Menu

Какo да ги измамите популарните игри во 1хБет (1xBet)?

Темата која се однесува на мамењето на (1xBet) во обложување и игри ја зголемува својата популарност меѓу типувачите. На форумите, на Youtube, на тематските сајтови може да се најдат многу различни статии и видео-лекции со опис на стратегии за добивање. Во статијата „Како да се измами обложувалницата 1xBet (1хБет)?“, ние ги опишавме клучните шеми кои корисниците ги користат за обложување. Денес сакаме да одговориме на клучните прашања кои корисниците ги поставуваат за игрите на среќа. Бидејќи на сајтот на обложувалницата има илјадници игри, во статијата ги вклучивме прашања само за некои од нив.

Како да се измами (1xBet) во напрстоци?

Кој не ја знае популарната игра во напрстоци (Thimbles)? Сигурно, сите се сеќаваат, како топчето се става под едно од капачињата (напрсток). Понатаму капачињата се мешаат и играчот треба да погоди под кој од нив се наоѓа топчето. Бидејќи правилата на играта се едноставни, таа е прилично популарна на сајтот на обложувалницата. И покрај тоа, голем дел од играчите губат. Не зачудува тоа што меѓу нив постојат прашања како да ја измамат 1хБет (1xBet) во напрстоци?

Претходно пишувавме дека не е лесно да се победи во игрите на среќа. Прво, заради претходно поставениот алгоритам, кој ги пресметува можните дејства на играчот. Второ, програмски е одреден бројот на дозволени порази. Затоа можните стратегии за победување на 1xBet (1xBet) во напрстоци не е ништо друго, туку заблуда на корисниците.

Игра в наперстки 1хБет

Обично сите шеми на измамниците од Youtube или тематските форуми се засноваат на користење на стратегијата на Мартингејл или т.н. покривање. На пример, со поставување на облог на 50 рубљи* кој ќе биде недобитен, треба да се направи втор облог на сума од 100 рубљи*. Втората популарна шема е користење на специјални програми. Тие, навидум, го анализираат мешањето на напрстоците на екранот и го обележуваат правилното капаче. На пракса, ова не работи така. Затоа не препорачуваме да се поврзувате со сопствениците на овие 100%-ни стратегии за измама на 1хБет (1xBet) во напрстоци.

За да се победи обложувалницата потребно е трпение, внимание и среќа. Ако по неколку порази нема да победите, тогаш треба да се направи пауза. Подобро е да се изигра нареден пат, отколку да се прават обиди за одигрување и да се изгуби сиот банкрол.

*Или еквивалент во друга валута.

Како да се победи во „јаболко“ на 1xBet (1хБет)?

Во понудата на обложувалницата има многу интересни игри, меѓу кои и „Apple of Fortune“. Играта „Јаболчиња“, како што ја нарекуваат типувачите, на корисниците им се допаѓа заради нејзината едноставност. За да победат, играчите треба да се искачат до 3 скалило по патот од цели јаболки. Ако на патот ќе се најде гризнато јаболко, корисникот губи. Па така, колку повисоко е скалилото и подолга е патеката со јаболки, толку поголема добивка ќе добие играчот.

Яблочки 1хБет

На интернет може да се најдат многу рецепти, како да се победи во „Јаболко“ во 1xBet (1хБет). Меѓу достапните стратегии се:

  • Игра со покривање, преку зголемување на сумата на облогот за 2 пати по поразот.
  • Игра со минимален облог, со очекување на гризнато јаболко на третото скалило. Откако ќе се падне оваа комбинација, може да се зголеми износот на облогот до посакуваната сума. Според шемата, овој облог ќе донесе победа.

Меѓутоа, на форумите може да се најдат разобличувања на секоја од овие стратегии. Причината се крие во почетниот поставен процент на добивки. Ако играчот влезе во лошо време, сите овие „стратегии“ нема да донесат резултат. Затоа прво треба да се провери дали играта „Јаболко“ во 1хБет (1xBet) дава добивки. Ако не, препорачуваме да одиграте подоцна.

Lucky Wheel во 1хБет (1xBet): како да се измами обложувалницата?

Во разделот со бонус игри има интересна понуда од 1хБет (1xBet) – „Lucky Wheel“ или „Тркало на среќата“. Корисниците можат да купуваат или да добиваат бесплатни вртења и да добиваат бонус поени или вредни подароци во вид на уреди (лаптопи, таблети или Apple телефони). За тоа што е тоа тркало на среќата во 1xBet (1хБет), пишувавме во една од статиите на нашиот сајт.

Обложувалницата на сите корисници им дава по едно бесплатно вртење на ден. Покрај тоа, за внесување на пари на сметката и за добитни облози може да се добијат и бонус поени. Понатаму овие поени може да се заменат за фриспинови за „Тркалото на среќата“ од 1хБет (1xBet). На тој начин играта станува подостапна за играчите, што придонесува за зголемување на бројот на нејзините фанови.
Колесо фортуны 1хБет

И покрај можноста за добивање на добивка без влог, не сите типувачи имаат среќа. Затоа прашањето за мамење во „ Lucky Wheel“ од 1хБет (1xBet) е прилично актуелно. На интернет може да се најдат стратегии за добивка во „Тркалото на среќата“. Сепак, сите тие, како што беше случај и во другите игри на 1xBet (1хБет), не функционираат. За победа, не е толку битна итрата шема, колку „расположението“ на играта. Ако корисникот влегол во добитна серија, тогаш го очекуваат големи добивки. Во спротивно, сите обиди да ја измами 1хБет (1xBet) во „Тркалото на среќата“ ќе доведат до пораз.

Затоа препорачуваме да не обрнувате внимание на сите можни трикови и шеми, кои се продаваат од „искусните“ играчи. Најдобрата стратегија за игрите е да се провери дали програмата дава добивки во првите 5 обиди или не.

Како да се измами 1xBet (1хБет) во 21 поени?

На сајтот на обложувалницата достапни се 4 варијанти на играта „21 поени“. Тие меѓу себе се разликуваат визуелно, меѓутоа принципот е ист. Корисникот треба да состави една од комбинациите од картите кои се паѓаат. Колку повеќе поени ќе има играчот, толку поголема е шансата да ја победи обложувалницата. За победа треба да се состави комбинација од 2 асови (АА), која на играчот му дава 21 поени или т.н. „златни поени“.

Игра 21 очко 1хБет

Во вистинскиот живот постојат различни стратегии за добивка во „21 поени“: пресметување на комбинациите, блефирање и т.н. Меѓутоа, овде корисникот игра со обложувалницата, т.е. со програма. Затоа невозможно е да се измами 1xBet (1хБет) во „21 поени“. Како и во останатите игри, програмерите создале алгоритам, според кој обложувалницата ги дава добивките на играчите. Затоа не постојат никакви роботи или шеми за играта „21 поени“ на сајтот 1хБет (1xBet).

Постојат само општи препораки за играње во „21 поени“:

  • При 17 поени во раце, да не се земаат повеќе карти.
  • Разликата меѓу играчот и делачот треба да биде 10 или 7 поени. Во тој случај може да се направи следен поголем облог.

Сите останати начини за мамење на 1xBet (1хБет) во „21 поени“ се стекнуваат со искуство.


Читај исто така