Menu

Обложувалница 22Бет (22Bet): пополнување на депозитот

При избирањето на обложувалница многу е важно да се обрне внимание на бројот на понудени методи за пополнување на сметката за играње, отсуството на провизија и времето за обработка на трансакцијата. Исто така, треба да се прочита за проблемите, кои можат да се појават при пополнувањето на депозитот, и работата на службата за поддршка. Во сите случаи обложувалницата 22Бет има што да им понуди на корисниците. Таа нуди повеќе од 70 начини за внесување на парични средства на сметката и не зема провизија за пополнување на депозитот на 22Бет (22Bet). Подетално ќе го опишеме процесот за пополнување на депозитот и тековните начини за плаќање.

Начини за пополнување на сметката во 22Бет (22Bet)

Откако ќе се регистрира на сајтот 22Бет (22Bet) секој типувач треба да го пополни својот депозит. Ова е задолжителен услов за формирање на облози на платформата. Сепак, на таа етапа обложувалницата не го проверува идентитетот на играчот. Верификацијата на типувачот се изведува за време на барањето за повлекување на парите.

Како што беше забележано во воведот, вкупниот број на начини за плаќање надминува 70. Сепак, тоа не значи дека во Украина, Русија, Казахстан и други држави сметката може да се пополни преку истите начини. Тие се разликуваат и ова е поврзано со работата на сервисите на територијата на секоја одделно земена држава. Со достапните методи за секоја држава подетално може да се запознаете во вашиот профил, во разделот „Пополни“.

Сите начини за пополнување на депозитот во 22Bet (22Бет) условно може да се поделат на:

 • Банкарски картички. На платформата се поддржуваат картички од платежните системи Visa, MasterCard и Maestro.
 • Електронски паричници. Корисниците можат да ги користат Skrill, Perfect Money, iWaller.
 • Платежни системи. На сметката 22Bet може да внесете пари преку ecoPayz і Neteller.
 • Банкарски трансакции и онлајн-банкинг. На пример, депозитот во Украина може да се пополни преку Приват24 и Монобанк.
 • Криптовалути. Обложувалницата ги прифаќа Bitcoin, Ethereum, Dogecoin и други.
 • Платежни терминали. Може да се користат iBOX, Paynet и други.
 • При-пејд картички. Не се поддржани во сите држави.

Пополнение счета 22Бет

Обложувалницата постојано го обновува списокот на сервиси за внесување на пари на сметката на 22Бет (22Bet). Затоа препорачуваме да ги проверувате тековните начини за плаќање на сајтот на обложувалницата.

Внесување на пари на депозитот на 22Бет (22Bet)

Корисниците можат да го пополнат балансот во 22Bet (22Бет) на начин кој им одговара и без провизија од страна на обложувалницата. Сепак, треба да се има предвид дека сервисот, кој го изведува внесувањето на парите на сметката, може да зема дополнителни средства. За да се минимизираат трошоците и парите за провизија да се користат за спортско обложување во 22Бет (22Bet), препорачуваме да се запознаете со тарифите на платежните инструменти.

Минималната сума за внесување на пари на сметката е 1 американски долар или еквивалент во друга валута. Таа зависи од избраниот платежен сервис. Покрај тоа, обложувалницата има горна граница за пополнување на сметката во 22Bet (22Бет). Со квотите може да се запознаете на страницата „Пополни сметка“.

Процесот на пополнување на сметката во 22Бет (22Bet) е сличен за сите начини: треба да се избере платежниот инструмент, да се наведе сумата на пополнувањето, да се внесат податоците на картичката, да се потврди трансакцијата. Сепак, постојат некои карактеристики кои треба да се спомнат:

 • При плаќање со банкарска картичка на 22Bet таа може да се поврзе со сајтот на обложувалницата. Ќе се создаде дигитален токен на картичката, што ќе овозможи моментално извршување на операцијата при следното надополнување, без внесување на податоците.
 • Со користење на електронски паричник на 22Бет може да се префрлаат пари и преку сервисот на паричникот и преку профилот на корисникот. За извршување на операцијата потребно е логирање и потврда на трансакцијата.
 • Благодарение на платежните системи исто така лесно може да се внесуваат пари на депозитот на 22Bet (22Бет), како и преку електронските паричници.
 • При користењето на онлајн банкинг, трансакциите на сметката на 22Bet се извршуваат речиси за секунда. Меѓутоа, сите трансакции се проверуваат од банките и можат да бидат блокирани во државите каде што игрите на среќа се забранети.
 • Внесувањето на пари на депозитот на 22Бет од крипто-паричникот е најбезбедната варијанта за префрлање на средства на сметката за играње. Обложувалницата работи со сите популарни криптовалути.
 • Пополнувањето на сметката 22Bet преку платежен терминал е достапен за користење, но играчот треба да ги има предвид високите провизии од страна на сервисите.

Внесение денег на счет 22Бет

Ве молиме уште еднаш да обрнете внимание дека не сите начини за плаќање се достапни во државите каде што работи обложувалницата. Со тековните информации може да се запознаете во својот профил.

Проверка на пристигнувањето на парите на сајтот на 22Бет (22Bet)

Пристигнувањето на парите на сметката автоматски се прикажува во профилот на корисникот на 22Бет (22Bet). Сè што треба е да влезете во својот профил и во горниот десен агол да го видите балансот. Тој треба да се смени во сумата на трансакцијата (со исклучок на можните провизии од страна на платежните сервиси).

Постојат случаи кога парите се задржуваат, затоа потребно е да ги чувате сметките за плаќање или скрин-шот од операцијата за префрлување на парите сè додека парите не се појават на сметката. Ако парите долго време ги нема, може да се обратите во службата за поддршка и да се обидете да дознаете од чија страна настанала грешката и каде да се бараат парите. Но доколку постојат нарушувања при трансакцијата, на пример, пополнувањето се изведува преку туѓу картичка или парите имаат сомнително потекло, обложувалницата има право да му ги врати на сопственикот.

За сите спорни и нејасни ситуации треба е да се обратите во службата за техничка поддршка на (22Бет). Ова може да го направите преку e-mail адресата или преки live-чатот.


Читај исто така