Menu

Регистрација на Melbet (Мелбет): како да создадете сметка?

Обложувалницата Melbet (Мелбет) забележливо се издвојува од конкурентите со големиот избор на облози, игри на среќа, а исто така, со веб-сајтот, кој е удобен и едноставен за користење. Затоа не е чудно тоа што бројот на корисници, кои се регистрираат на сајтот Мелбет (Melbet), постојано расте. За да се поедностави процесот на создавање корисничка сметка, обложувалницата нуди брза регистрација „со 1 клик“ и стандардни решенија. Како да се помине процедурата на регистрацијата? За тоа ќе стане збор во статијата.

Како да се регистрирате на сајтот Мелбет (Melbet)?

За да започнете да правите спортски облози или да се насладувате на игрите во онлајн казиното, пред сè треба да се регистрирате на сајтот Мелбет (Melbet). Обрнете внимание на главните барања на обложувалницата: треба да бидете полнолетни и да создадете само една корисничка сметка. Во спротивно профилот на корисникот може да биде замрзнат или избришан.

За создавање на нова корисничка сметка, типувачот треба да влезе на официјалниот сајт и да кликне на копчето „Регистрација“ (во десниот горен агол на страницата). Во прозорецот, кој ќе се отвори, обложувалницата нуди 4 различни начини за регистрација: „со 1 клик“, преку телефон, преку е-мејл и преку социјалните мрежи или месенџер. Овие методи, исто така, се актуелни и при создавањето на профил преку мобилен телефон: на мобилната верзија на сајтот или во апликацијата за Android и iOS.
Регистрираните корисници во Melbet (Мелбет) ќе добијат пристап до својот личен профил, каде што можат да внесат депозит или да преминат кон обложување. Сепак, за целосна регистрација на сајтот се бара потврдување на профилот преку праќање на документи (лична карта, фотографија со личната карта итн.) Во спротивно корисничката сметка на сајтот Melbet нема да се верифицира и играчот нема да може да ја повлече добивката.

Кои начини на регистрација се поддржани од Мелбет (Melbet)?

Во услови на голема конкуренција и борба за нови клиенти, многу обложувалници, меѓу кои и Melbet, на корисниците им нудат брзи и прилично едноставни методи за регистрација. За создавање на корисничка сметка на сајтот достапни се четири варијанти. Ќе го разгледаме посебно секој од нив.

Брза регистрација „со 1 клик“ на Мелбет (Melbet)

Создавањето на корисничка сметка „со 1 клик“ ќе им одговара на типувачите кои сакат колку што е можно побрзо да започнат со обложување. За регистрација играчот треба само да ја наведе државата во која живее, да го внесе промо кодот (доколку има), да ја избере саканата валута (понатаму нема да може да ја промени) и да кликне на копчето „Регистрирај се“. По ова ќе се појави бројот на сметката, а исто така, автоматски генерираната лозинка. Препорачуваме да ги запишете овие информации, за да не го изгубете пристапот до профилот. Понатаму, во кабинетот на играчот треба да ја пополнете картичката со лични информации. Потсетуваме дека тие треба да бидат вистинити.

Регистрация в 1 клик Мелбет

Регистрација на Melbet (Мелбет) преку телефонски број

Уште еден брз и прилично едноставен начин за создавање на корисничка сметка е преку телефонски број. За регистрација на Melbet (Мелбет) преку овој метод играчот треба да го наведе својот важечки мобилен телефонски број, државата на живеење, да ја избере валутата на сметката, да го внесе промо кодот (ако има) и да кликне на копчето „Регистрирај се“. На телефонот ќе пристигне СМС-порака со код за проверка. По потврдувањето на регистрацијата на сајтот, на телефонот на играчот ќе пристигне корисничко име и лозинка за влез во профилот. Во тој случај, исто така, треба да се пополни картичката со лични податоци за понатамошна верификација на профилот.

Регистрация по номеру телефона Мелбет

 

Создавање на корисничка сметка во Мелбет (Melbet) преку социјални мрежи

Ако имате профили на социјалните мрежи или на месенџер, тогаш ќе ви одговара брзата регистрација преку достапните сервиси. Таа не се разликува многу од регистрацијата „со 1 клик“, одзема неколку минути и е прилично едноставна. Треба само да се избере социјалната мрежа од понудениот список и да се дозволи синхронизацијата на податоците од официјалниот сајт на обложувалницата. Понатаму алгоритамот на дејствување е ист: треба да се наведе државата на живеење, да се избере валутата на сметката, да се внесе промо кодот (доколку има), и да се кликне на копчето „Регистрирај се“. По ова, системот ќе ви даде корисничко име и лозинка, со помош на кои ќе може да влегувате во својот профил. Регистрацијата преку социјални мрежи или месенџер се разликува и по тоа што во сметката може да се влегува автоматски со помош на избраниот сервис.

Регистрација на Melbet (Мелбет) преку е-мејл

Создавањето на сметка на Melbet (Мелбет) преку е-мејл е класичен начин за регистрација на сајтот на обложувалницата. На играчот веднаш му се нуди да ги внесе сите информации за себе, вклучувајќи ја државата, адресата на живеење и датумот на раѓање. На тој начин, корисникот го пополнува својот профил пред да добие пристап до својот профил. По влегувањето му преостанува да ги испрати податоците за проверка на идентитетот.

Регистрация через соцсеть Мелбет

Дали е потребна верификација на сајтот Melbet (Мелбет)?

За целосно работење со обложувалницата корисниците, кои ја поминале регистрацијата во Melbet (Мелбет), треба да достават дополнителни податоци за проверка на идентитетот. Притоа, не е важно кој од методите за создавање профил го избрал играчот: брза регистрација „со 1 клик“ или целосна, преку е-мејл.

Во профилот на играчот треба да се пополнат полињата на формуларот за регистрација. Ако играчот го создал својот профил преку е-мејл, тогаш треба да се проверат податоците и да се внесат корекции во полињата, кои можат да се корегираат. Ако забележете грешки во полињата, кои не можат да се корегираат, треба да се обратете во службата за поддршка на Мелбет.

По пополнувањето на профилот, играчот треба да ја помине процедурата за верификација на сајтот Мелбет (Melbet). За ова типувачите преку својот профил треба да прикачат фотографија од отворена лична карта, а исто така, од страницата со адресата. Покрај тоа, наведените документи можат да се испратат по е-мејл. Во некои случаи претставниците на службата за безбедност можат да побараат фотографија со личната карта или други документи, кои го потврдуваат идентитетот, поставена веднаш до лицето.

Обично процесот на верификација на играчот одзема 7-14 дена. По завршувањето на проверката на телефон или на е-мејл ќе пристигне известување со резултатот од операцијата. Како завршување на овој процес се смета целосната и крајна регистрација во обложувалницата Мелбет (Melbet).


Читај исто така