Menu

Пристап до сајтот: како да се поврати профилот во 1хБет (1xBet)?

Многу често корисниците не само што ја забораваат лозинката, но и корисничкото име за своите сметки на различни ресурси. Ако ваква непријатност ви се случила и со 1хБет (1xBet), не треба да се грижете, пристапот може да се поврати. Во овој случај, препорачуваме имено да се поврати достапот, а не повторно регистрирање, бидејќи обложувалницата засекогаш може да го блокира корисникот при регистрација со истите лични податоци (име, презиме, мејл, банкарски сметки). Во оваа статија ќе разгледаме како да влезете на сајтот, како да го повратите корисничкото име во 1xBet (1хБет) и лозинката на профилот, а исто така, како да го обновите пристапот до својата сметка на сајтот на обложувалницата.

Како да влезете на сајтот на 1xBet (1хБет)?

За време на регистрацијата, секој типувачот на 1xBet (1хБет) добива уникатен ID број – тоа е 9-то цифрен број кој, исто така, претставува број на сметката за играње на сајтот на обложувалницата. Исто така, со негова помош може да се влезе на сајтот, затоа што тот воедно претставува и идентификација на играчот како што се електронската пошта или телефонскиот број. Својот персонален ID број може да го дознаете во горниот десен агол на профилот.

За да влезете во сајтот, треба да го внесете логинот (електронската пошта, мобилниот телефон или ID бројот), а потоа да ја внесете лозинката.

Како да се сетите на корисничкото име за 1хБет (1xBet)?

Како корисничко име за влез на сајтот на обложувалницата може да послужи не само електронската пошта, но и мобилниот телефонски број или уникатниот ID број кој се формира за време на регистрацијата на корисникот. Ако овие начини за влез поради некоја причина се недостапни, може да пробате да се најавете преку една од социјалните мрежи.

Ако горенаведените варијанти не донеле позитивен резултат, последната шанса за поврат на корисничкото име е да се поврзете со службата за техничка поддршка на 1хБет (1xBet) преку било кој начин кој вам ви е удобен. Сепак, ако го користете овој пристап бидете спремни да ги приложите сите потребни документи до консултантот, кои го потврдуваат вашиот идентитет. Бидејќи обложувалницата строго ги следи различните видови на измами и афери, за обид за повторна регистрација со истите лични податоци може да добиете забрана засекогаш, а тогаш тешко ќе може да докажете дека не сте измамник.

Затоа бидете внимателни и прецизни, и запишете ги некаде податоците за влез на сајтот на 1xBet (1хБет).
Вход в 1хБет

Како да го дознаете своето корисничко име на 1хБет (1xBet)?

За време на отварањето на формуларот за влез на сајтот на 1хБет може да се забележи дека како корисничко име играчот може да ја внесе електронската пошта, идентификаторот (ID) или телефонскиот број (потребно е да кликне на соодветното копче во полето „Логирај се“). Ова малку го отежнува пристапот до сајтот, ако играчот го заборавил своето корисничко име за 1хБет (1xBet). За да се присети потребно е:

  1. Во мејлот да побара писмото од обложувалницата. За време на регистрацијата преку електронската пошта пристигнува барање за потврдување на создавањето на корисничка сметка (треба да преминете на линкот). Ако има такво писмо, тогаш како корисничко име треба да го искористете вашиот мејл.
  2. Да се наведе својот телефонски број. Ако корисникот се регистрирал преку него, тогаш влегувањето или обновувањето на лозинката, исто така, може да се направи преку бројот.
  3. Да се побара во зачуваните кориснички имиња/лозинки во пребарувачот достапни за 1xBet. Можеби податоците за влез биле сочувани после првото најавување.

Ако ни една од понудените варијанти нема да помогне, тогаш потребно е да се обратите во службата за поддршка на 1xBet (1хБет). Сепак, за поврат на пристапот се бара идентификација – приложување на лична карта за проверка на идентитетот. Затоа препорачуваме да им напишете мејл или на чат, бидејќи таму веднаш можете да ги испратете своите лични документи за верифицирање на профилот.

Како да се поврати лозинката од 1xBet (1хБет)?

Играчите не го забораваат само корисничкото име. Прилично често се јавуваат проблеми со влезот во профилот како резултат на заборавена лозинка за 1xBet (1хБет). Во тој случај, потребно е да се поврати лозинката. За да се стори ова, потребно е да се кликне на копчето „Влези“ и понатаму „Ја заборавивте лозинката“. Обложувалницата ќе ви понуди 2 начини за идентификација: преку електронска пошта и преку мобилен телефон. Треба да се избере оној начин, кој бил искористен при регистрацијата.

При користење на стандардната шема – мејлот, потребно е да ја внесете адресата во полето и да кликнете на копчето „Создај нова лозинка“. На мејл ќе пристигне писмо, во кое ќе најдете линк од обложувалницата. Новата лозинка може да ја создадете откако ќе преминете на линкот.

Ако при креирањето на мејлот бил искористен телефонски број, пристапот до профилот на 1хБет (1xBet) може да се поврати преку СМС. За ова, во полето треба да се внесе телефонскиот број и да се очекува СМС код, кој треба да се наведе во формуларот и после ова обложувалницата ќе го отвори екранот каде што може да се создаде нова лозинка.

Кога сите овие варијанти ќе се испробаат, а ќе нема резултат, треба да се обратете во службата за поддршка на обложувалницата 1xBet (1хБет). Ова може да го направете преку мејл (одговор ќе добиете во рок од 24 часа), чат (одговор – во рок од 5-10 минути) или преку телефонски број (ќе добиете помош во рок од 10 минути).

Смена пароля 1хБет

Како да ја сменете лозинката на 1хБет (1хBet)?

Ако играчот може да пристапи до својот профил, менувањето на лозинката од 1хБет (1хBet) е прилично едноставна и брза операција. Обложувалницата, исто така, препорачува одвреме-навреме да се менува лозинката заради безбедност на корисничката сметка.

За да се смени лозинката во 1хBet (1хБет) играчот треба да го направи следново:

  • Да премине во „Мој профил“.
  • На страницата „Лични податоци“ да кликне на моливчето наспроти полето „Вашата лозинка“.
  • Да ја наведе старата лозинка и двапати новата.

Откако ќе клине на копчето „Зачувај“, играчот ќе добие нова лозинка за профилот на 1хBet. Препорачуваме да ја зачувате, запишувајќи ја во тетратка. Исто така, при првото влегување во профилот може да ја прифатете понудата „Запомни“. Сајтот на 1хБет ќе ги запомни внесените податоци и нареден пат влезот во профилот ќе се изведува автоматски или полуавтоматски.

Како да ја повратите корисничката сметка на 1xBet (1хБет)?

Има случи кога при обидот да влезе во својот профил корисникот забележува дека неговата сметка е блокирана или избришана. Ова често се случува кога играчите ги нарушуваат правилата за користење. 1xBet (1хБет) за играчите е привлечна имено за сигурноста, едноставноста на користењето и изборот на игри. Но играчите забораваат дека зад сето ова, исто така, стои моќен систем за безбедност. Специфичноста на обложувалницата се состои во тоа што луѓето ги даваат своите лични податоци и треба да бидат уверени дека тие се чуваат и не се предаваат да трети лица. Имено затоа при какви било активности кои предизвикуваат сомнеж кај обложувалницата 1хБет (1xBet), играчот веднаш се блокира. Често се случува ова да нема никаков основ.

Што да правите ако вашата корисничка сметка е блокирана или избришана, читајте понатаму.

1хБет вход официальный сайт букмекера

Доколку, после блокирањето сакате да ги повлечете своите пари, напишете мејл до службата за поддршка. Веднаш прикачете ги документите кои го потврдуваат вашиот идентитет. Пожелно е да додадете неколку документи: лична карта, возачка дозвола, воена лична карта итн. Некогаш ова е доволно за верификација и поддршката ќе ви го врати пристапот до сметката на 1хБет (1xBet) или ќе ви дозволи да ги повлечете парите.

Сепак, имајте предвид дека по успешно потврдување на идентитетот, може да добиете писмо од службата за безбедност, во кое ќе ви соопштат дека обложувалницата ја прекинува соработката со вас и засекогаш ја отстранува корисничката сметка. При повторен обид да се регистрирате на 1xBet (1хБет) и да отворете сметка, повторно ќе ви ја блокираат. Во тој случај, нема да можете да докажете ништо и нема смисла да пишувате во службата за поддршка.


Читај исто така