Menu

Официјална апликација на 1хБет (1xBet): функции и обновување

Официальное приложение 1хБет
Една од посилните страни на обложувалницата 1хБет (1xBet) претставува присутсутвото на различни понуди за обложување. Корисниците можат да ја инсталираат програмата на компјутер, на телефон или на таблет,што дозволува да се поставуваат облози во кое било време и од кој било уред. Бидејќи има многу апликации, играчите, исто така, имаат многу прашања на темата: „Како да се преземе 1хБет?, „Како да се инсталира апликацијата 1xBet?“, „Каде да се најде апликацијата 1хБет за Ајфон?“ итн. Ние веќе одговоривме на повеќето од нив во други статии. Сепак, решивме да ја исцрпиме темата и да раскажеме за официјалната програма на 1хБет (1xBet), нејзините функции и обновување.

Официјална апликација на 1xBet (1хБет): преземање на програмата

Бидејќи сајтот на обложувалницата може да биде блокиран од локалните даватели на интернет услуги, корисниците се принудени да барааат „тековно огледало“ на 1xBet (1хБет). А бидејќи адресата на сајтот може да се разликува (на пример, ua-1x-bet.com, 1xbet-rate.com итн.), многу почетници прашуваат каде да ја преземат официјалната апликација на 1xBet (1хБет)? И ова е добро прашање.

Суштината се состои во тоа што на интернет може да се најдат лажни огледала, т.н. фишинг сајтови. Нивните сопственици, надевајќи се на наивноста на корисниците можат да добијат достап во профилот на 1xBet (1хБет) на официјалниот сајт. Исто така, во нивните раце ќе се најдат и личните податоци, кои понатаму може да ги користат за други цели.

Друг проблем е заразувањето на уредите со вируси и можноста да се добие достап кон други податоци, на пример, корисничко име и лозинка од интернет-банкарството. Затоа препорачуваме да ги проверувате сите програми со помош на антивирус пред да ги инсталирате. А уште подобро да користете VPN и да го користете официјалниот сајт на 1xBet (1хБет). Тука играчот може да напише на чат и да провери дали огледалото* е вистинско, а исто така, да ја преземе официјалната апликација.

*При користење на алтернативна адреса на сајтот (огледало) корисникот, исто така, може да преземе функционална апликација за обложување . Обрнете внимание дека апликацијата за Ајфон е достапна на AppStore и може да биде инсталирана без посетување на порталот.

Функции на официјалната апликација на 1xBet (1хБет)

Како што беше забележано во воведниот дел, на играчите им се достапни програми за компјутери со оперативен систем Windows и Mac, a исто така, мобилни апликации за Android и iOs. Сите нив ги обединува можноста за создавање корисничка сметка, внесување пари на сметката/ повлекување на добивката, поставување облог. Сепак, не сите програми поседуваат исти функции. Тие се разработуваат од различни тимови и имаат некои свои карактеристики.

Така, програмата за компјутери 1xWin дозволува вршење на онлајн повици во службата за поддршка и има вграден VPN сервис. Програмата за мобилни телефони има можност за прегледување на live-натпревари, која не е достапна за компјутерската верзија на програмата од 1хБет (1xBet). Меѓутоа, корисниците на апликацијата за Android и iOS не можат да играат игри на среќа, што не може да се каже за типувачите кои ја користат програмата за 1xWin. Притоа, програмата за Mac дозволува само поставување на спортски и сајбер-спорт облози.

За обновување на апликациите од 1хБет (1xBet) нема потреба да се презема последната верзија од сајтот на обложувалницата. Обновувањето може да се изврши автоматски преку апликација, преку преземање на последната верзија на програмата.

Со можностите на официјалните апликации на 1хБет (1xBet) може да се запознаете во разделот „Desktop апликација“ и „Апликација за телефон“ на сајтот на обложувалницата. Исто така, играчите можат да ја преземат последната верзија на програмата.

Мобильное приложение 1xBet

Работа со апликацијата на 1хБет (1xBet)

Почетниците кои порано не работеле со апликациите на 1хБет (1xBet) се интересираат како може да ги користат. Всушност одговорот е многу едноставен: да се инсталираат и да се започне со поставување на облози. Карактеристиките за користење на апликацијата на 1xBet (1хБет) зависат од видот на програмата:

  • Мобилната апликација за Android и iPhone на корисниците им дава можност да поставуваат спортски облози, вклучително и во живо, сајбер-спорт, да гледаат натпревари онлајн, да играат казино, да ја проучуваат деталната статистика за натпреварите во 1xZone, да вршат трансакции итн. Функциите на апликацијата се разработени според овие можности. Тие ќе бидат достапни по авторизацијата на апликацијата на 1хБет (1xBet) на iPhone или Android. Покрај тоа, апликацијата се прилагодува на големината на сите популарни уреди, брза е и удобна за користење.
  • Програмата 1xBet (1хБет) на Windows дава можност за поставување спортски облози (пред натпревар и live-облози), да се гледаат натпревари во живо, да се прават трансакции на пари итн. Соодветно, корисниците ги имаат сите опции за удобно обложување од својот статичен компјутер или лаптоп. Интерфејсот на програмата 1xWin одговара на општоприфатениот стандард на Windows. На тој начин, ќе биде разбирлива за користење.

Во разделите „Desktop апликација“ и „Апликација за телефон“ може да најдете дополнителни информации за секоја од програмите на 1xBet (1хБет).


Читај исто така