Menu

Какo да се врати пристапот до 22Бет (22Bet)?

Има случаи кога, заради некоја причина, ќе го изгубете пристапот до еден или друг ресурс. Ако вакво недоразбирање ви се случило и со обложувалницата 22Бет(22Bet), прво што треба да направите е да сфатите зошто ова се случило. Отсуството на можноста да влезете во својот профил може да настане заради две причини: првата – го заборавивте корисничкото име или лозинката за најавување (или и двете), втората – вашата корисничка сметка е блокирана од службата за безбедност. Што да се прави во двата случаи, читајте понатаму.

Како да се врати лозинката од 22Bet (22Бет)?

Барањето за враќање на лозинката на профилот на 22Bet (22Бет) во службата за техничка поддршка  е прилично честа појава. Затоа обложувалницата направи сè што можеше, за максимално да го забрза овој процес, без губење на квалитетот на услугата и зачувувањето на личните податоци на корисниците.

Ако ја заборавивте лозинката за влез на 22Бет (22Bet), потребно е да кликнете на копчето „Ја заборавивте лозинката?“ и да ги следите понатамошните инструкции. Обично, сајтот ќе ја побара вашата email-адреса или телефонскиот број, кој што сте го дале за време на регистрацијата на 22Bet (22Бет) и таму ќе бидат испратени податоците за обновувањето. Лозинката може да се смени безброј пати, во поставките на профилот.

Восстановить пароль 22Бет

Враќањето на лозинката во 22Bet (22Бет) нема да ви одземе повеќе од неколку минути. Тоа може да го направите преку сајтот, како и преку мобилната апликација. Според функциите, тие се апсолутно еднакви и можат да се заменат една со друга.

Како да се врати корисничкото име од 22Бет (22Bet)?

Има ситуации кога ви е потребно да го вратите или да го замените корисничкото име за влез на 22Бет (22Bet). Ова се случува не само заради заборавање, но и во случај кога е загубен пристапот до мејлот или веќе не можете да го користете стариот телефонски број.

Во тие случаи, за враќање на корисничкото име од 22Bet (22Бет), потребно е да напишете писмо до службата за поддршка. Пожелно е веднаш да го опишете проблемот, да ги наведете личните податоци од корисничката сметка и да прикачите фотографија или копија од документите, кои го потврдуваат вашиот идентитет.

Со службата за поддршка може да се поврзете само преку два начини – преку чат-робот на официјалната страница на обложувалницата или преку електронската пошта support@22bet. На чатот во живо, претставниците на поддршката одговараат многу побрзо – просечното време за одговор е 5 минути. По мејл барањето се обработува во рок од 1 час. Генерално, службата за поддршка работи 24 часа, 7 дена во неделата, затоа решавањето на спорните и техничките моменти е прилично навремено и адекватно.

22Бет - восстановить пароль

Како да се врати пристапот до блокиран профил на 22Bet (22Бет)?

Постојат неколку причини, заради кои корисничката сметка може да биде блокирана:

  • Ако подолго време не сте биле активни на сметката, тогаш обложувалницата може да го блокира профилот. Во тој случај, за обновување на пристапот до 22Бет (22Bet) потребно е да напишете писмо до службата за поддршка. Сепак, очекувајте дека можат да ве одбијат без да ја објаснат причината.
  • Ако причината на блокирањето е нарушување на правилата за користење на сајтот, тогаш обновувањето на пристапот до 22Bet (22Бет) ќе биде прилично тешко, најчесто и невозможно. Имајте предвид дека обложувалницата ја прекинува соработката со играчите, кои направиле тешки прекршоци, дури ако тоа се случило само еднаш, случајно, од незнаење на правилата итн. Затоа пред да започнете да ги користете услугите на обложувалницата, ви препорачуваме да се запознаете со сите правила на компанијата и да ги почитувате, за да избегнете непријатни ситуации со блокирањето на сметката.

При појава на проблеми со блокирањето на сметката на 22Бет (22Bet), за појаснување и помош, треба да се обратите во службата за поддршка.


melbet Portugal

Читај исто така