Menu

Мобилна апликација Мелбет (Мelbet)

Љубителите на спортски облози преферираат постојано да бидат во тек со последните настани, брзо да ги прават облозите и да не зависат од своите компјутери. Имајќи ги предвид барањата на клиентите, покрај мобилната верзија на сајтот, програмерите на обложувалницата Мелбет направија и специјална мобилна апликација Melbet за Android и iOS. За тоа, како да ја инсталирате и да ја вчитате програмата, а исто така, какви предности апликацијата им дава на типувачите, можете да прочитате во нашата статија.

Предности на мобилната апликација Мелбет (Melbet)

Прилагодувајќи се на пазарот за спортско обложување, обложувалницата на своите корисници им нуди мобилна апликација Мелбет (Melbet) за оперативните системи Android и iOS. Според функциите таа речиси не заостанува зад основната верзија на сајтот, овозможувајќи непречен пристап до профилот. Во апликацијата можете да склучувате облози, да извршувате финансиски операции со сметката, да ја прегледувате историјата на обложувањето, да учествувате во акции, да ги следете настаните. Исто така, можете да создадете нова корисничка сметка, добивајќи бонус за добредојде од Мелбет и 10 долари за бесплатен облог (фрибет) за инсталирање на програмата на телефонот.

Мобилната апликација Melbet (Мелбет) е многу едноставна и удобна за користење. Благодарение на оптимизацијата таа има висока брзина на работата, на играчите им дава можност истовремено и да се обложуваат и да гледаат видео-преноси од натпреварите. Вградениот VPN-сервис обезбедува пристап до функциите, независно од блокирањето на ресурсот.

Со помош на мобилната апликација играчите добиваат можност да се обложуваат од кое било место, каде што има пристап до интернет. Програмата не зазема многу место во меморијата на уредот и го штеди сообраќајот. Во разделот „Разно“ може да го вклучете live-чатот и да се поврзете со службата за техничка поддршка.

Апликација за Android од Мелбет (Melbet)

Бидејќи обложувалницата Мелбет користи офшор лиценца, програмерите немаат можност да ја објават програмата на Google Play. Затоа единствениот и најбезбеден начин за инсталирање на мобилната апликација Melbet за Android е да се преземе инсталациониот фајл од официјалниот сајт на обложувалницата. Обрнете внимание дека за успешно инсталирање верзијата на Android не треба да биде пониска од 4,0.

За преземање на програмата на телефонот треба да преминете во разделот „Мобилни апликации“, да изберете инсталирање на Андроид. Во меморијата на телефонот ќе се појави инсталационен фајл со формат apk. Понатаму, во поставките на телефонот (во разделот „Безбедност“ рачно треба да го вклучите копчето со назив „Дозволи за овој извор“. После тоа може да се изведе инсталацијата на телефонот, и доколку се јави потреба, да се врати забраната на инсталирање на apk-фајлови од непроверени извори.

По инсталирањето на мобилната апликација Melbet на Android може да влезете во профилот со помош на вашето корисничко име и лозинка. Ако сè уште немате корисничка сметка, препорачуваме да ја поминете брзата регистрација во Мелбет. Програмата ќе ги запомни вашите податоци и во иднина ќе можете автоматски да се најавете на вашиот профил.

Преку апликацијата за Андроид на играчите им се достапни сите функции за обложување. Типувачите, исто така, можат да гледаат директни преноси од натпреварите и да се обложуваат во живо. Удобната аналитика на играта помага за брзо донесување решенија во однос на обложувањето. Покрај тоа, мобилната апликација редовно се обновува, затоа корисниците ќе добиваат нови опции за обложување.

Апликација за Ајфон од Melbet (Мелбет)

Сопствениците на Ајфони можат да ја инсталираат апликацијата Мелбет преку официјалната интернет продавница App Store. Втората варијанта е да преминат во разделот “Мобилни апликации“, каде треба да изберат инсталирање за iOS. И овде ќе ве препратат во App Store и ќе ви понудат да ја инсталирате програмата автоматски. Верзијата на системот не треба да биде пониска од 9,0.

Во случај на блокирање на обложувалницата на територијата на државата, интернет провајдерите, исто така, можат да го спречуваат пристапот до страницата преку апликацијата на Apple продавницата. Локалните ограничувања можат да се заобиколат на следниот начин:

  1. Да се влезе во менито „Поставки“ на телефонот.
  2. Во разделот „ Apple ID“ да се кликне на полето „Види Apple ID“ и да се внесе лозинката.
  3. Во полето „Држава/Регион“ да се избере држава, каде спортското обложување е дозволено, на пример во Кипар.
  4. Да се зачуват измените

Апликацијата ќе се појави по пребарувањето на App Store. По успешно инсталирање, поставките на телефонот треба да се вратат.

Ако не можете да ја инсталирате мобилната апликација Melbet на iOS, обратете се во службата за поддршка. Ќе добиете инсталационен фајл со апликацијата Мелбет за Ајфон, која ќе мора да ја инсталирате рачно. За таа цел во поставките на телефонот (во разделот „Профили и управување со уредот“) кликнете на името на произведувачот и изберете „Корпоративна програма“ за потврдување на довербата. Понатаму системот сам ќе го забележи инсталациониот фајл и ќе го прикаже неговото име.

Мобилната апликација за Ајфон на играчите им дава повеќе удобност и можности при спортското обложување и следење на спортските настани. Брзината на работата, присуството на VPN-сервисот, удобниот дизајн, економијата на сообраќајот се причина за популарноста на програмата меѓу типувачите.

Мобильное приложение на iOS Мелбет

Обложување преку мобилната апликација Мелбет (Melbet)

Процесот на обложувањето преку мобилната апликација Мелбет (Melbet) по ништо не се разликува од обложувањето на основниот сајт на обложувалницата. За да поставите облог треба:

  1. Да се најавите или да креирате нова сметка, наведувајќи ги своите лични податоци.
  2. Да го пополнете депозитот (при потреба).
  3. Да се одлучете за спортски настан во разделот „Билтен“, „Лајв“ или „Сајбер-спорт“.
  4. Да најдете интересен натпревар или првенство.
  5. Да изберете исход на натпреварот и коефициент, да го додадете во тикет.
  6. Да го наведете видот на облогот (ординар или експрес), сумата и да кликнете на копчето „Постави облог“.

Благодарение на апликацијата Melbet обложувањето оди многу побрзо отколку на компјутер. Не треба да се отвара пребарувач, да се влегува во профилот и да се бараат облози. Сè што треба е да се влезе во програмата и веднаш да се премине кон прегледување на актуелните натпревари. Покрај тоа, можете да се префрлете од единечни во комбинирани облози со само еден клик.

Обрнете внимание дека засега на апликацијата нема можност за играње во слот автоматите и другите игри на среќа. Тие функции се достапни само на официјалната страница на обложувалницата.

Според статистиката на порталот „Рејтинг на обложувалници“, 50% од облозите поставени на сајтот, во 2021 година биле направени преку мобилните уреди. Затоа, без сомневање, иднината на обложувањето е преку мобилната апликација на Мелбет.


Читај исто така