Menu

Како се прават спортски облози во 22Bet (22Бет)?

Сајтот на обложувалницата 22Бет има прилично едноставни и разбирливи функции, со кои ќе се снајдат дури и почетниците. Ова овозможува облозите во 22Bet (22Бет) да се прават само со неколку кликови на глувчето или неколку допири на екранот на телефонот. На почетната страница веднаш може да го изберете видот на спортот, да ги погледнете достапните варијанти на облози во 22Бет (22Bet) и да ги изберете најуспешните. На ваша услуга се класичните единечни облози, експресите, системите, а исто така, комбинациите патент, лаки, ланец и мулти-облог, кои беа опишани во една од претходните статии. Денес подетално сакаме да ги опишеме чекорите кои треба да се поминат за да се постават единечни или комбинирани облози во 22Bet.

Единечни облози во 22Бет (22Bet): како да се постават?

За да се постави единечен спортски облог на 22Бет (22Bet) треба да влезете во профилот, преку порталот на обложувалницата. Ако се појават потешкотии со пристапот до него можете да го заобиколите блокирањето на сајтот 22Бет (22Bet) преку користење на различни варијанти. После тоа треба да преминете во разделот „Билтен“ или „Live“ (ако ве интересира класичниот спорт) или на страницата „Сајбер-спорт“ (за облози на турнири со компјутерски игри). А ако ја преземавте мобилната апликација од обложувалницата, тогаш не мора да се грижите за блокирањето и веднаш може да преминете во горенаведените раздели. Следните чекори, ако не се зема предвид дизајнот на сајтот и апликацијата, се слични.

По преминувањето во потребниот раздел играчот ќе види:

  • Табела со видови спорт или сајбер-спорт – поставена од лево.
  • Список со натпревари со популарни исходи, филтер за видови спорт/сајбер-спорт и банер со важни настани – на средина.
  • Банери со акции и тикет, кој ќе се појави по избирањето на исходот – од лево.

Понатаму, корисникот треба да го избере саканиот вид спорт и да се запознае со сите исходи. По избирањето на потребниот коефициент за исходот, облогот ќе влезе во тикет. Следниот чекор е да се наведе сумата на облогот, да се внесе промо код за бесплатен облог (ако има) и да се избере сметка, од која ќе се повлечат парите – основната или бонус-сметката. Последниот чекор е да се провери облогот и да се потврди преку соодветното копче на панелот од лево. Ова е сè што треба да се направи за да се постави единечен облог во 22Bet (22Бет).

Одиночная ставка 22Бет

Како да се постави експрес во 22Bet (22Бет)?

Откако почетниците ќе ги усвојат единечните спортски облози, тие преминуваат кон експресите во 22Bet (22Бет). Овој вид на облог е интересен заради можноста да се додадат неколку избори, во кои ќе бидете сигурни, и да се добие зголемена добивка. Коефициентите на облозите се умножуваат, што гарантира висок доход. Меѓутоа, еден неправилен исход во комбинацијата води кон губење на сите средства. Затоа на новите типувачи им препорачуваме да поставуваат експрес-облози од 2 или 3 настани. Во спротивно може да го изгубат сиот банкрол.

За да поставите експрес облог на спорт во 22Бет (22Bet), треба да ги исполните следниве активности:

  • Да преминете во разделот „Билтен“ и „Live“. За сајбер-спорт облозите потребно е да го посетите разделот „Сајбер-спорт“.
  • Да изберете неколку натпревари и да ги додадете во тикет.
  • На панелот со тикетот треба да изберете експрес во јазичето „Вид облог“. Оваа опција се појавува откако ќе се додадат два или повеќе настани во тикетот.
  • Да ја наведете сумата на облогот, промо кодот (ако има) и да го потврдите облогот со кликање на специјалното копче.

Экспресс-ставка 22Бет

После ова облогот ќе се појави во профилот и може да се прегледува на страницата со историја на облози. Исто така постои раздел „Провери тикет“, каде што може да се наведе бројот на облогот и да се дознае неговиот резултат.

Како се прават комбинирани облози во 22Бет (22Bet)?

Во статијата за видовите облози на 22Бет (22Bet), која ја споменавме во воведот, беа наведени такви комбинирани облози, како што се систем, патент, лаки, ланец и мулти-облог. Сите тие имаат некои карактеристики, кои накратко се опишани во истата статија. Затоа почетниците, пред да преземаат активности за поставување на вакви облози, препорачуваме да се запознаат со материјалот. Покрај тоа, на сајтот постои раздел „Правила“, каде се дадени дополнителни информации за сите видови облози поддржани на сајтот.

Поставувањето на комбинирани облози на 22Бет (22Bet) е лесно. Обложувалницата се погрижи процесот на додавање на натпревари во купонот и поставувањето на комбинацијата да е интуитивно сфатлив. За да направите комбиниран облог треба:

  • Да додадете неколку настани во тикет. Претходно треба да ги изберете во разделите со спортските и сајбер-спорт натпреварите.
  • Во полето „Вид на облог“ од опаѓачкиот список изберете го потребниот вид на облог.
  • Посочете ја сумата на облогот, промо кодот (ако има) и поставете го облогот.

Комбинировання ставка 22Бет

После ова резултатот може да се следи преку профилот. Со помош на бројот на тикетот тој може да се провери без влегување на сајтот, преку разделот „Проверка на тикет“.


Читај исто така