Menu

Обложување на сајбер-спорт во 20Бет (20Bet)

Во денешно време тешко е да се замисли современа онлајн обложувалница без облози на е-спорт. Обложувалницата 20Бет (20Bet) не е исклучок. На сајтот на обложувалницата може да се најдат многу турнири, во кои се натпреваруваат најдобрите сајбер-спорт екипи во светот. Спектакуларните натпревари, живописните локации, атмосферата која вовлекува во компјутерските игри – еве што им нуди порталот на корисниците. Бидејќи темата е-спорт е прилично нова и не сите корисници се запознаени со предностите на обложувањето на сајбер-спорт во 20Bet (20Бет), ние решивме подетално да ја опишеме во нашата статија.

Понуда на сајбер-спорт облози од 20Бет (20Bet)

Обложувалницата 20Бет (20Bet) на корисниците им нуди настани за најдобрите видови компјутерски игри. Сите популарни турнири, кои се изведуваат во рамките на е-спортот, може да се најдат на сајтот на обложувалницата. Секако, тука нема локални првенства, кои можат да одредат топ конкуренти, меѓутоа бројот на сите сајбер-спорт настани веќе достигна стотици. Ова се однесува и на преднатпреварските и на облозите во живо.

Облози на сајбер-спорт во 20Bet (20Бет) може да се прават на следните видови е-спорт: Dota 2, CS:GO, StarCraft, League of Legends, World of Tanks, Esport Ice Hockey, Esport NBA итн. Сепак, 90% од сите облози се поставуваат на следните игри: Dota 2, CS:GO, World of Tanks и LoL, иако во последно време бројот на настани за другите видови на е-спорт, исто така, се зголемува.

Во текот на годината платформата 20Bet нуди десетици натпревари во различни лиги. Билтенот на обложувалницата содржи како познати светски натпревари, како што се International, Dota Pro Circuit, Champions League, CB LOL, European Masters Spring, така и некои регионални турнири. Тоа се главно земји од Европа и Азија.

Соревнование по киберспорту 20Бет

Понудата на сајбер-спорт натпревари поволно се разликува од обичниот спорт по тоа, што дури и малите натпревари можат да изненадат со добар избор на секундарни опции. Во повеќето игри обложувалницата нуди повеќе од 6 понуди. За основни видови облози се сметаат: облог на победа на една од екипите или нерешено во натпревар, на фора или хендикеп, на резултати од одделна рунда или карти, на тотали по карти, фрагови или други достигнувања, на индивидуални тотали, на одделни настани во играта, бројот на рундите, вкупниот број на убиени во играта или во конкретната битка.

Една од главните предности на обложувањето на сајбер-спорт од 20Бет (20Bet) е преносот на турнирите во онлајн-режим. Корисниците можат да го следат текот на играта и да управуваат со ситуацијата зависно од текот на натпреварот. За ова постојат дополнителни опции на сајтот.

За новите клиенти обложувалницата нуди дарежлив бонус за добредојде 20Bet за спорт во износ од 100% на првиот депозит. Меѓутоа, на 20Бет тој може да се искористи и за обложување на сајбер-спорт.

Обложување на сајбер-спорт во 20Бет (20Bet)

Главното прашање, кое ги интересира почетниците е „Каде може да се најдат облозите за сајбер-спорт на 20Бет (20Bet)?“. За ова треба да преминете во разделите „ Sport Betting» и „Live Betting“. Во првиот раздел корисниците ќе најдат облози на преднатпреварски, а во вториот на live-облози на спорт на 20bet и сајбер-спорт соодветно. Не постои одделна страница за сите сајбер-спорт настани.

По преминувањето на посочените страници играчите ќе можат да ги најдат саканите видови е-спорт преку левото странично мени или преку менито-рингишпил, кое се наоѓа над настаните. Тука може да се запознаете со претстојните или тековните натпревари и да ги разгледате коефициентите. За да постави облог на сајбер-спорт во 20Бет (20Bet), играчот треба да го додаде саканиот избор во тикет – да кликне на соодветниот коефициент. Во тикетот треба да го наведе видот на облогот, сумата и да го постави. Целиот процес по ништо не се разликува од поставувањето на спортски облог. Покрај тоа, достапни се истите варијанти на облози.

Размещение ставки на киберспорт 20Бет

Како што беше забележано во претходниот раздел, на сајтот на обложувалницата може да се најдат live облози на сајбер-спорт. Обложувалницата 20Бет (20Bet) нуди удобни алатки за поставување на овие облози: потребна аналитика, преглед на директни преноси и стримови, осигурување на облозите итн. Затоа поставувањето на облози во живо нема да биде потешко од обложувањето на преднатпревари.

Обложувањето на сајбер-спорт во 20Bet (20Бет) може да се прави преку мобилни уреди, со користење на апликацијата за Android и iOS. Покрај тоа, може да ја посетите и мобилната верзија на сајтот, која е оптимизирана за непречена работа речиси на секој уред.

За да почнат да се обложуваат не е-спорт и да добиваат позитивни резултати, почетниците треба да се придржуваат до некои правила. Пред се, треба да се запознаат со статистиката на екипата и нејзината тимска работа. Исто така, треба да ги разбираат правилата на играта и постојано да ги усовршуваат своите вештини во преднатпреварската аналитика. Само после ова ќе можат да ги испробаат силите во обложување на сајбер-спорт од обложувалницата 20Бет.


Читај исто така