Menu

Мобилна апликација за обложување 20Bet (20Бет)

Иднината на современото обложување е обложувањето преку мобилни уреди. Затоа обложувалницата 20Бет (20Bet), работејќи над веб-сајтот, се погрижи за удобноста на обложувањето преку паметните телефони. Затоа порталот беше оптимизиран за големините на екраните на мобилните уреди. Покрај мобилната верзија на сајтот, тимот на програмери создаде мобилна апликација 20Bet(20Бет) за Android и iOS. За предностите и недостатоците на програмата, а исто така, за инсталирањето ќе дознаете во нашата статија.

Карактеристики на мобилната апликација 20Бет (20Bet)

Како што забележавме во воведниот дел, обложувалницата 20Бет на играчите им нуди удобна мобилна апликација. При нејзиното создавање беа земени предвид карактеристиките на оперативните системи Android и iOS. Затоа програмата за мобилни телефони од 20Bet (20Бет) ги има следниве карактеристики:

  • Пристојно работи на сите видови уреди. Не е важно кој е произведувачот на телефонот. Важно е верзијата на системот да не е пониска од 4,0 (Android) и 6,0 (iOS).
  • Постојани обновувања. Тимот на програмери постојано внесува нови функции во програмата. Сепак, заради карактеристиките на оптимизацијата, новите верзии за Ајфони задоцнуваат.
  • Висока брзина на работата. Мобилната апликација 20Бет (20Bet) брзо работи на сите уреди.
  • Присуство на VPN-сервис. Благодарение на вградениот VPN може да се приклучете кон серверот на обложувалницата, заобиколувајќи го блокирањето на сообраќајот.
  • Поврзување со службата за поддршка на 20Bet. Играчите можат да го постават саканото прашање преку четот, внатре во апликацијата.

За другите карактеристики на апликацијата за Android и iOS ќе стане збор во следните раздели.

Сакаме да забележиме дека на интернет има многу лажни апликации на 20Bet (20Бет), кои ги крадат информациите за профилите. Затоа мобилната апликација треба да се преземе само од официјални извори.

Апликација за Android од 20Бет (20Bet)

Политиката на Google забранува да се објавуваат апликации на обложувалници во Play Market, ако обложувалницата нема национална лиценца. Бидејќи 20Bet има офшор лиценца, единствениот начин е апликацијата рачно да се преземе и да се инсталира. Како прво, треба да се влезе на порталот за играње 20bet.com. Во разделот „Мобилни апликации“, ќе ги најдете линковите за преземање на програмата на телефон. Треба да се забележи, дека при влезот на сајтот преку мобилен уред, на врвот на страницата ќе се појави банер, кој води кон преземање на програмата.

Мобильная версия сайта 20Бет

Како второ, пред да се преземе мобилната апликација 20Бет (20Bet) во вид на apk-фајл, треба рачно да се променат поставките на телефонот. Тоа ќе одземе неколку минути. За ова треба да се отворат поставките на уредот, да се избере менито „Безбедност“ и да се дозволи инсталирање од непознати извори. Понатаму, да се преземе apk-фајлот на телефонот. По вчитувањето на фајлот, треба да се кликне на „Инсталирај“. Не треба да се плашите од предупредувањето за инсталирање на непроверена програма. Мобилната апликација, изработена од обложувалницата 20Bet, е безбедна за телефонот.

Апликацијата за Андроид дава пристап до сите функции на сајтот, се вчитува и работи брзо, притоа користи помалку мобилни податоци. Интерфејсот е удобен и едноставен за користење, дава поголема удобност и можности при обложувањето и следењето на спортските настани. Мобилната апликација од 20Bet (20Бет) за Android го поддржува оперативниот систем, започнувајќи со верзијата 4,0. Инсталирањето на апликацијата овозможува поврзување со ресурсот, заобиколувајќи го блокирањето и овозможувајќи следење на текот на спортските настани.

Недостаток на мобилната апликација 20Bet (20Бет) за Android, освен начинот за инсталирање, може да се нарече отсуството на голем број на игри на среќа, кои се претставени на сајтот. Во тој случај, подобро е да се користи порталот на обложувалницата.

Апликација за iPhone од 20Bet (20Бет)

За разлика од политиката на Google, Apple се однесува послободно кон програмите за обложување и играње. Затоа мобилната апликација 20Bet (20Бет) за iOS може да се најде во App Store. Како резерва, може да се премине на сајтот на обложувалницата. По истата шема, како што беше опишано погоре, треба да се преземе инсталациониот фајл и да се инсталира. Играчот, исто така, треба да ја промени политиката за безбедност, правејќи ја апликацијата корпоративна.

Дизајнот на мобилната апликација 20Bet (20Бет) за iPhone е удобен и интуитивно разбирлив. Главната предност е брзината на работата: програмата дава брз пристап до ресурсот и притоа го штеди сообраќајот. Страниците се отвараат брзо, дури и при ниска брзина на интернетот. Покрај можноста за пополнување и повлекување на пари од сметката, обложувањето на спортски настани и играњето, постои можност за следење на преносите на спортските настани. Програмата има вграден VPN, што овозможува поврзување со ресурсот и покрај блокирањето на сообраќајот од интернет провајдерите.

Недостаток на апликацијата 20Bet (20Бет) за Ајфон е нечестото обновување, како што е случај за Андроид. Затоа корисниците на iOS секогаш ќе бидат чекор поназад.

Приложение для мобильного 20Бет

Обложување преку апликацијата 20Бет (20Bet)

Процесот на формирање на облози преку мобилната апликација 20Бет (20Bet) е многу едноставен. Нема никаква разлика меѓу облозите и коефициентите на сајтот и во програмата од обложувалницата. Мобилните апликации за Android и iOS имаат сличен дизајн, затоа процесот на обложување е ист. Разликата се состои единствено во верзијата на производите (за корисниците на Ајфони програмата секогаш ќе биде една верзија поназад).

За да поставете спортски облог на 20Бет (20Bet) преку мобилната апликација, треба да се логирате. Понатаму треба да го изберете потребниот раздел. За обложување пред натпревар треба да преминете во „Sports Betting“. Тука се дадени сите спортски дисциплини со наведениот број на настани. Понатаму треба да го изберете саканиот натпревар, да преминете во понудата и да го изберете исходот на настанот. Треба да кликнете на избраниот коефициент и да го активирате тикетот, да го изберете видот на облогот, да ја наведете сумата на облогот и да го поставите.

Во разделот „Live Betting“ играчите ќе најдат настани во живо. Тука, исто така, има пренос на натпреварите за следење на текот на играта. Корисниците, исто така, можат да го користат разделот „Casino“ каде што се собрани сите основни игри. Процесот на поставување на облози во овие раздели не се разликува од оној на веб-сајтот на обложувалницата.

Со инсталирање на мобилната апликација 20Бет (20Bet), корисникот секогаш ќе има пристап до својата корисничка сметка на сајтот на обложувалницата. Облозите, игрите, пополнувањето и повлекувањето на пари, анализата на настаните – ова се силните страни на програмата за Android и iOS.


Читај исто така