Menu

Регистрација во 1хБет за почетниците

Регистрация 1хБет

Варијанти за создавање на корисничка сметка на 1xBet

Обложувалницата 1xBet може да се пофали со различни варијанти за креирање на сметка. Додека конкуренцијата нуди можност за регистрација само преку електронска пошта или телефонски број, компанијата предлага уште две варијанти: преку социјални мрежи и „со 1 клик“. Благодарение на последното решение играчот ќе го добие својот профил за помалку од минута.

Почетниците често го поставуваат прашањето „Кој начин за регистрација на 1хBet е најдобар?“. . Ние одговоривме на него во секцијата „Прашања за 1хBet“ на нашиот сајт. За да не се повторуваме, ќе забележиме само дека изборот на најдобрата варијанта зависи од играчот. Сите начини за регистрација на 1хБет си имаат свои карактеристики, за кои ќе позборуваме понатаму.

Регистрација во 1хБет преку електронска пошта.

Ова е стандардна и најпопуларна варијанта за креирање на корисничка сметка. Обложувалницата на корисникот веднаш му предлага да ги внесе сите клучни податоци за себе. Затоа, по влегувањето во профилот на сајтот 1xBet преостанува да се внесе само дел од личните податоци за проверка на профилот.

Регистрация по электронной почте 1хБет

За потполнување на формуларот треба да се избере државата во која живее играчот, регионот (областа), населениот пункт, валутата на сметката, електронската пошта, телефонскиот број, името и презимето, да се измисли сигурна лозина. Исто така, може да се искористи промо код за добивање на зголемен бонус за добредојде. По исполнувањето на овие чекори, играчот ќе биде пренасочен на својот профил, а информацијата за завршување на регистрацијата на сајтот на 1хБет ќе стигне по меил со линк за активација.

Регистрација на 1xBet по телефон

Оваа и наредните варијанти за креирање на корисничка сметка не бараат внесување на лични податоци на почетокот. Сепак, типувачот секако ќе мора да ја потполни анкетата на својот профил и да приложи копија од лична карта за проверка на идентитетот.

Регистрация по телефону 1хБет

Формуларот за регистрација на 1хБет по телефонски број е многу едноставен. Неопходно е да се внесе бројот, да се наведе валутата на сметката и да се внесе промо кодот (доколку има). По внесувањето на кодот, добиен на приложениот телефон, играчот ќе може да влезе на својот профил на сајтот за обложување.

1хБет регистрација преку социјални мрежи

Ако типувачот има прфил во VK, Одноклассники, Яндекс, Mail.ru или Телеграм, тој може брзо да креира корисничка сметка на сајтот на 1xBet. Единствено треба да ја избере валутата и државата во која живее. Дел од податоците ќе бидат внесени во профилот на играчот. Сепак, обрнете внимание дека во овој случај корисникот нема да може да користи промо код.

Регистрация через соцсети 1хБет

Регистрација во 1хBet „со 1 клик“

Обложувалницата 1хБет на почетниците им дава можност брзо да се регистрираат на сајтот. Овој начин е наречен „со 1 клик“ и навистина, од играчот се бара да изврши само неколу операции: да избере валутата на сметката и државата и да го внесе промо кодот. Понатаму играчот ќе добие системски генерирано корисничко име и лозинка за влез.

Регистрация в 1 клик

Целосна регистрација на 1хБет и верификација на играчот

По запознавањето со понудените варијанти за создавање на профил, на почетниците можеби ќе им се чини дека само во случајот при регистрација преку електронска пошта треба да се внесуваат лични податоци. Всушност, регистрацијата на официјалниот сајт или на огледалото на 1xBet е составена од 2 етапи:

  • Креирање на корисничка смета (профил на корисникот). Од тогаш играчот добива пристап до големиот број на опции за анализа на облози, може да внесува пари на сметка и да поставува облози итн.
  • Верификација на сметката. За да ги повлече парите од сметката, играчот треба да ја потполни анкетата со лични информации и понатаму да испрати барање за нивна проверка. Претставниците на обложувалницата 1хБет ќе одлучат каков документ ќе биде потребен: копија од лична карта (скен или фотографија), фотографија од корисникот со личната карта во рацете или копија од лична карта заверена од нотар.

Затоа, каков начин на регистрација на 1xBet и да избере играчот, проверката на идентитетот преку документи е неизбежна. Подетално за тоа како се одвива верификацијата е напишано во статијата на нашиот сајт.

По креирањето на корисничка сметка играчот може да го користи избраниот начин за влез на сајтот на 1хБет.


Читај исто така