Menu

Продавање на 1хБет (1xBet) профил: карактеристики на црниот пазар

Продажа аккаунта 1хБет
На интернет активно се развива не само пазарот на игри на среќа, но и црниот пазар на профили за различни обложувалници. Обложувалницата 1хБет (1xBet) не е исклучок. По неколку минути пребарување за „продавање профил на 1хБет“ или „купување профил на 1хБет“ може да се најдат десетици сајтови и форуми со информации за таков вид на зделки. Зошто едни типувачи активно бараат да купат профил, а други да продадат? За ова ќе стане збор во статијата.

Купување на профил

Многу корисници на 1xBet (1хБет) се трудат да ја надмудрат обложувалницата. За тоа се преземаат обиди за играње со „вилушки“, се создаваат неколку профили за добивање на препорачани бонуси, се користат различни софтвери за автоматско поставување на десетици облози итн. Овој вид на дејност, благо кажано, не се одобрува од страна на обложувалницата. Затоа профилот за играње може да биде блокиран и избришан. Секако, доколку целта на типувачот е да се избрише од 1хБет (1xBet) , тогаш тој лесно ќе се справи со поставената задача. Сепак, за играчот кој сака да ја измами обложувалницата, резултатот ќе биде неповолен.

Во случај на отстранување на сметката од 1хБет (1xBet), типувачот не ќе може повторно да се регистрира користејќи ги своите податоци. За играчите тоа е голем проблем, за кој веќе пишувавме во статијата за влез во профилот на 1хБет (1xBet). Затоа корисниците кои наишле на ваков проблем бараат начини за негово решавање. Тоа може да биде регистрација на сајт на друга обложувалница (ако играчот не влегол во црн список на сите компании) или користење на сметка под туѓо име. Во последниот случај, типувачот преминува кон купување на профили на 1хБет (1xBet).

Купување на профил на 1хБет (1xBet): плусови и минуси

Ако играчот треба да избере дали да купува нов профил на 1хБет (1xBet) или не, треба да се измерат сите плусови и минуси. Кон клучните плусови на оваа операција може да се додаде можноста да се користат услугите на обложувалницата во случај ако е блокиран личниот профил. Втората предност е користење на туѓи лични податоци за играчите кои сакаат да останат анонимни.

Меѓутоа, купувањето на профил на 1хБет (1xBet) има и некои сериозни недостатоци. Прво, верифицираниот профил не е евтин (цената зависи од државата и видот на сметката). Второ, неискусниот играч може да биде „уловен“ од страна на натрапници и да добие невирифициран профил. Трето, обложувалницата има свој алгоритам на следење и блокирање на продажните профили. Затоа секогаш има ризик да се изгуби достапот до профилот со неисплатена сума на сметката.

Купить аккаунт 1xBet

Треба ли да се ризикува? На сајтовите може да се прочита многу за и против ваквиот пристап. Сепак, присуството на голем број профили на 1хБет (1xBet) за продавање и зделки на пазарот сведочи за развиеноста на пазарот и потребата од такви услуги.

Изнајмување и продавање на профил на 1хБет (1xBet)

Пазарот на профили за 1хБет (1xBet) е полн со понуди за продажба и изнајмување на сметки. Некои играчи не сакаат да го бришат својот профил, но и не планираат понатаму да продолжат да се обложуваат. Затоа нив ги интересира како да заработат од продажба или изнајмување на профилот на 1хБет (1xBet). Други играчи креираат сметки за да заработат, и по неколку пополнувања на сметката/повлекување на средствата го нудат својот профил на клиенти. Така типувачите можат да најдат интересни профили за поставување на облози на сајтот 1хБет (1xBet) под друго име.


Читај исто така