Menu

Повлекување на добивката од сајтот 20Бет (20Bet)

Обложувалницата поддржува различни начини на плаќања на сајтот. Во статијата „Пополнување на депозитот на 20Бет“ ние ги опишавме сите популарни варијанти за внесување на средства за понатамошно обложување. Денеска пак, сакаме да го опишеме обратниот процес: повлекувањето на добивката од сајтот 20Бет (20Bet). Поентата е дека информациите за тековните начини за плаќање се достапни во профилот откако ќе се регистрирате на сајтот на обложувалницата. Ако сакате да се запознаете со нив пред да создадете корисничка сметка на 20Бет, нашата статија ќе ви биде полезна.

Начини за повлекување на парите во 20Bet (20Бет)

Добивката од сметката на сајтот 20Бет (20Bet) може да се повлече со помош на истите начини како и при пополнувањето на депозитот. Може да користете:

 • Кредитни картички Mastercard и Visa.
 • Банкарски трансакции (достапни во одделни држави).
 • Електронски паричници Jeton и Skrill.
 • Платежни системи Neteller, ecoPayz, Interac и Neteller.
 • Криптовалути Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

За секој начин за повлекување на средствата постои различно време за обработување на барањето. На пример, трансакциите на електронски паричник се изведуваат побрзо отколку банкарските трансакции. За ова подетално ќе раскажеме понатаму, во разделот „Процес на повлекување на средствата од 20Бет (20Bet)“.
Минималната сума за повлекување на средствата од сметката за играње на 20Bet е еднаква за сите методи. За потврдување на барањето потребно е да се внесат 10 евра*. Имајте предвид дека начините за повлекување на парите од 20Bet (20Бет) и нивната достапност може да варираат зависно од државата каде што живеете.

Вывод денег 20Бет

Правила за повлекување на парите на 20Bet (20Бет)

За брзо и непречено повлекување на добивката од вашата сметка на сајтот 20Bet (20Бет) следете ги следниве препораки:

 1. Пред да го испратете барањето за повлекување, сумата на депозитот поставете ја во износ од барем најмалку 3 пати во казино или live-казино или еден пат на спортски облози во 20Bet (20Бет). Барањето за одигрување треба да биде исполнето целосно пред да се повлечат парите од сметката.
 2. Средствата може да ги повлекувате само на оние податоци кои се користени за внесување на пари на вашата сметка. Ако користете различни методи за внесување на депозитот на 20Bet, повлекувањето на средствата треба да биде пропорционално на депозитите направени со помош на еден или друг метод.
 3. Начинот за повлекување на средства треба да биде регистриран на истото име како и сметката на играчот. Повлекувањето на картичка или банкарска сметка на мајка, другар, жена и т.н. најверојатно ќе биде блокирано од страна на службата за безбедност на обложувалницата.
 4. Обложувалницата 20Bet може да го одбие повлекувањето на пари преку платежните системи и како замена да понуди банкарска трансакција.

Барањето за повлекување на средствата од 20Бет (20Bet) може да биде одбиено заради различни причини. За да се минимизира веројатноста на оваа непријатност, убедете се дека:

 • Користете еден ист начин за плаќање како за повлекувањето, така и за внесувањето на средствата.
 • Ги дадовте сите информации потребни за повлекување на средствата преку избраниот начин.
 • Дадените информации треба да бидат точни и правилни.

Ако ништо од горенаведеното не работи, обратете се во службата за поддршка на 20Бет, за претставниците на обложувалницата да ви помогнат да го решите проблемот.

Покрај горенаведените барања препорачуваме да се запознаете со разделот „Општи правила на обложувалницата“. Во нив се опфатени сите нијанси за користење на сервисот. По читањето на документот мала е веројатноста да имате проблеми со обложувалницата.

Процес на повлекување на средствата од 20Бет (20Bet)

Повлекувањето на средствата е прилично едноставна процедура во 20Бет (20Bet). Во разделот „Плаќања“ има вкупно 3 достапни варијанти „Депозит“, „Повлекување на средства“ и „Историја на трансакции“. Кликнете на опцијата „Повлекување на средства“ и ќе преминете на страницата каде што се понудени сите достапни сервиси за исплата. Изберете ја онаа варијанта за исплата која одговара на начинот на пополнувањето на сметката, наведете ја сумата која сакате да ја повлечете и потврдете го повлекувањето.

Сите барања за повлекување се обработуваат 24/7.

Кога ќе посакате за прв пат да ги повлечете парите, обложувалницата ќе ве замоли да ја поминете верификацијата, со испраќање на известување на мејл. Претставниците на обложувалницата понекогаш самите ќе се поврзат со вас по мејл и ќе ви помогнат да го поминете сиот процес на проверка на документите.

Ако добивката на играчот во казиното преминува 4000 евра*, администрацијата на сајтот го задржува правото да ја раздели исплатата на делови. Целата сума може да се подели на следниот начин:

 • секојдневни исплати во износ од 4000 евра*.
 • седмични – 10000 евра*.
 • месечни – 40000 евра*, се додека не биде исплатена целосната сума.

Бидејќи трансакциите се обработуваат исклучиво од давателите на платежните услуги, времето за повлекување на средствата зависи од избраниот начин за исплата. Ако користете електронски паричник, обложувалницата се обидува да ги обработи сите барања за повлекување на средствата од 20Bet (20Бет) во рок од 12 часа. По ова, добиените пари веднаш ќе се појават на вашата сметка. Од друга страна, ако избравте кредитна или дебитна картичка, повлекувањето на средствата може да трае до 7 работни дена. Добивањето на средствата во криптовалута се изведува побрзо и обично изнесува помалку од 24 часа.

Ако на која било етапа имате прашања или проблеми со повлекувањето на средствата од својата сметка (притоа сите правила и норми биле почитувани), обратете се во службата за поддршка на 20Бет. За тоа, како да се поврзете со обложувалницата пишувавме во одделна статија на сајтот.

*Или еквивалентна сума во друга валута.


Читај исто така