Menu

Обложувалница 20Бет (20Bet): како да се регистрирате на сајтот?

20Бет (20Bet) е млада обложувалница, која своите услуги започна да ги нуди од 2020 година. За неколку години обложувалницата стана популарна меѓу играчите во Европа и денес ја проширува областа на работата, прифаќајќи корисници од други агли на светот. Затоа таа ќе им се допадне на типувачите од државите на ЗНД. Новите корисници ќе бидат воодушевени од широкиот спектар на спортски настани, високите коефициенти, а исто така, ТОП слотовите од најпознатите меѓународни провајдери на онлајн казиното. Бидејќи интересот за обложувалницата расте, ние решивме да им раскажеме на почетниците како да се регистрираат во 20Bet (20Бет).

Како да се креира корисничка сметка на сајтот 20Бет (20Bet)?

Обложувалницата може да се пофали со достапен и едноставен процес за регистрација на сајтот 20Бет (20Bet). Ова е компензација за постоењето на само еден начин за креирање на корисничка сметка. Станува збор за формуларот за регистрација во 20Bet (20Бет), кој треба да се пополни на официјалниот сајт на обложувалницата.

Целиот процес за создавање на профил за играње може да се подели на неколку етапи

  • Прва етапа – да се избере државата на живеење, да се наведе електронската пошта и да се измисли лозинка за понатамошно влегување во профилот.
  • Втора етапа – да се избере удобна валута за финансиските активности. Исто така, треба да се наведат личните податоци: име, презиме, пол и година на раѓање. Да се потврди изборот на бонусот за добредојде од 20Бет или да се откаже истиот.
  • Трета етапа – да се внесе адресата на живеење и телефонскиот број на корисникот. Покрај тоа, играчот треба да се согласи со правилата за користење на порталот на обложувалницата. За нарушување на последните, профилот може да биде замрзнат или избришан.

Ве молиме да обрнете внимание на пополнувањето на формуларот. За да не се појавуваат проблеми со повлекувањето на добивката во иднина, личните податоци треба да бидат вистинити. E-mail-от, исто така треба да биде функционален. На наведената електронска адреса ќе биде испратено известување со линк за завршување со креирањето на сметката. Ако играчите се грижат за безбедноста на своите податоци, веднаш ќе ги утешиме. Платформата за играње користи 128-битна технологија за шифрирање SSL, која гарантира безбедно чување на личните информации на серверите на обложувалницата. Покрај тоа, меѓу прегледите на играчите нема информации за „протекување“ на лични податоци до трети лица заради пробивање на сајтот на обложувалницата.

Создание учетной записи 20Bet

Не обидувајте се да создавате неколку кориснички сметки на 20Бет (20Bet). Алгоритмите на порталот за играње добро ја разоткриваат регистрацијата од еден IP- и MAC-адреса на уредот. Покрај ова, за повлекување на парите треба да се приложат документи за проверка на профилот (за ова ќе стане збор подолу). Запомнете дека за вакви активности на играчите им се заканува блокирање на профилот, без можност за повлекување на парите.

Како да се регистрирате преку мобилната апликација на 20Bet (20Бет)?

Во 2021 година за корисниците на обложувалницата започна да работи мобилната апликација 20Bet (20Бет). Ова е многу позитивна вест за љубителите на обложувањето и играњето преку мобилен телефон. За предностите и недостатоците на апликацијата за смартфони, може да прочитате во одделна статија на нашиот сајт.

По преземањето и инсталирањето на апликацијата од сајтот на обложувалницата (сета информација може да се најде на страницата „ Mobile App“), играчот може да премине кон регистрацијата на 20Бет (20Bet). За создавање на корисничка сметка, потребно е да се направат истите активности како и на сајтот. Типувачот треба да ги пополни информациите за себе веднаш пред регистрацијата, а не во профилот. Со етапите за создавање на профил може да се запознаете во претходниот раздел. Треба да се забележи дека разликата меѓу регистрацијата на сајтот и мобилната апликација се состои само во дизајнот на формата.

Како да се помине проверката по регистрацијата во 20Бет (20Bet)?

Процесот на регистрација во 20Bet (20Бет) не се разликува многу од другите обложувалници: по создавањето на корисничката сметка треба да се помине проверката на профилот. Најдобро е верификацијата да се направи веднаш по создавањето на сметката, за во иднина брзо и без проблеми да може да се повлече добивката од 20Бет (20Bet). За поминување на идентификацијата, играчот треба да влезе во профилот и да прикачи копија од лична карта. Исто така, треба да приложи доказ за сопственост на банкарската сметка или на друг платежен сервис (за време на барањето за добивање на парите од платформата).

Проверката по регистрацијата во 20Bet (20Бет) може да се помине и преку поддршката. Само треба да се напише во онлајн чатот, кој е достапен по влегувањето на сајтот. Операторот ќе побара да приложите документи за верификација. Тие ќе бидат испратени до потребниот оддел на обложувалницата за проверка.

Обично, проверката на личните податоци на играчот и потврдувањето на профилот се изведува мошне брзо. Во рок од неколку часа ќе добиете одговор со резултатите на мејл. Сепак, во некои случаи за верификација на корисничката сметка на 20Бет треба да се приложат дополнителни податоци по барање на претставниците на компанијата. Ваквото известување ќе пристигне на мејлот наведен за време на регистрацијата на 20Bet.

Заполнение формы регистрации 20Бет

После проверката на податоците, на корисникот ќе му бидат достапни сите можности на сервисот 20Бет (20Bet): повлекување на средствата, учество во акции и специјални понуди.

Мој профил на 20Бет (20Bet): како да се влезе на сајтот?

По создавањето на корисничката сметка играчите можат да се најават на порталот. Во профилот може да се влезе преку копчето „Влези“, кое е поставено во горниот дел од страницата. Играчот треба само да го наведе своето корисничко име (е-mail) и лозинката.

Само по влегувањето во профилот на 20Бет (20Bet) на корисниците ќе им бидат достапни сите облози за спортски настани и игрите во онлајн казиното. Во профилот може да се прави префрлување на пари, да се анализираат облозите, да се управува со настаните и многу повеќе. Исто така, играчот добива можност да и пише на службата за поддршка директно преку чат. Тој се крие во десниот долен агол на страницата.

Ако податоците за влегување во профилот се изгубени, треба да се обратите во службата за техничка поддршка на обложувалницата. Подетални информации за обновување на пристапот до порталот на 20Bet побарајте на нашиот сајт.


Читај исто така