Menu

Како да ја пополнете анкетата за регистрација во 1xBet?

Регистрационная анкета 1xBet
Во една од статиите на сајтот раскажувавме за регистрацијата во 1хБет за почетници. Бидејќи обложувалницата нуди различи начини за креирање на сметка (преку електронска пошта, телефон, социјални мрежи или преку брза регистрација), кај играчите се јавуваат прашања за тоа како да ги потполнат сите полиња од анкетата за регистрација на 1xBet? Ќе се обидеме да одговориме на нив во денешниот материјал.

Како да се потполни анкетата на 1xBet?

Откако играчот ќе го избере најдобриот начин за регистрација во 1хБет , може да премине кон потполнување на анкетата. Суштината е во тоа, што формуларите се разликуваат меѓу себе и зависат од избраниот начин на регистрација. Играчот ќе треба да внесе податоци за валутата на сметката и државата во која живее, освен при создавање на сметка преку електронска пошта.

„Како да се потполни анкетата во 1хБет?, е популарно прашање меѓу почетниците. Одговорот на него не е едноставен. За време на регистрацијата играчот треба да ги потполни сите дадени полиња, а понатаму, по добивање на пристап до сајтот да премине кон внесување на податоците во анкетата. Неа може да ја најде во разделот „Мој профил – Лични податоци“. Понатаму играчот може да ги уреди празните полиња или оние со неправилни податоци.

Ве молиме да обрнете внимание дека податоците треба да бидат правилни. Тие понатаму ќе се проверуваат, односно верифицираат од страна на специјалистите на обложувалницата 1хБет.

Како да се потполнат сите полиња на анкетата за регистрација во 1xBet?

Играчот може да уредува дел или сите отворени полиња на профилот. Во првиот случај треба да го користи знакчето „моливче“, а во вториот да кликне на копчето Уреди се. Потоа ќе се отворат полињата каде што може да се внесат корегираните или невнесените податоци.

Анкета игрока 1хБет

Во случај, доколку над полето има знакче „катанец“ играчот нема да може да го уреди. Затоа треба неколку пати да се провери информацијата пред да се внесе, затоа што понатамошното корегирање може да одземе многу време. За менување на личните податоци во забренетите полиња треба да се обратете во службата за поддршка или преку некој од достапните канали.

Од кои полиња се состои анкетата на играчот во 1xBet?

Картата на играчот во 1хБет се состои до 3 дела: податоци за сметката и податоци за контакт. Во првиот случај типувачот може да ја менува само лозинката. При преминување во разделот со податоците за контакт, корисникот треба да ги потполни следните полиња:

 • Презиме.
 • Име.
 • Датум на раѓање.
 • Вид на документот и податоци за документот .
 • Област.
 • Град.
 • Адреса на регистрацијата.

Незадолжителни полиња за потполнување:

 • Телефон.
 • Електронска пошта.
 • Патроним.
 • Место на раѓање.

Ако играчот забележи грешка во внесените податоци и не може самостојно да ја поправи, треба да се обрати во службата за поддршка. Во спротивно, можат да се појават проблеми со повлекувањето на добивката. Затоа уште еднаш ќе повториме за важноста внимателно да се проверуваат сите податоци пред регистрацијата или потполнувањето на личните податоци на сајтот на 1хБет.


Читај исто така