Menu

Како да се регистрирате на 22Бет (22Bet)?

Ако решивте да се пробатe себе си во таков вид на забава (или заработка) како што е спортското обложување, на сајтот 22Бет (22Bet) нема да може да поминете без регистрација. Покрај тоа, ќе треба да ја потврдите сметката, а потоа и да ја поминете верификацијата на идентитетот за да може да ги повлечете заработените средства и да учествувате во акциите на обложувалницата. Звучи сложено но, всушност, овие етапи за создавање на корисничка сметка се поминуваат за брзо време. На 22Bet (22Бет) постојат 2 начини за регистрација: целосна (преку електронска пошта) и поедноставена (преку социјални мрежи). Ајде да ги разгледаме и двете варијанти.

Како да ја поминете целосната регистрација на 22Bet (22Бет)?

Кога играчот ќе кликне на копчето „Регистрирај се“ на 22Bet (22Бет), системот ќе му понуди да избере една од две варијанти. При целосната регистрација ќе треба да се наведат следните податоци:

 • Име.
 • Презиме.
 • Електронска адреса.
 • Лозинка за понатамошното најавување.
 • Држава на живеење.
 • Валута на сметката.

Пред да се кликне на копчето „Регистрирај се“ во 22Бет (22Bet), треба да се обрне внимание на точката „Валута“. Играчот треба добро да размисли која валута ќе му биде поволна за повлекување на добивките, затоа што подоцна ќе биде многу тешко, може да се каже дури невозможно, да се смени оваа поставка на 22Бет.

Исто така не препорачуваме да наведувате случајна мејл адреса, затоа што на неа ќе пристигне писмо за потврдување на корисничката сметка. Во писмото ќе има линк, по кој ќе треба да се премине и на тој начин да се заврши регистрацијата на 22Бет (22Bet). Без ова, корисничката сметка ќе биде неактивна и нема да може да се поставуваат облози преку неа.

Останатите полиња за внесување, како што се: името, презимето и државта не би требало да предизвикуваат потешкотии. Сепак, препорачуваме да не се шегувате со обложувалницата и да внесете вистински податоци, бидејќи обложувалницата брзо и жестоко става крај на разговорот со измамниците.

Како да се регистрирате на 22Бет (22Bet) преку социјалните мрежи?

Втората варијанта за регистрација на 22Бет (22Bet) за многумина е едноставна и удобна, а најважно брза. Тоа е регистрација преку социјалните мрежи. Ако потенцијалниот клиент има корисничка сметка барем во еден од долунаведените ресурси, може смело да го избере.

Сайт 22Bet

 

Обложувалницата 22Bet (22Бет) соработува со овие социјални мрежи:

 • Одноклассники.
 • Вконтакте.
 • Яндекс.
 • Мейл.ру.
 • Gmail.

Преку избирање на овој начин на регистрација, играчот треба да даде согласност дека обложувалницата може да ги користи личните податоци од избраниот ресурс.

Покрај социјалните мрежи, исто така, треба да се избере валутата за изведување на трансакциите на сајтот. Треба да се внимава и да се размисли пред да се внесат податоците, бидејќи оваа функција се избира само еднаш за време на регистрацијата и подоцна не може да се смени (само преку обраќање во службата за поддршка).

После изборот на валутата и социјалните мрежи, понатаму кликаме на копчето „Регистрирај се“, по што отвара нов прозорец. Читаме и потврдуваме дека се согласуваме со правилата и условите за користење на сајтот. После ова обложувалницата автоматски генерира корисничко име и лозинка за влез во профилот. Препорачуваме да ги запишете некаде. Всушност, ако играчот ги заборави податоците за најавување, може прилично лесно да ги поврати.

Како да регистрирате втор профил на 22Bet (22Бет)?

Без долг вовед, веднаш ќе кажеме дека ова е лоша идеја. Обложувалницата 22Бет (22Bet) дозволува создавање на само една сметка и уживање во сите нејзини придобивки. За извршување на парични трансакции и учество во акциите на компанијата потребно е да се помине верификација на идентитетот преку приложување на документи.
Дури ако клиентот ќе успее да се регистрира по втор пат на 22Bet (22Бет) со лажни документи, доколку тоа се открие, обложувалницата ќе ги затвори и двете сметки без можност за понатамошно обновување. Кратко речено – доживотна забрана со блокирање на пристапот кон сите добиени средства.

Како да се регистрирате по блокирањето на сметката на 22Bet (22Бет)?

Ако при обидот да влезе во профилот играчот дознава дека го блокирале, не треба да брза и да прави нова сметка. За почеток обидете се да ја разјаснете причината на блокирањето и да го обновете пристапот. Иако ова не секогаш е лесна задача, на крај сепак вреди. Обложувалницата 22Бет (22Bet) внимателно ја следи безбедноста на зделките и одговара за чувањето на личните податоци на своите играчи. Затоа при најмало сомневање за измама, сметката ќе биде блокирана.

Има случаи кога типувачите добиваат забрана без причина. Ако играчот е уверен дека е во право и има документи кои го потврдуваат тоа, може храбро да се обрати во службата за поддршка.

Многу честа причина за блокирање е користењето на туѓи картички (од брат, мајка, другар, жена итн.). Ако типувачот е блокиран заради ова, тогаш ова се лоши вести. Ќе биде многу тешко да се докаже нешто, и секако на крајот службата за безбедност може да испрати известување за прекинување на соработката и бришење на корисничката сметка на 22Bet (22Бет).

При сериозни нарушувања и бришење на корисничката сметка, сите понатамошни регистрации со тие лични податоци, ќе бидат блокирани и ќе се отстрануваат.

22Бет регистрация

Затоа на прашањето „Како да се регистрирам после блокирањето на сметката на 22Bet (22Бет)?», одговорот е прилично едноставен: „Никако“.

Бидете внимателни при користењето на сајтот, читајте ги правилата и почитувајте ги. Често многу од грешките можат да се избегнат само со претходно читање на правилата, пред да се започне кариерата во светот на обложувањето.

Како да влезете во профилот после регистрацијата на 22Бет (22Bet)?

Во профилот на 22Бет (22Bet) се влегува многу лесно. Само треба да се знае корисничкото име и лозината.

Ако играчот ја поминал целосната регистрација преку мејл-адресата, тогаш корисничко име ќе биде таа адреса, а лозинката – онаа која ја измислил клиентот.

Во случај на регистрација на 22Bet (22Бет) преку социјални мрежи, сајтот автоматски генерира корисничко име и лозинка. Обично тие се испраќаат на мејл. Затоа ако играчот не ги запише и ги заборави, корисничкото име и лозинката треба да ги бара во мејлот. Исто така, може да ги искористи и начините за враќање на пристапот до 22Бет (22Bet).


Читај исто така