Menu

Обложувалница 1хБет (1xBet): карактеристики на обложувалницата

Особенности БК 1хБет
На домашниот пазар за спортско обложување обложувалницата 1хБет (1xBet) ги зазема најдобрите позиции. Доколку ги погледнете рејтинзите на популарните портали за играње, компанијата сигурно ќе се најде во десетте најдобри, вклучувајќи ги и првите три финалисти. Овој успех е поврзан со многу фактори за кои подетално пишувавме во прегледот на обложувалницата 1xBet (1хБет). Денес сакаме накратко да ги спомнеме карактеристиките на обложувалницата. Оваа информација ќе им биде корисна на почетниците.

Официјален сајт на обложувалницата 1хБет (1xBet)

Меѓу типувачите-почетници, едно од првите и повеќе популарните прашања гласи: „Кој е официјалниот сајт на обложувалницата 1xBet (1хБет)?“. Брз одговор на ова е: 1xbet.com. Меѓутоа, обрнете внимание на тоа дека сајтот на компанијата може да биде блокиран во некои држави. Затоа обложувалницата користи алтернативни адреси, таканаречени огледала. На тој начин играчите можат да го користат официјалниот сајт 1xbet-rate или други домени кои ги користи обложувалницата. Подетално за алтернативните сајтови на 1хБет (1xBet) зборувавме во одделна статија.

Исто така, сакаме да обрнеме внимание на тоа дека на територијата на Русија играчите можат да ги користат услугите на обложувалницата 1хСтавка. Од правна гледна точка 1xStavka и 1хБет се две различни компании. Меѓутоа, сличноста на стилот, сајтот, понудата посочуваат дека овие обложувалници се поврзани.

Карактеристики на обложувалницата 1xBet (1хБет)

Обложувалницата 1xBet (1хБет) ја започнува својата дејност во Русија во 2007 година. Подоцна компанијата излегува на меѓународниот пазар и го покорува срцето на милиони играчи ширум светот. Притоа, законодавството во РФ се менува на тој начин, што компанијата е принудена да „замине“ од пазарот на Русија. Сите канцеларии беа предадени на обложувалницата 1хСтавка.

Денес официјалниот сајт на 1хБет (1xBet) е блокиран на територијата на РФ, Велика Британија, Италија, САД, Португалија, Иран итн. Но, тоа не им пречи на корисниците да се регистрираат на сајтот на обложувалницата преку користење на VPN. Ова е поврзано со следниве карактеристики на 1xBet (1хБет):

  • Современоста на сајтот. Порталот на обложувалницата има удобен интерфејс за користење и коректно работи на сите популарни уреди. За корисниците достапна е и мобилната верзија која работи брзо и ги поседува сите опции на веб страницата.
  • Програмата за обложување. Благодарение на програмата 1xWin можете брзо и лесно да ги поставувате облозите на компјутерите со оперативен систем Windows. Исто така, постојат програми за деблокирање на сајтовите под Windows и Mac OS – 1xBet Access и MacAccess соодветно.
  • Апликациите за телефон. Поставувањето на облози преку мобилните телефони е брзо и удобно преку апликациите на Android и iOS.
  • Огромниот број на настани во билтен и лајв. На корисниците им се достапни повеќе од илјада спортски натпревари и сајбер-спортови.
  • Пристојниот избор на игри на среќа. Игри со карти, рулет, слотови, бинго – голем број на забавни содржини за најприбирливите корисници.
  • Големиот избор на акции. Обложувалницата 1xBet (1хБет) постојано ја обновува понудата на бонуси и акции за играчите. Ова на корисниците им дава можност да добиваат дополнителни награди за време на поставувањето на облози и игри.
  • Повеќе од 60 јазични верзии на сајтот. Користењето на порталот е удобно за корисниците од сите страни на светот.
  • Многуте варијанти за пополнување и подигнување на пари од сметката. Трансфери преку картички, електронски паричници, платежни системи, криптовалути, плаќање преку мобилен телефон итн. – ова се начините за плаќање достапни за играчите (инструментите зависат од државата во која живее корисникот).
  • Деноноќната поддршка на корисниците. Со операторите може да се поврзете преку чат, електронска пошта или по телефон.

Благодарение на овие карактеристики обложувалницата 1хБет (1xBet) стана позната меѓу играчите. Повеќе информации за нејзините предности и недостатоци може да најдете во нашиот преглед на сајтот (линкот се наоѓа на почетокот од статијата).


Читај исто така