Menu

Прегледи за обложувалницата 1xBet (1хБет)

Започнувајќи го својот пат во спортското обложување, почетниците најчесто ги преферираат популарните обложувалници. Овие компании нудат квалитетни услуги и ги почитуваат условите на договорот. Покрај тоа, личните податоци и парите на играчите ќе бидат добро чувани. Сигурните компании може да се изберат и според прегледите на другите играчи. А што пишуваат корисниците за 1хБет (1xBet)? За тоа ќе стане збор во статијата.

Прегледи за 1хБет (1xBet): оценки на корисниците

1хБет е една од топ-обложувалниците на постсоветкиот простор. За причините на успехот на обложувалницата веќе пишувавме во статијата за карактеристиките на 1xBet и го споделивме нашето мислење за предностите на компанијата. Сепак, пред да решите да се регистрирате на сајтот на обложувалницата и да ја користете понатаму, препорачуваме да се запознаете со прегледите од други корисници на 1xBet (1хБет). Нив ќе ги најдете лесно. Во пребарувачот само треба да внесете„1хБет прегледи“ или друг алтернативен избор за да преминете кон гемблинг форумите и порталите. Овде играчите ги оставаат своите коментари за обложувалницата, споделуваат предности и недостатоци.

Откако брзо ќе се прегледаат информациите излегува дека за обложувалницата 1хБет (1xBet) има многу голем број негативни прегледи (за нив ќе зборуваме понатаму). Меѓутоа, не треба веднаш да се прецрта оваа обложувалница. Обично, играчите повеќе споделуваат негативни информации отколку позитивни. Таква е човечката психологија. Затоа бројот на негативни коментари за обложувалницата е повисок. Но меѓу нив може да се најдат и добри прегледи кои ја покажуваат објективната слика.

Отзывы о букмекере 1хБет

Негативни прегледи за обложувалницата 1хБет (1xBet)

Негативните оценки за обложувалницата се сведуваат на проблемите со:

  • Повлекувањето на пари по добивката или остатокот од средствата. Во првиот случај може да се прави дополнителна проверка на паричните средства поврзана со „перење“ на пари или користење на незаконски методи. Сепак, по проверката која може да трае од неколку часа до неколку денови, средствата легнуваат на сметката на корисникот. Во вториот случај играчите не можат да ги подигнат средствата без да ги одиграат. Во сите ситуации се исполнуваат условите на договорот кој корисникот го прифатил при регистрацијата на сајтот 1xBet (1хБет).
  • Верификацијата на сметката. На некои корисници им требаат некои дополнителни документи за проверка на идентитетот. Затоа овие барања кои веќе се наведени во договорот негативно се восприемаат од страна на играчите.
  • Неуспешните трансфери. Парите не секогаш стигнуваат до адресатот. Тоа може да биде поврзано со неправилно напишани податоци или со други проблеми, вклучувајќи ги тие што се појавуваат независно од обложувалницата. Во тој случај, треба да се обратите во поддршка и да ги побарате сите документи за да ја најдете исплатата.
  • Лимитот за облози. Доколку обложувалницата забележи некакви измами за време на поставувањето на спортски облози, може да бидат поставени лимити за висината на облогот. Многу е тешко понатаму да се отстранат лимитите и да се исчисти својата репутација. Меѓутоа, грешки се среќаваат и кај вештачката интелигенција која ги одредува овие измами. Во секој случај, треба да се обратите во поддршката на 1xBet (1хБет).
  • Коефициентите за live-облози. За време на поставувањето на облози во живо коефициентите се обновуваат динамично. Затоа во процесот на избор на облози цифрите можат да се сменат и играчот ќе мора да избере помал коефициент.
  • Удвојување на облозите. За време на поставувањето на live-облози може да настанат грешки, меѓу нив и удвојување. За да се врати вториот облог, потребно е да се обратете во поддршка и да ја објаснете ситуацијата. Во моментот кога ја пишувавме статијата ова се случуваше многу ретко.

Отзывы о БК 1хБет

Повеќе прегледи за обложувалницата 1хБет (1xBet) можете да најдете на интернет. Сепак, дали ќе ја земете предвид таа информација или не – изборот е ваш, бидејќи многу од коментарите се субјективни.

1хБет (1xBet) прегледи: коментари од вистинските корисници

Кој најдобро може да раскаже за обложувалницата 1хБет (1xBet)? Секако, вистинските корисници. Затоа ние собравме информации за предностите и недостатоците на обложувалницата од тематските форуми. Се потрудивме да бидеме максимално објективни и да го прикажеме мислењето за различните страни на обложувалницата.

Позитивни прегледи за 1xBet (1хБет) Негативни прегледи за 1хБет (1xBet)
Одделно сакам да обрнам внимание на техничката поддршка! Имав проблеми со повлекувањето: направив барање за префрлување на 5000, ги префрлија на картичката, но по неколку дена тие исчезнаа без трага. Во банка дури нема ни запис од трансакцијата. Дури се обратив и во поддршката на банката, но не можев да добијам никаква информација за таа трансакција. Но, кога се обратив во техничката поддршка на 1xBet се беше решено во најкраток рок и парите ми ги вратија на сметката. Добив 20 илјади рубљи на облог во фудбал и тука започнаа проблемите… Ми побараа повторна верификација и помина еден ден, потоа проверка (уште еден ден), потоа молк, некакви изговори и ништо конкретно. Доколку сакате да си го трошете времето на разговори со техничката поддршка која всушност е одвратна, препорачувам да го користете сајтот 1хБет.
Сакам да играм на 1хБет, но со памет. Тука има многу понуди, добри коефициенти, детална статистика. Исто така, регистрирањето е многу лесно. Играм live во тенис. Вчера гледам погодив 2 облози и си мислам ќе продолжам утре. Утре влегувам и тие не се сметаат, иако видов дека за нив ми исплатија пари. Како е можно такво нешто?
1xBet е одлична обложувалница со прекрасен билтен за фудбал. Имаат и одличен список за различни натпревари. Играм со повремен успех, но благодарение на акциите добивам приход од облозите. Ја препорачувам Ја надополнив сметката, поставив неколку успешни облози. Се беше океј. Но, кога сакав да ги извадам средствата се појавија потешкотии. Изгледа за да се повлечат пари има многу ограничувања за кои не се зборува и не се пишува во рекламите и банерите. Затоа мојата оценка е „1“.

Читај исто така