Menu

Пополнување на депозитот на Мелбет (Melbet)

Како и повеќето обложувалници и оваа обложувалница создаде поволни услови за пополнување на депозитот на сајтот Мелбет (Melbet). Ова се манифестира преку можноста да се внесат средства на сметката за играње со помош на неколку методи. Секој играч може да ја избере онаа варијанта која најмногу му одговара. Во оваа статија ќе ги разгледаме сите можни начини за пополнување на депозитот на Melbet (Мелбет), а исто така, ќе дадеме упатства за внесување на средствата.

Внесување на пари на сметката за играње во Melbet (Мелбет)

Пред да ја започнете својата кариера во обложувањето најпрво треба да ја пополнете својата сметка за играње на Мелбет. Ова овозможува да се прават облози и да се заработуваат вистински пари. Препорачуваме парите да ги внесете на депозитот после регистрацијата на Мелбет и верификацијата на корисничката сметка. Исто така, ги советуваме сите играчи да користат својата сопствена банкарска картичка или некој друг метод за плаќање кој е оформен на ваше име. Ова е потребно за обложувалницата да не го блокира вашиот профил. Имајте предвид дека пополнувањето од туѓи платежни средства се рамни со незаконски активности и резултира со блокирање на играчот. Дури ако тоа е картичка на сопругата/сопругот, брат/сестра, мајка/татко и презимето е исто, во секој од случаите, според правилата на обложувалницата, ова ќе се смета за нарушување.

Обложувалницата не зема провизија за пополнување на сметката за играње на Мелбет (Melbet), и обично парите пристигнуваат моментално, но понекогаш настанува задржување на трансакциите до 24 часа. Ако по истекувањето на тој период вашите пари не пристигнале, обратете се до службата за поддршка на Мелбет.

Начини за пополнување на сметката на Мелбет (Melbet)

Заради удобноста на играчите обложувалницата Мелбет ги нуди следните инструменти за извршување на финансиските операции: банкарски картички, електронски паричници, платежни системи и криптовалути.

Электронные кошельки Мелбет

Пред извршувањето на која било операција со паричните средства препорачуваме да се запознаете со тековните информации на официјалниот сајт на обложувалницата, бидејќи начините за плаќање можат да бидат изменети. Ајде подетално да ја разгледаме секоја од варијантите за пополнување на сметката за играње на Мелбет (Melbet):

  • Банкарски картички. Обложувалницата соработува со системите VISA, MasterCard, Maestro и МИР. За пополнување на депозитот преку картичка преминете во разделот „Пополни ја сметката“ и изберете го полето „Банкарски картички“. Понатаму внесете ја сумата на депозитот, укажете ги податоците на картичката и потврдете го плаќањето.
  • Електронски паричници. За да ја пополнете сметката со помош на овој метод, потребно е да посочите еден од паричниците на сајтот (на пример: QIWI, Sticpay, AstroPay, Piastrix) и да ја наведете сметката. Операцијата треба да биде завршена во системот на самиот избран паричник.
  • Мобилни трансакции. Еден од наједноставните методи за плаќање е преку сметките на мобилните оператори. За внесување на средства на сметката за играње во разделот „Пополни сметка“ треба само да се избере операторот (на пример: Киевстар, МТС, Мегафон, Билајн, Теле2), да се наведе сумата и телефонскиот број. После тоа ќе добиете смс-код со потврдување на операцијата. Треба да го внесете на сајтот и вашиот депозит ќе биде пополнет. Добро е што обложувалницата не зема провизија за пополнувањето, но може да има од страна на мобилниот оператор. На пример во МТС (Русија) таа изнесува 10 рубљи за секоја трансакција.
  • Криптовалута. На сајтот на обложувалницата се поддржуваат околу 30 популарни криптовалути. За да ги користете во разделот „Пополни сметка“ изберете го јазичето „Сите начини“ и кликнете на саканата валута. На екранот ќе се појави број на сметката за плаќање. Ископирајте ја или скенирајте го QR кодот со помош на мобилниот телефон и извршете ја трансакцијата. Размената на валутата се изведува автоматски. Исто така, ќе добиете известување дека сумата на депозитот може да се измени заради нестабилноста на курсот на криптовалутата.

Во зависност од избраниот начин на пополнување на депозитот во Melbet (Мелбет) се менува и времето за извршување на операцијата. Најбрзо поминуваат плаќањата со помош на електронските паричници и биткоини. Обично ова се изведува во рок од неколку секунди до 15 минути. Сепак, за другите криптовалути тоа може да изнесува до 24 часа, исто како и при користење на банкарските картички. Повеќе информации за рокот на поминување на плаќањата можете да најдете на страницата „Начини на плаќање“.

Криптовалюты на Мелбет

Проблеми со пополнувањето на депозитот на Мелбет (Melbet)

Постојат случаи кога при пополнувањето на депозитот во Мелбет (Melbet) играчите наидуваат на проблеми. Постојат неколку причини за ова:

  • Неправилни информации за играчот. Најпопуларната причина, заради која типувачите не можат да го пополнат депозитот, е присутството на грешки во личните податоци. За нивно отстранување проверете ги своите лични податоци, наведени на сајтот: име и презиме, податоци на картичката,телефонскиот број.
  • Надминат е лимитот на плаќањето. За секој начин на плаќање постојат и минимални и максимални лимити. Проверете дали износот на трансакцијата се совпаѓа со избраниот сервис или послужете се со друг метод за пополнување.
  • Техничка грешка. Плаќањата можат да бидат прекинати заради технички грешки од страна на платежниот сервис или обложувалницата. Во тој случај обложувалницата советува да почекате некое време. Ако сумата е повлечена, а парите не пристигнуваат на сметка, обратете се во службата за поддршка на Мелбет.

Обично, ако играчите внимателно ги читаат правилата на обложувалницата и внимателно ги следат инструкциите пред да преземат каква било акција, тогаш ретко се појавуваат проблеми со трансакциите на средствата на личната сметка во Melbet (Мелбет). Во спротивно секогаш можете да се обратите до службата за поддршка, која работи 24/7.

Бонус за прво пополнување на Мелбет (Melbet)

Убав подарок за почетниците, кои за прв пат ја пополнуваат својата сметка, е бонусот за добредојде од Мелбет (Melbet). Тој достигнува 100 долари или еквивалентна сума. За оваа награда имаме посебна статија. Сепак, ќе ги забележиме клучните карактеристики на бонусот за регистрација.

Бонус на первый депозит Мелбет

За добивање на наградата од Melbet пополнете ја сметката на начинот кој ви оговара и исполнете ги условите за одигрување. Бонусот изнесува 100% од сумата на депозитот. После ова треба да поставите ординари и/или експреси со коефициент на настаните повисок од 1,5, преку одигрување на добиената сума во 20 кратен износ. По исполнувањето на условите на акцијата, бонусот автоматски ќе легне на вашата бонус сметка во Мелбет.


Читај исто така