Menu

Повлекување на пари од 22Бет (22Bet): начини и карактеристики

22Бет е една од ретките обложувалници, која на своите клиенти може да им понуди широк избор на начини за плаќање. Во статијата за тоа, како да се пополни депозитот на 22Bet ги опишавме клучните варијанти на внесување средства на сметката за играње. Таму стануваше збор за големиот избор на начини за плаќање, повеќе од 70 за сите пазари. Што се однесува на повлекувањето на парите од 22Бет (22Bet), бројот на достапни сервиси надминува 40. За тоа, како се изведува исплатата и како да се добијат заработените средства на личната сметка ќе раскажеме во новиот материјал.

Начини за повлекување на парите од 22Bet (22Бет)

Како што беше забележано во воведниот дел, на играчите им се достапни повеќе од 40-тина варијанти за повлекување на средствата од 22Бет (22Bet). Притоа, обложувалницата има огромна предност во однос на конкурентите. Ако играчот ја пополнил сметката преку неколку методи, на пример, од банкарска картичка и крипто-паричник, тогаш средствата може да ги повлече на кој било од тие инструменти. На други портали парите можат да се повлекуваат само на оние сметки од кои пристигнале. Подетално за правилата за повлекување на парите од 22Bet (22Бет) ќе стане збор во следниот раздел.

Начините за повлекување на парите од 22Бет условно се делат на:

 • Банкарски картички. Трансакциите може да се изведуваат на платежните картички Visa и MasterCard.
 • Електронски паричници. На сајтот поддржани се Skrill, Perfect Money, Jeton Wallet, iWallet итн.
 • Платежни системи. Трансакциите можат да се изведат преку Payeer и Neteller.
 • Банкарски трансакции. Средствата може да се добијат преку сметка во банка.
 • Крипто-паричници. Обложувалницата ги поддржува трансакциите преку криптовалутите: Bitcoin, Litecoin Dogecoin, Dash итн.

Со начините за плаќање подетално може да се запознаете на страницата „Повлечи средства“, во својот профил. Ќе забележиме дека бројот на начини и сервиси за исплата може да се разликува во зависност од државата во која живее играчот.

Процедура за повлекување на средствата од 22Бет (22Bet)

Обложувалницата многу сериозно се однесува кон финансиското прашање, разработувајќи јасни правила за повлекување на парите. Со правилата може да се запознаете на официјалниот сајт на обложувалницата, во разделот „Инструкции“. Препорачуваме да се запознаете со информациите, за да дознаете кои нарушувања на правилата водат кон проблеми за повлекување на паричните средства од 22Бет (22Bet), и дури до блокирање на сметката. За жал, по нарушувањето не секогаш има можност да се врати пристапот до профилот на 22Bet.

Вывод средств 22Бет

Сиот процес на повлекување на средствата од 22Bet (22Бет) е прилично едноставен. Тој може да се опише преку следниве чекори:

 1. Влез во профилот и преминување на страницата „Повлечи средства“.
 2. Избор на начин за исплата од понудените за државата во која живее типувачот.
 3. Пополнување на формулар: сума за повлекување и податоци на сметката.
 4. Потврдување на исплатата и приложување на сите потребни документи.

Ќе напоменеме дека за префрлување на средствата од сметката за играње на личната сметка, корисникот треба да ја помине верификацијата. За ова и за другите карактеристики ќе стане збор во следниот раздел.

Карактеристики на повлекувањето на парите од 22Bet (22Бет)

Обложувалницата 22Bet ја направи максимално едноставна процедурата за повлекување на средствата од сметката за играње на личната сметка. Процесот, кој се состои од 4 точки, беше опишан претходно. Сепак, почетниците треба да обрнат внимание на следните карактеристики, без кои неможе да се повлекуваат пари од 22Bet (22Бет):

 • За повлекување на средствата, профилот треба да биде верифициран. За да се помине проверката на личноста на сајтот на обложувалницата, играчот треба да ги пополни полињата со лични информации (раздел „Лични податоци“). Исто така, треба да приложи копија од документ или да се фотографира со пасошот во близина на лицето.
 • Внесените пари треба да бидат искористени за облози. Само после 100%-ен обрат на средствата тие можат да се повлечат.
 • На сметката треба да има сума потребна за формирање на облог. Минималната сума за повлекување на парите е еднаква на 1,5 долари, или еквивалентна сума.
 • Парите од 22Бет (22Bet) може да се повлекуваат само на тие сметки, од кои била пополнета сметката (овој пат не е задолжително).
 • Ако има неодиграни бонуси, тие ќе бидат поништени.

Вывод денег с 22Бет

Играчите, исто така, треба да обрнат внимание на овие карактеристики на повлекувањето на парите од сајтот на 22Bet (22Бет):

 • При повлекувањето на парите на сметката обложувалницата не зема провизија, но може да се наплаќа од платежните системи, кои ја изведуваат трансакцијата на паричните средства. Со тарифите може да се запознаете на сајтот на избраниот сервис.
 • Повлекувањето на парите се изведува 24 часа без викенди. Барањето за повлекување на паричните средства се формира во профилот на корисникот, во разделот „Повлечи од сметка“.
 • За сопствениците на смартфони и таблети достапни се електронски трансакции преку мобилна апликација. На нашиот сајт може да најдете кратка статија за апликациите наменети за Android и iOS.

Обично повлекувањето на паричните средства поминува без проблем. При задржување на парите потребно е да се обратите во службата за техничка поддршка на обложувалницата. За да го сторите тоа треба само да напишете во live-чат или на e-мејл.


Читај исто така