Menu

Какo правилно да се состави експрес на 1хБет (1xBet)?

Комбинираните облози се многу популарни меѓу искусните корисници. При правилно составување на експрес на 1хБет (1xBet) играчот може да добие голема добивка. Меѓутоа, колку повеќе настани има во „локомотивата“, толку е поголем ризикот. Затоа треба внимателно да се пристапува кон формирањето на експрес облози, придржувајќи се до одредена стратегија. Во денешната статија ќе неведеме кратки совети за правилно составување на комбинации за експреси во 1xBet (1хБет).

На што да се обрне внимание при составување на експрес во 1xBet (1хБет)?

Во статијата за тоа, како да се поставуваат експрес-облози на 1xBet (1хБет) одговоривме на повеќе прашања кои почетниците ги поставуваат за класичните „локомотиви“. Меѓу другото, може да се запознаете со дефиницијата за експрес, карактеристиките, и да ги прочитате советите за составување на овие комбинации. Меѓутоа, во претходниот материјал беше разгледан само дел од советите. За да ја завршиме темата ќе наведеме уште неколку совети за правилно составување на експреси на 1хБет (1xBet).

Пред составувањето на експрес облозите, почетниците треба да обрнат внимание на:

  1. Бројот на настани во тикетот. Со додавање на исходите во тикетот и гледајќи како расте коефициентот и потенцијалната добивка, играчот може да се занесе. Меѓутоа, бројот на настани во облогот не треба да се злоупотребува. Колку повеќе игри има во тикетот, толку е поголем ризикот за пораз. Затоа почетниците подобро е да почнат со 1хБет (1xBet) експреси кои се состојат од 3 настани. По стекнувањето на основно искуство, бројот на исходи во облогот може да се зголемува.
  2. Износ на облогот. Постојат различни пристапи за поставување на експрес облог. Меѓутоа, сите професионални типувачи се согласуваат дека во комбинираните облози најдобро е да се поставуваат мали суми. За почеток, експрес може да се поставува на двапати помала сума отколку на ординари.
  3. Анализа на настаните. Во комбинацијата не треба да се додаваат настани кои не се доволно анализирани, дури и ако се работи за јавен фаворит, а коефициентот за победа е 1,10. При формирање на овие експрес облози коефициентот, исто така, ќе биде мал. А во случај на пораз на еден од исходите, корисникот ќе ги изгуби сите свои пари. Затоа подобро е да се проверат сите натпревари и дури потоа да се одлучува кој исход да се вклучи во тикетот.

Запомнете дека само со правилни пресметки може да се надевате на победа во спортското обложување.

Како да се заработи на експрес облози на 1хБет (1xBet)?

За да добива приход од поставување на експрес облози од (1xBet), играчот треба да земе предвид многу различни фактори. Тие се однесуваат како на самиот натпревар (кондицијата на играчите, временските услови итн.), така и на понудата на обложувалницата. Последната сака да заработи од облозите, затоа за многу настани ќе нуди неповолни коефициенти.

Формирование экспресса 1хБет - рекомендации

Обложувалницата може да се надмудри благодарение на користењето специјални стратегии. На интернет може да се најдат многу различни понуди со шеми за пресметки на облозите и добивките. Популарни пристапи за заработка од 1хБет (1xBet) експрес облози се:

  • Стратегија „27 експреси“. Корисникот треба да ги зема предвид само најверојатните исходи на натпреварот. Други настани се додаваат по внимателна анализа.
  • Стратегија „Осигурителен експрес“, препорачана од Михаил Котовиј, познат спорски аналитичар. Таа се заснова на парни и непарни облози во фудбал. Не се применува за други видови спорт.
  • Стратегија „Систем S8“. Оваа варијанта на комбинација се состои од елементи на експрес облози и системи. Типувачот треба да избере 8 исходи и понатаму да ги подели на 3 експреси. За ова постојат неколку математички формули.
  • Стратегијата „Непоразлив експрес“. Прилично популарна комбинација на осигурителниот експрес. Разликата меѓу стратегиите се состои во тоа, што исходите се избираат врз основа на елементи „вилушка“.

Ако се заинтересиравте за една од стратегиите, препорачуваме детално да ги проучите нејзините силни и слаби страни. Покрај тоа, со помош на примери треба да се проучи формирањето на експресите. Во спротивно играчот може да погреши и да го изгуби својот банкрол во 1хБет (1xBet).


Читај исто така