Menu

Пристап до сајтот на 1хБет: совети во случај на блокирање

1хБет заблокирован
Обложувалниците кои нудат онлајн услуги често се блокирани од страна на локалните власти. Ова е поврзано со користењето на офшор лиценци, кои дозволуваат прифаќање на играчи на сајтот без потреба за сертификација од локалните регистратори. Затоа играчите можат да се сретнат со блокиран сајт на 1хБет и да бараат пристап до порталот. За тоа, како да го решите овој проблем ќе стане збор во новиот материјал.

1хБет е блокиран: ограничен пристап до сајтот

И покрај либерализацијата на бизнисот за игри на среќа, во многу држави дејноста на обложувалниците и казината и понатаму се забранува. Во 2020 година специјалистите на порталот CasinoBelarus спроведоа истражување и заклучија дека во 30% од државите на светот казината се нелегални. За жал, во статијата нема податоци за обложувалниците, меѓутоа, ние можеме да претпоставиме дека не се помалку од 25% (за разлика од коцкањето, спортското обложување често се дозволува). Затоа не зачудува тоа што играчите наидуваат на проблем кога сајтот на 1хБет е блокиран.

Причините за забрана на пристапот до 1xBet се едноставни: отсуство на локална лиценца или забрана за спортско обложување. Во секоја од варијантите играчите треба да бараат дупки за да влезат на порталот. За тоа, какви начини за заобиколување на забраните постајат кога сајтот 1xBet е блокиран, ќе стане збор подолу.

Пристап до 1xBet: можни варијанти за заобиколување на блокирањето

Преминувајќи во разделот „Заобиколување на блокирањето“ на сајтот на обложувалницата 1xBet играчот ќе се запознае со сите достапни начини за пристап до сајтот. Корисниците можат да ја искористат мобилната апликација, програмата за ПК, официјалното огледало, пребарувачот 1хБет или VPN сервисите.

Пристап до 1хБет преку мобилна апликација

Обложувалницата на играчите им нуди удобни апликации за Android и iOS. Со нивна помош може брзо да се поставуваат спортски и неспортски облози од мобилните уреди. Покрај тоа, програмата дава можност да се заобиколи блокирањето и да се добијат податоци од неколку сервери на 1хБет истовремено. Апликацијата може да се преземе во разделите „Заобиколување на блокирањето“ или „Апликација за смартфон“. Обрнете внимание на тоа што програмата за Android е достапна за преземање само од сајтот на обложувалницата, а за iOS од AppleStore. Карактеристиките на инсталацијата се опишани на порталот 1хБет.

Пристап до 1хБет – преку програмата 1xWin

Следниот начин за решавање на проблемите со пристапот до сајтот на обложувалницата 1хБет е да се инсталира програмата за Windows и Mac OS. Благодарение на 1xWin, играчот може да поставува спортски облози, да го пополнува депозитот и да повлекува средства со заобиколување на сите ограничувања. Ова е лесна и удобна варијанта за обложување од лаптопи и статични компјутери.

1хБет доступ к сайту

Програмата 1xBet Access за дознавање на огледала

Во претходната статија раскажавме што претставуваат огледалата на 1xBet и како тие овозможуваат добивање на алтернативен пристап до сајтот. За да не барате тековно огледало на интернет, може да ја инсталирате програмата 1xBet Access. Таа на играчите секогаш им ја дава работната верзија на сајтот. Сега достапот кон порталот за игри на среќа е секогаш отворен.

Пребарувач 1хБет – брз пристап до порталот

Корисниците на Apple, како еквивалент на апликацијата 1xWin можат да го користат специјалниот пребарувач 1xBet. Тој, како и Opera, има вграден VPN сервис за заобиколување на блокирањето на сајтот. Затоа проблемот со блокирањето на 1хБет не е веќе актуелен. Пребарувачот постојано се обновува, што на играчите им дава можност да го користат како алтернатива за Safari.

1хБет е блокиран: VPN сервиси – едноставно решение

За да ги преземете официјалните апликации од сајтот на обложувалницата 1хБет, прво треба да влезете на него. Во тој случај препорачуваме да користите кој било од популарните VPN сервиси. Тоа може да биде Touch VPN, ZenMate, Secure VPN итн. Бидејќи на пазарот има голем избор на програми за промена на IP адресата и точката за вклучување, играчите можат да го изберат оној начин што најмногу им одговара.


Читај исто така