Menu

Програма 22Бет (22Bet) за компјутер: преземање и користење

И покрај тоа што обложувалницата 22Бет (22Bet) е нова на пазарот за спортско обложување, според квалитетот на услугата таа е во чекор со своите конкуренти . Обложувалницата не само што нуди голем избор на спортски натпревари, интересни акции и бонуси за играчите, туку направи и удобна веб-страница за поставување на облози. Покрај ова, корисниците можат да ја инсталираат мобилната апликација 22Bet, која е достапна на уредите Android и iOS. Меѓутоа, играчите се заинтересирани и за постоењето на програмата 22Бет за обложување од компјутер. За неа ќе стане збор во новата статија.

Преземање на програмата 22Bet (22Бет) за компјутер

Тимот на програмери на сајтот 22Бет (22Bet) подготви прилично удобна платформа за обложување и играње. Сепак, се повеќе корисници го претпочитаат користењето на мобилните телефони, за кое пишувавме во споменатата статија (во воведниот дел). Исто така, играчите бараат алтернативни начини за влез на порталот, ако сајтот 22Bet (22Бет) е блокиран. Во тој случај може да се користи специјалната програма за компјутер. Обично, ваквите апликации кај конкурентите имаат свој VPN за заобиколување на блокирањето и брзо поставување на облозите.

Сите постоечки програми за обложување на 22Бет (22Bet) се достапни во разделот „Мобилна апликација“. Како што може да се сфати од називот, ова е апликација за смартфони. За жал, сѐ уште не постои одделна програма од 22Bet (22Бет) за компјутери. Сепак, доколку се побара ваква програма најверојатно ќе можат да се најдат сајтови со инсталациони фајлови за наводна официјална апликација за компјутер. Не треба да им верувате на овие информации. Обложувалницата 22Bet нема програма за обложување за компјутери. Ќе има ли во иднина? Исто така, не е познато. Сепак, ако се погледне на брзиот развој на услугата, не треба да се исклучи и оваа можност.

Программа ПК 22Бет

Инсталирање на програмата 22Бет (22Bet) за компјутери

Во претходниот раздел напишавме дека во моментот обложувалницата 22Бет (22Bet) нема програма за обложување, која може да се инсталира на компјутер. Тука станува збор имено за одделен фајл, кој се инсталира со стандардните средства на Windows или MacOS. Но корисниците со претприемачки дух научија да излезат од ситуацијата и да се обложуваат преку компјутер, без да го посетуваат сајтот.

За да се инсталира програмата на 22Bet (22Бет) на компјутер може да се искористи Android емулатор. Играчот ја инсталира програмата за користење на мобилни апликации на компјутер, го инсталира софтврот од обложувалницата и се насладува во обложувањето. Минуси на ова решение се дополнителното замарање при барањето на удобен емулатор и брзината на работата на апликацијата на компјутерот. Притоа, главната предност на апликацијата 22Бет (22Bet) за обложување преку компјутер е заобиколувањето на блокирањето на сајтот без користење на VPN-сервиси.

Како алтернативен начин може да се инсталира iOS верзијата на апликацијата 22Бет, но за ова треба да се најде бесплатен и брз емулатор за ајфон програмата. Ова е потешко отколку за Android.

Мобильное приложение 22Бет

Поставување на облози преку програмата 22Бет (22Bet)

Откако корисникот ја инсталирал програмата 22Бет (22Bet) за компјутер, може да премине кон обложување. Процесот не се разликува од користењето на мобилната апликација. Единствената разлика е потребата да се вклучи емулаторот и апликацијата да се отвори на компјутерот. Сите останати операции се исти.

За поставување на облози преку програмата 22Бет (22Bet) играчот треба:

  1. Да ги избере саканите настани во разделот „Билтен“ или „Live“. Тоа можат да бидат и сајбер-спорт натпревари, објавени на страницата „Сајбер-спорт“.
  2. Да се запознае со варијантите за избор, да кликне на коефициентот на соодветниот настан (да го додаде облогот во тикет).
  3. На страницата со тикетот да го наведе износот и да го избере видот (ако се додадени неколку избори).
  4. Да го постави облогот, преку кликнување на соодветното копче.

Понатаму, играчот резултатот за облогот може да го следи преку својот профил или страницата „Проверка на тикет“.


Читај исто така