Menu

Промо поени, бунус поени и промо кодови во 1хБет (1xBet)

Промокоды в 1xBet (1хБет)
Откако бегло ќе се запознаат со обложувалницата 1хБет, многу почетници можат да се „изгубат“ во бонусите и акциите од обложувалницата. Во статијата за видовите на бонуси од 1xBet одговоривме на дел од прашањата. Сепак, решивме да ги опишеме одделно поимите „промо поени“, „бонус поени“ и „промо кодови“. Што имаат заедничко и како се разликуваат? За тоа ќе позборуваме во статијата.

Промо поени во 1xBet (1хБет)

Откако играчот ја поминал процедурата за регистрација на 1хБет (1xBet) и ја потврдил својата сметка, тој може да учествува во бонус програмата. Со поставување на спортски облози, сајбер-спорт и игри, со учествување во акции (на пример, „Тркало на среќата“), играчот ќе добива промо поени 1xBet (1хБет). Тоа се поени кои им се даваат на корисниците за нивната лојалност кон обложувалницата. Во статијата за промо балансот на 1хБет (1xBet) тие поени ги споредивме со кешбек, кој може да се добие од секој облог или потрошена сума на пари (опцијата ја избира типувачот).

Промо поените од обложувалницата се собираат на посебна сметка која може да се провери во профилот на корисникот (раздел „Подесување на сметката“). Откако ќе се соберат минимум 50 промо поени на 1хБет (1xBet), типувачот може да ги замени со промо кодови. Ова може да го направи во разделот „Излог на промо кодови“ и да добие бесплатни облози или вртења.

На тој начин, промо поените можат да се искористат за создавање на промо кодови. Последните се применуваат при поставување на облози (во игри) и помагаат за добивање на парични средства (при успешен исход на настанот).

Бонус поени во 1хБет (1xBet)

Во статијата „Што се бонус поени во 1хБет (1xBet)?“ паралелно ги користевме поимите промо поени и бонус поени. Тие се синоними и означуваат едно исто. На тој начин, типувачите, поставувајќи облози, играјќи и учествувајќи во акции можат да добиваат бонус поени на посебна сметка. И, како што беше забележано во претходниот раздел, поените во 1хБет (1xBet) можат да се претворат во фрибети и фриспинови. Ова е прилично едноставен начин за добивање на награди од обложувалницата.

Од друга страна, препорачуваме да се запознаете со сите акции достапни во разделот „PROMO“. Корисниците можат брзо да го зголемуваат бројот на бонус поените во 1хБет (1xBet) не само преку бројот на облози, туку и преку нивниот квалитет.

А која е разликата меѓу бонус поените и бонусите во 1xBet (1хБет)?

  • Поените се фиксиран процент или сума која играчот ја добива за поставување на облози или за исполнување на секојдневни/неделни акции. Сумата се добива во вид на поени на посебна сметка. Поените се претвораат во промо кодови кои потоа можат да се користат во облози и игри.
  • Бонусите се дополнителни награди кои може да се добијат во акции, на пример, за регистрација. Тие може да бидат во вид на пари, фриспинови, фрибети или вредни подароци и му се даваат на играчот на посебна сметка/ му се испраќаат на адресата на живеење. Бонусот може веднаш да се искористи за облози и игри (ако не е вреден подарок).

Витрина промокодов 1хБет

Промо кодови во 1xBet (1хБет)

И последниот поим, тоа е промо кодови во 1xBet (1хБет). . Во една од статиите веќе пишувавме за значењето на овој термин: редослед од цифри и букви кои се користат за зголемување на добивката, добивање на дополнителни средства, осигурување на облогот итн. Промо кодовите можат да се искористат при регистрација (благодарение на промо кодот STAVKAWIN, новите играчи ќе можат да добијат бонус за добредојде поголем за 30%) или при поставување на облози/во игри. Типувачот специјалните кодови ги добива од партнерите на обложувалницата 1хБет (1xBet) или ги разменува своите промо поени (бонус поени) во разделот „Излог на промо кодови“. Исто така, промо поените можат да се добијат во рамките на други акции од 1xBet (1хБет).

Ве молиме да обрнете внимание, дека специјалните кодови, добиени при размената на промо поените имаат ограничен период на користење. Затоа советуваме да ги примените додека се активни.


Читај исто така