Menu

Обложување на TV игри на 22Бет (22Bet)

Речиси сите современи онлајн обложувалници на своите корисници им нудат игри со карти, рулет и слотови. Сепак нема многу обложувалници, кои во својата понуда нудат TV игри – современ вид на забава во живо. Како што може да се сфати од насловот, во 22Бет (22Bet) има ТВ игри и тие широко се барани од типувачите. Затоа разделот „TV Games“ на сајтот на обложувалницата ќе го разгледаме од поблиску и ќе ги прикажеме карактеристиките на обложувањето на вакви забавни игри.

Раздел „TV Games“ од 22Bet (22Бет): варијанти на игри

Денес разделот „TV Games“, кој може да го најдете преку горното мени на сајтот, вклучува само 3 насоки на онлајн игри:

  • TV Bet вклучува казино од 22Bet (22Бет). Тука корисниците може да играат карти, на пример, покер, 21 поени, џокер. Исто така, може да се најде кено и други варијации на лотарија. Игрите се изведуваат постојано со одредена фреквенција, што на играчите им дава можност да ги состават саканите комбинации и да донесат решение за учество во играта. Вкупниот број на соби е 15.
  • Hollywood TV е уште една варијација на популарни игри од казиното. Тука играчите можат да најдат 8 соби, во кои привлечни девојки прифаќаат облози на кено, рулет и тркало на среќата.
  • Live Loto е класична лотарија, која се изведува 24/7. На корисниците им се достапни 4 студија, каде што можат да составуваат различни добитни комбинации. Игрите се изведуваат во живо.

ТВ игры 22Бет

Секако, во споредба со понудите од топ конкурентите, понудата на 22Бет (22Bet) отстапува. Меѓутоа обложувалницата почнува да го покорува пазарот за онлајн игри на среќа, подготвувајќи неколку десетици соби за обложување. Исто така, може да се претпостави дека бројот на игрите ќе се зголемува. Ова е поврзано со големиот интерес на типувачите за ваков формат на забава.

Карактеристики на обложувањето на ТВ игри од 22Бет (22Bet)

Ако ја посети страницата „ TV игри“, играчот ќе најде основни казино игри: карти и лотарија од 22Бет. Ние делумно спомнавме за нив во статијата за кено и бинго. Меѓутоа не ја опишавме разликата меѓу обичните лотарии, со продавање на тикети офлајн или онлајн, и ТВ игрите на 22Bet (22Бет):

  • Во првиот случај играчот купува билет, го пополнува или добива готова комбинација од цифри. Понатаму го очекува извлекувањето, добивајќи информации за добитните комбинации на сајтот на обложувалницата. Во таков формат типувачот не може да ја провери веродостојноста на извлекувањето и ќе се ослони само на авторитетот (угледот) на обложувалницата.
  • Кога корисникот избира една од лотариите на страницата „TV Games“ од 22Бет (22Bet), тој го гледа извлекувањето во живо. Ова помага за да сфати, како се формираат комбинациите и да потврди дека картите или топчињата се извлекуваат без вмешување на човекот. Покрај тоа, извлекувањето го води убава водителка, која го привлекува вниманието на играчите – претставниците на посилниот пол. Може да се каже дека привлечните девојки се визит-картата на ТВ игрите на 22Bet (22Бет).

Кено в 22Бет

Врз основа на опишаните карактеристики на обичните игри на среќа и TV игрите на 22Бет (22Bet), може да се заклучи дека последните имаат поголема предност. Прво, тие се отворени за играчите, што ја потврдува веродостојноста на играта. Второ, интеракцијата со реален крупиер или водител е попријатно отколку со „бездушна“ програма. Згора на тоа, во некои игри има можност да му се постави прашање на крупиерот. Затоа почетниците на обложувалницата 22Bet треба да го испробаат форматот на „ТВ игри“ .


Читај исто така