Menu

Раздел „22Games“ од 22Bet (22Бет): што нуди обложувалницата?

Игрите на среќа се силна страна на обложувалницата 22Бет. Во статијата за казиното на 22Bet раскажавме за сите раздели со игри, кои се достапни на сајтот. Меѓу другото, ја спомнавме страницата „22 Games“. Сепак, ова е прилично опширен раздел, кој заслужува да се опише подетално. Подолу ќе ги претставиме клучните карактеристики на страницата „22 Games“ од 22Bet (22Бет) и игрите, кои ги нуди обложувалницата.

Кои се карактеристиките на разделот „22Games“ од 22Бет (22Bet)?

На сајтот на обложувалницата 22Бет може да се најде посебен раздел, кој се нарекува „22Games“. Тука има игри од различни варијации на автомати, рулет, тркала на среќата итн. Страницата може да се најде прилично лесно – во горниот дел на сајтот, после разделот „Сајбер-спорт“, кликаме на јазичето „Уште“ (се проширува на екранот). Понатаму од опаѓачкиот сиписок избираме „22Games“ од 22Бет (22Bet).

Игрите на 22Games може да ги играте од својот основен профил. За повеќето игри од овој раздел важат прилично интересни и исплатливи понуди, а исто така и бонуси. Покрај тоа, тука може да добивате добар кешбек. Обично, стандардниот поврат на средствата изнесува 3%. Но ако сумата на облозите за месец во 22Games од 22Bet (22Бет) достигнуваат повеќе од 350 долари (или еквивалент во друга валута), тогаш кешбекот на избраните игри се зголемува за 5%. При овие услови тешко е да се воздржете и да не пробате да поиграте. Што ако денес среќата е на ваша страна?

Карточные игры 22Games 22Бет

Што вклучува разделот „22Games“ на 22Bet (22Бет)?

За удобноста на корисниците сите игри во разделот „22Games“ на 22Bet (22Бет) се поделени на подкатегории. Ова значително го олеснува барањето на една или друга игра и го штеди времето на корисниците. Понудите можете да ги класифицирате според следниве барања:

  • Карти.
  • Слотови.
  • Скала.
  • Коцки.
  • Лотарии.
  • Други.
  • Сите игри.

Во категоријата „Карти“ се собрани популарните игри со карти, како што се „21“, „Блекџек“, „Пасијанс“, „Бакарат“, „Индиски покер“, „Ред дог“, „Вистина или лага“ и други. Има повеќе од 20 игри.

„Слотовите“ ги сочинуваат сите познати автомати за играње. Тука достапни се повеќето популарни класични слот-машини со 3 барабани како: „Fruit Cocktail“, „777“, „OXO“, „Reels of Gods“, „Battle Royale“, „Game Of Thrones“ и други. Исто така, може да се најдат и автомати со 5 барабани: „Lucky Slot“, „Las Vegas“, „Vikings“, „Pandora’s Slots“, „Western slot“ итн. Во категоријата има повеќе од 20 понуди.

Слотовите во 22Бет (22Bet) не залудно се толку популарни, особено меѓу почетниците, бидејќи нема ништо полесно – ја повлекуваш рачката и се надеваш дека ќе ти се посреќи. Притоа, облозите можат да бидат минимални, а добивките огромни. Сепак, треба да се имаат предвид правилата за поврат на автоматот. За нив пишувавме во статијата за слотови на 22Бет, која е достапна на нашиот сајт.

Во разделот „Коцки“ ќе најдете игри, во кои главната задача е да се фрлат коцките и врз основа на добиениот број на поени да се прават чекори. На сајтот 22Bet има околу 10 вакви игри.

Разделот „Лотарии“ сочинува најголем број на понуди, повеќе од 40. Според красноречивиот назив на разделот се разбира каков вид на игри се претставени во оваа категорија: различни извлекувања на парични подароци.

Пасьянс 22Games 22Bet

Во „Друго“ влегуваат сите останати игри, кои не се однесуваат кон ниту еден од горенаведените раздели. На пример, тука се достапни доминото, рускиот рулет, обичниот рулет, игрите со напрстоци, шише итн.

За кого се наменети игрите „22Games“ од 22Бет (22Bet)?

Разделот „22Games“ од 22Бет (22Bet), пред се, ќе им се допадне на луѓето, кои се сметаат за коцкари и имаат неверојатна среќа. Треба да се забележи дека овој вид забава е наменет само за полнолетни лица (т.е. со наполнети 18 години, а во некои држави и 21 години). Сепак, за полнолетните играчи, игрите 22Games ќе бидат како дар од Бога.

Постои мислењето дека страста за играње на игри на среќа носи неоспорлива штета. Сепак, се осмелуваме да ве увериме, дека умерената вовлеченост во ваква забава влијае позитивно на физичкото и психолошкото здравје на човекот. Учеството во игрите на среќа „22Games“ од 22Bet (22Бет) го тренира мозокот, отпорноста на стрес, памтењето, го развива мислењето, развива нестандардни пристапи кон решавање на една или друга задача. Стресот, кој играчот го чувствува за време на игрите на среќа, го зголемува степенот на адреналин, кај играчот буди радост и задоволство. Сепак имајте предвид дека процесот треба да биде контролиран и во мера.


Читај исто така