, социјални мрежи или брзо создавање на профил „со 1 клик“. За ова треба да кликнете на копчето „Регистрација“ во десниот горен агол на екранот.

При изборот на начин за регистрација во 1xBet (1xБет) на играчот ќе му биде понудено да потполни различни податоци. Така, при брза регистрација доволно е да се избере валутата на сметката и државата на живеење, а при користење на електронска пошта треба да се наведат клучните податоци на типувачот. Секако на крај во профилот ќе треба да се внесат сите информации за себе и да се прикачи копија од лична карта за верифицирање на профилот. Исто така, ќе забележиме дека просечното време за регистрирање изнесува 5 минути. Затоа играчот може да ја избере која било варијанта.

Многу играчи поставуваат прашања за регистрација на сајтот на (1xБет) без лична карта (ако сакаат да останат анонимни или не наполниле 18 години) или без ЦУПИС. За оваа можност ќе позборуваме во друга статија.

Дополнителни прашања за регистрација на 1xBet:

📱 Како да се регистрирате на 1xBet?

Играчите на обложувалницата 1хБет можат да ја користат мобилната апликација за Android и iOS. Покрај тоа, сајтот има верзија која е оптимизирана за телефони и таблети. Притоа, регистрацијата на 1хБет во ништо не се разликува од користењето на десктопот. Во апликацијата и во мобилната верзија на сајтот достапни се сите 4 варијанти кои ги опишавме во статијата.

💻 Како да се регистрирате преку мобилниот сајт на 1хБет?

За да создадете корисничка сметка на мобилниот сајт на 1xBet треба да преминете во разделот „Регистрација“. Ќе го најдете во десниот горен агол од страницата. Понатаму треба да изберете еден од начините за создавање на профил: преку е-пошта, преку телефон, социјални мрежи или „со еден клик“.

📱 Како да се регистрирате во 1xBet (1хБет) преку телефон?

Процесот на регистрација во 1xBet (1хБет) на телефон во ништо не се разликува од создавањето на корисничка сметка на компјутер. Ако играчот ја користи мобилната верзија на сајтот или апликацијата, копчето за регистрација ќе се наоѓа во десниот горен агол на екранот. Типувачите можат да користат еден од 4 начини за создавање на корисничка сметка.

⭐ Како е подобро да се регистрирате во 1xBet?

Обложувалницата 1xBet на почетниците им дава можност да изберат меѓу 4 начини за регистрација. Секој од варијантите на корисникот му овозможува да креира сметка за рок од 5 минути. Затоа одредувањето на најдобриот начин за регистрација зависи од самиот играч и од неговите интереси.


melbet Portugal

Читај исто така