Menu

Промо баланс во1хБет (1xBet): што се бонус поени?

Промо баланс 1хБет
Обложувалницата 1хБет ќе им се допадне на корисниците кои сакаат многу акции за облози и игри. Во статијата за видови на бонуси од 1xBet се спомнуваше не само за популарните понуди од обложувалницата. Доколку преминете во разделот „PROMO“, може да најдете многу повеќе интересни акции. Исто така, на сајтот може да се најде информација за бонус програмата. Како функционира таа и како да се добијат промо поени? За тоа ќе стане збор во новата статија.

Што се промо поени во 1xBet (1хБет)?

Првото прашање кое го задаваат почетниците во обложувалницата 1хБет се однесува на дефинирањето на поимот „промо поени“. Во врска со тоа, 1xBet поените се поени кои корисниците ги добиваат за поставување на облози и учества во акции. Тие се пренесуваат на посебна сметка т.н. промо баланс на 1хБет.

Играчот може да ги искористи промо поените за добивање на дополнителни награди од обложувалницата. За тоа, како да добивате промо поени од 1xBet (1хБет) и како да ги разменувате ќе зборуваме во наредните раздели.

Зошто се потребни поените во 1хБет (1xBet)?

По дефинирањето на поимот бонус поени треба да се потцрта нивната улога за играчите. За подобро да сфатиме зошто се потребни поените на 1хБет (1xBet) може да ги споредиме со кешбекот од банките. Ако вие за секое плаќање добивате дополнителни „плусови“ во вид на бонуси или вистински пари, тогаш тоа воопшто не е на одмет. Исто важи и за промо поените. Со поставување на спортски облози и играње игри на среќа, корисниците можат да добијат дополнителни поени и да ги конвертираат во фриспинови и фрибети. На тој начин, бонус балансот на 1xBet (1хБет) е прилично поволна опција за корисниците.

А што даваат поените на обложувалницата 1хБет (1xBet)? Зошто за обложувалницата е, исто така, поволно да дава награди за облози и игри? Одговорот се крие во маркетинг стратегијата на компанијата. Благодарение на дополнителните поени може по активно да се привлекуваат нови корисници и да се задржуваат старите, мотивирајќи ги да поставуваат нови облози. Покрај тоа, обложувалницата 1xBet (1хБет) го зголемува својот паричен обрат на платформата, добивајќи дополнителен приход. Затоа таа слободно може да даде еден дел како „кешбек“ за типувачите.

Како да се добијат поени на 1xBet (1хБет)?

За да почне да добива поени на 1xBet (1хБет) играчот треба да се увери дека функцијата е активирана. За да го стори тоа, треба да влезе во својот профил и во разделот „Подесувања на сметката“ да провери дали бонус сметката е активна за играчот. Тука може да се избере еден од начините за добивање на промо поени: од направените облози или процент од остатокот на сметката. Секоја од варијантите на корисниците ќе им донесе дополнителни бодови. Сепак, начините за добивање на поените имаат свои карактеристики, со кои препорачуваме да се запознаете на сајтот на обложувалницата.

Откако ќе биде избран начинот за добивање на промо поените во 1хБет (1xBet) треба да се запознаете со акциите достапни во разделот „PROMO“. Така, во рамките на акцијата „Среќник на денот“ играчот може да добие 500 промо поени од обложувалницата 1xBet (1хБет). Уште 50 поени може да се добијат учествувајќи во лотаријата „Тркало на среќата“ или „1xchest#. Затоа потребно е да се проверат сите понуди од обложувалницата со цел добивање на максимален бонус.

Витрина промокодов 1хБет

Бонус-поените од 1хБет (1xBet) се собираат во зависност од:

  • Избраната акциска понуда.
  • Од количината на поставените облози за ден/недела (во зависност од условите на акцијата).
  • Од сумата на потрошените средства.
  • Од висината на коефициентите.
  • Разликата меѓу изгубените и добитните облози.

Како да се искористат бонус поените во 1хБет (1xBet)?

Доколку играчот има собрано промо поени на специјалната сметка треба да ги искористи на сајтот на обложувалницата. Играчите можат да преминат во разделот „Излог на промо кодови“ на 1хБет (1xBet) и да создадат промо код за облози и игри. На страницата се собрани повеќе од 30 понуди, а минималниот промо код вреди 50 поени.

По добивањето на специјалниот код препорачуваме да се запознаете со карактеристиките за негово користење. Фриспиновите и фрибетите треба да бидат применети при определени услови. Сепак, играчот нема потреба да ја одигрува добивката добиена при користење на бонус балансот на 1хБет (1xBet). Во тоа се состои предноста на промо поените.

Како да се постават облози со поените во 1хБет (1xBet)?

За да се примени промо кодот добиен по размената во „Излогот на промо кодови“, потребно е да се внесе во посебно поле за време на поставување на облогот или играта. Така и се нарекува -„Промо код“. Препорачуваме полето со висината на облогот да го оставате празно за да не бидат одземени пари од основната сметка. По прифаќањето на облогот од обложувалницата 1хБет (1xBet), играчот само треба да го чека резултатот од натпреварот или информацијата од вртењето.

Проверить промокод 1хБет

Обрнете внимание дека промо кодовите имаат ограничено време на „живеење“. Затоа корисникот треба да успее да ги постави поените на облози или игри пред да бидат поништени.

Дополнителни прашања на темата „Промо баланс“ на 1хБет (1xBet)»

❓ Што да правите со поените од 1xBet (1хБет)?

Корисниците можат да ги разменат поените кои ги собрале на посебната сметка во промо кодови во разделот „Излог на промо кодови“. Тука може да најдете бесплатни облози и вртења за популарните забавни игри од 1xBet (1хБет). Сепак, бројот на понуди е ограничен (30+).

💵 Како да се разменат поените за пари на 1хБет (1xBet)?

Корисниците на обложувалницата 1хБет (1xBet) не можат веднаш да ги разменат своите поени за пари. За да го направат тоа, најпрво треба да изберат промо код за фрибет или фриспин, потоа да го искористат за облози и игри според понудените правила, и само во случај на успешно користење на промо кодот (ако облогот е добитен), корисникот ќе добие пари на својата основна сметка.

📥 Како да се потрошат поените во 1xBet (1хБет)?

За да ги потроши собраните поени од 1xBet (1хБет) играчот треба да премине во разделот „Излог на промо кодови“. Тука може да размени најмалку 5 промо поени за бесплатен облог или вртење. Обрнете внимание дека играчот може да ги потроши поените од 1хБет (1xBet) само за еден промо код на ден.

✅ Како да се повлечат поените од 1хБет (1xBet)?

Поените од 1хБет (1xBet) може да се повлечат само преку создавање на промо кодови. Откако играчот ќе избере интересна спортска понуда или игра на среќа во разделот „Излог на промо кодови“, ќе го формира кодот и ќе го постави облогот, тогаш може да се зборува за повлекување на поените. Таа операција може да се смета како успешна само по добивање на награда (ако облогот е добитен).


Читај исто така