Menu

Видови бонуси од 1хБет (1xBet): популарни акции за играчите

Виды бонусов от 1хБет
Во статијата посветена на бонус сметката во 1хБет (1xBet) забележавме дека обложувалницата на играчите им дава различни видови на награди. Сите знаат за бонусот при регистрација, но 1xBet (1хБет) ќе ги заинтересира корисниците и со десетиците други привлечни понуди. Меѓу нив има акции кои дејствуваат на определен период или постојано. Сепак, меѓу сите разновидни понуди има и такви кои се особено популарни меѓу играчите. Имено за нив ќе позборуваме во денешниот материјал.

1xBet (1хБет) бонус при регистрација

Можеби најпопуларниот бонус кај обложувалниците е оној за добредојде. Тој на типувачите им се дава веднаш по креирање на сметката или внесувањето пари на депозитот. Висината на наградата зависи од обложувалницата. Во случај со 1хБет (1xBet), играчите може да го изберат бонусот за регистрација за време на креирање на сметката. Тоа може да биде:

  • Спортски бонус за добредојде. Неговата висина изнесува 100% од сумата на првиот депозит, но не повеќе од 100* долари или еквивалент на локалната валута. Така на пример, за русите 1хБет (1xBet) бонусот за прв депозит е еднаков на 5000* рубљи, а за украинците – 3000* гривни.
  • Казино пакет за добредојде. Висината на наградата изнесува до 1500 долари и 150 фриспинови кои може да се искористат во онлајн казиното или во разделот „Games“. За да добиете максимален бонус потребно е 5 пати да ја надополните сметката според определена шема.
  • Исто така, играчот може и да се откаже од добивање бонус при регистрација на сајтот 1хБет (1xBet).

1xBet (1хБет) бонус при регистрации

Услови на бонусот за регистрација на 1хБет (1xBet)

За добивање на еден од горенаведените бонуси, играчот треба да ја избере соодветната опција за време на создавањето на сметката. По регистрацијата треба да се запознае со условите за добивање и одигрување на наградата со преминување во разделот „PROMO“ – „Акции“. Така, во случај со спортскиот бонус за регистрација на 1хБет (1xBet), играчот треба 5 пати да ја одигра сумата, поставувајќи ги средствата на експреси со најмалку 3 настани. Притоа, висината на коефициентите на настаните не треба да биде пониска од 1,4.

Паричната награда добиена во рамките на казино пакетот за добредојде треба да се одигра 35 пати во рок од 7 дена во одредени игри. Списокот може да го најдете на страницата каде што се опишани акциите.

*Бонусот на првиот депозит на 1хБет (1xBet) за спорт може да се зголеми. Благодарение на користењето на промо кодот STAVKAWIN типувачот ќе може да ја зголеми сумата на бонусот за 30%, до 130 долари или еквивалент на сумата. Во овој случај, шемата за одигрување не се менува.

Бонус „Среќен петок“ од 1хБет (1xBet)

Покрај бонусот за регистрација, играчите можат да добиваат дополнителни средства од обложувалницата секоја седмица. Во рамки на акцијата „Среќен петок“ на 1хБет (1xBet) секој петок имате можност да заработите до 100 долари на бонус сметката. Понудата е достапна како за новите регистрирани играчи, така и за редовните клиенти на обложувалницата. Акцијата „Среќен петок“ може да ја користите само еднаш седмично.

Счастливая пятница 1xBet

Услови на „Среќен петок“ во 1хБет (1xBet)

За да ја добиете наградата, треба да ги исполнувате условите на „Среќен петок“: депозитот треба да го поставувате на облози од 00:00 до 23:59 во петок. Според правилата, корисникот ќе добие 100% од сумата на депозитот, но не повеќе од 100 долари. Средствата ќе бидат испратени на бонус сметката на играчот.

За одигрување на бонусот „Среќен петок“ во 1хБет (1xBet) корисникот треба 3 пати да ја постави сумата на облози во експрес во рок од 24 часа. Минималната висина на коефициентите за облозите треба да е еднаков на 1,4.

Сакаме да обрнеме внимание на тоа, што бонусот „Црн петок“ е ребрендиран и денес се нарекува “Среќен петок“. Доколку ги барате условите за акцијата „Црн петок“ препорачуваме да се запознаете со горенаведената информација.

Акција „Среда – множиме со 2“ од 1хБет (1xBet)

Уште една интересна понуда од обложувалницата 1хБет (1xBet) е акцијата „Среда – множиме со 2“. Во рамките на понудата, типувачот на својот депозит може да добие бонус во износ од 100% од сумата на пополнувањето или до 100 долари. Бонусот Среда – множиме со 2“ од 1хБет (1xBet) на играчот му е достапен еднаш седмично.

Среда – умножим на 2 1хБет

Услови на бонусот „Среда – множиме со 2“ од 1хБет (1xBet)

Во оваа акција, за дадена седмица може да учествуваат само тие типувачи кои на претходната седмица учествувале во „Среќен петок“ од 1хБет (1xBet). Во понеделник и вторник (во дадената седмица) треба да се направат 5 какви било облози на спортски настани со коефициент не понизок од 1,4. Вкупната висина на облозите треба да е еднаква на сумата од бонусот добиен во петокот во рамките на бонусот „Среќен петок“. Во случај ако паричните средства веќе биле одиграни и повлечени пред да дојде среда, тогаш учеството во акцијата се поништува.

Доколку горенаведените услови се исполнети, корисникот може да го внесе депозитот и да добие уште толку на бонус сметката. Парите треба да се одиграат за еден ден, во трикратна сума, со коефициент поголем од 1,4.

Бонус „Победи ја 1хБет (1xBet)“

Обложувалницата 1хБет (1xBet) на корисниците им нуди отворена борба за бонус од 100 долари. Понудата важи постојано и е достапна за играчите во понеделник. Ако денес е понеделник, тогаш имате можност да ја победите 1хБет (1xBet) во игри на среќа.

Обыграй 1хБет

Услови на бонусот „Победи ја 1хБет (1xBet)“

Не е тешко да учествувате во акцијата „Победи ја 1хБет (1xBet)“. Треба да го пополните својот профил, да ги внесете податоците во сите полиња и да го активирате телефонскиот број. Понатаму треба да ја пополните сметката за 1 долар и да го очекувате бонусот. Сумата на наградата е еднаква на висината на депозитот, а за одигрување се даваат 24 часа. Играчот треба 30 пати да ги одигра парите само во одредени игри од разделот 1xGames (списокот е даден во описот на акциите на сајтот на обложувалницата).

Бонус „Среќник на денот“ на сајтот на 1xBet (1хБет)

Ако типувачот сака секојдневно да добива бонуси од обложувалницата 1xBet (1хБет), тогаш треба да обрне внимание на акцијата „Среќник на денот“. Корисникот има можност секојдневно да учествува во извлекувања и да се бори за 500 промо поени кои ќе бидат префлени на бонус сметката. Понатаму тие може да се заменат на фриспинови и фрибети. За ова веќе делумно пишувавме во статијата за промо кодовите во 1хБет (1xBet) и нивното користење.

Счастливчик дня 1xBet

Бонус „Среќник на денот“ на сајтот на 1xBet (1хБет)

Корисниците кои сакаат да учествуваат во оваа акција потребно е да земат билет за извлекување на промо поени од страницата „Среќник на денот“. Понатаму, треба да ја потврдат својата намера со облог од 1,5 долари и коефициент од 1,8 на кој било спортски настан. Потоа треба да го чекаат извлекувањето. Доколку бројот на играчот влегол во бројот на добитни (вкупниот број за ден изнесува 100 ), играчот добива 500 промо поени на својата бонус сметка во рок од 24 часа по извлекувањето.

Акција „Експрес на денот“ од 1xBet (1хБет)

Последната акција во денешната статија е „Експрес на денот“ од 1xBet (1хБет). Типувачите кои сакаат да поставуваат комбинирани облози, т.н. експреси, можат да ја зголемат сумата на добивката за 10%. Ова се однесува на сите експрес-облози на корисникот при почитување на условите на акцијата. Затоа не зачудува тоа, што бонусот „Експрес на денот“ од 1xBet (1хБет) добива позитивни прегледи од страна на типувачите.

Экспресс дня 1xBet

Услови на бонусот „Експрес на денот“ од 1xBet (1хБет)

За учество во акцијата, играчот треба да избере готов експрес од списокот, кој брои повеќе од 1000 единици. Сите тие се предложени од страна на обложувалницата 1xBet (1хБет). Доколку експрес облогот ќе биде добитен, типувачот добива и додаток заедно со добивката. Други ограничувања за добивање на бонусот нема.

Резимирана табела со бонуси од 1xBet (1хБет)

За да им го олесниме пребарувањето на информации за бонусите од 1xBet (1хБет)на читателите, подготвивме мала табела со називите на акциите и наградите:

Назив на акцијата Бонус
«Бонус за добредојде» 100% за прв депозит, до 100* долари**
«Среќен петок» (претходно «Црн петок») 100% за прв депозит, до 100 долари**
«Среда — множиме со 2» 100% за прв депозит, до 100 долари**
«Победи ја 1xBet» 100% за прв депозит, до 100 долари**
«Среќник на денот» До 500 промо поени
«Експрес на денот» +10% кон добивката на експресот
Бонус програма (спомнавме во статијата за бонус сметка во 1хБет) Промо поени за депозити

*Благодарение на промо кодот STAVKAWIN, играчите можат да ја зголемат сумата до 130 долари **

**Или еквивалент на таа сума во локална валута

Со останатите понуди од обложувалницата 1xBet (1хБет) може да се запознаете во разделот „PROMO“.


melbet Portugal

Читај исто така