Menu

Официјален сајт на Melbet (Мелбет): влез во порталот

Обложувалницата Melbet (Мелбет) својата дејност ја врши преку меѓународниот веб-сајт и порталите, регистрирани на национални домени. Овој пристап не е избран случајно. Благодарение на офшор лиценцата, обложувалницата може да ја врши својата дејност низ целиот свет, користејќи го сајтот melbet.com. Сепак, оваа лиценца не е признеана во сите држави и порталот се блокира. Затоа во тие држави, кои се приоритетни за обложувалницата, таа поминала сертификација. На пример, во Русија на порталот (Melbet) може да се влезе преку национален домен. За другите варијанти на посетување на официјалниот сајт на обложувалницата ќе стане збор во статијата.

Обложувалница Мелбет (Melbet): официјален сајт

Официјалниот сајт на обложувалницата Мелбет (Melbet) е достапен на адресите melbet.com или melbet.org. Притоа, доменот melbet.org е постар, затоа вториот може да се смета како прво официјално огледало на обложувалницата, иако денес корисниците можат да најдат десетици други сајтови клонови, создадени за непречен пристап на посетителите до порталот за играње.

Ограничувањата, поврзани со блокирањето на сајтот на ниво на интернет провајдерите во некои држави се резултат на непризнавањето на офшор лиценцата. За ова веќе спомнавме во воведниот дел. Како најдобри примери за блокирање на порталот претставуваат државите на ЗНД, на пример РФ, Казахстан и Белорусија. Тука не може да се влезе преку адресите melbet.com или melbet.org

Во случај на ограничување на пристапот до веб-сајтот, типувачите можат да користат алтернативни решенија. Во случајот со Русија, потребно е да се влезе на официјалниот сајт Melbet (Мелбет), регистриран на адресата melbet.ru. Ако нема национален домен, а сајтот е блокиран, препорачуваме да побарате функционално огледало на обложувалницата. Покрај тоа, може да се искористат и други методи, опишани во следниот раздел.

Мобильное приложение Мелбет

Влегување на официјалниот сајт Мелбет (Melbet): достапни методи

Во случај на блокирање на сајтот Мелбет на територијата на државата, која ја забранува дејноста на обложувалницата, постојат проверени, сигурни, а што е најважно, легални начин за влез на порталот. Секој од нив има свои карактеристики. Затоа препорачуваме да ја изберете најдобрата варијанта за влез на официјалниот сајт Мелбет (Melbet):

  • Официјално огледало. Корисниците можат да го користат сајтот-клон со променета адреса на доменот. Тој ги копира функциите на официјалниот сајт на обложувалницата, затоа не треба да се регистрирате одново. Без проблем ќе влезете во сметката, со помош на корисничкото име и лозинката од вашиот профил на Мелбет. Адресата на функционалното огледало на Melbet (Мелбет) можете да ја дознаете преку службата за техничка поддршка на обложувалницата. За други варијанти на добивање на огледало, пишувавме во обележаната статија.
  • VPN-сервиси. Благодарение на овие програми може да се сокрие IP- адресата и точката на приклучување. На тој начин, вие ќе добиете целосна анонимност во мрежата и ќе можете да го заобиколете блокирањето на сајтот Melbet. VPN-сервисите можат да бидат во вид на одделна програма на компјутер, а исто така, во вид на апликација за пребарувачот. Покрај тоа, некои интернет пребарувачи, на пример Opera, си имаат вградено свој VPN. Препорачуваме да побарате информации за најдобрите платни и бесплатни програми за заобиколување на блокирањето и да го изберете најдоброто решение за вас.
  • Анонимајзери и TOR-пребарувач. Ако немате желба да барате и да инсталирате VPN на вашиот компјутер или пребарувач, можете да го искористете алтернативното решение. Првото се анонимајзерите – сервиси, преку кои може да се влезе на официјалниот сајт Melbet (Мелбет). Второто решение е да се инсталира пребарувачот TOR. Тој на играчот му дава високо ниво на анонимност и ги заобиколува сите блокирања.
  • Мобилна апликација. Обложувалницата на корисниците им нуди апликација за Android и iOS. Таа ги има истите функции како и десктоп верзијата на сајтот, притоа е прилагодена на големината на екраните за различни уреди. Во апликацијата има веќе вграден VPN-сервис, затоа со инсталирање на програмата на мобилниот уред вие ќе добиете непречен пристап до профилот на Melbet. За мобилните уреди со оперативен систем Android, apk-фајлот може да се преземе од официјалниот сајт на обложувалницата, а сопствениците на ајфони ќе можат да ја преземат од официјалната продавница за апликации App Store.
  • Програма Melbet Access. По инсталирањето на програмата на компјутер, секогаш ќе ви биде достапна актуелната верзија на огледалото. Недостаток на апликацијата е што таа одговара само за компјутери со систем Windows.

Благодарение на присуството на различни варијанти за влез на сајтот Мелбет (Melbet), вие секогаш ќе имате опција како да влезете во профилот, да се обложувате или да играте на порталот

Обложувалница Мелбет (Melbet): официјален сајт: преземање

Кога корисниците во пребарувачот го внесуваат барањето „Официјален сајт Melbet преземи“, станува збор за мобилната апликација на обложувалницата за Android и iOS. Програмата може да се најде на сајтот на обложувалницата, во разделот „Мобилни апликации“. Тука ќе ги најдете инсталационите фајлови за вашиот оперативен систем.

При користење на Android треба да се преземе apk-фајлот и да се направи рачна инсталација. За ова треба да преминете во поставките на телефонот и да дозволете инсталација на апликации од непознати извори. Сопствениците на ајфони имаат повеќе среќа. Апликацијата може да се најде во официјалната продавница App Store. Понатаму, сè што треба е да се изведе инсталацијата по стандардната шема.

Апликацијата од Мелбет има вграден VPN- сервис. Затоа вие нема да имате проблеми со пристапот до профилот, дури ако сајтот на обложувалницата се блокира од страна на интернет провајдерите. Покрај тоа, програмата брзо се отвара и го штеди сообраќајот. Уште еден плус за почетниците е можноста за добивање на бонус од Мелбет во износ од 10 фрибети за инсталирање на апликацијата на телефон. Подетални информации за наградата можете да најдете на сајтот на обложувалницата.

Алтернативните начини за влез на корисниците на Мелбет им овозможуваат брз пристап до ресурсот, помагаат да се биде во игра во потребното време и за обложување во кое било удобно време за вас. Затоа препорачуваме да го изберете оној инструмент, кој оптимално ќе го реши вашиот проблем со блокирањето на порталот на обложувалницата.


Читај исто така