Menu

Слотови од 20Бет (20Bet): што нуди обложувалницата?

Во статијата за казиното 20Бет забележавме дека овој правец е многу важен за сајтот на обложувалницата. Компанијата соработува со најдобрите програмери кои изработуваат слотови, а вкупниот број на сите слот автомати надминува 5 илјади. Затоа љубителите на игри на среќа ќе можат да најдат игри по свој вкус. За тоа, какви слотови може да најдат корисниците во 20Бет (20Bet), каде да ги бараат и како да играат на автомати – читајте во статијата.

Каде да се бараат слотовите на сајтот 20Bet (20Бет)?

Најголемата категорија во лобито на обложувалницата ја сочинуваат автоматите 20Бет (20Bet). Обложувалницата на корисниците им нуди онлајн слотови од 78 најпознати произведувачи на казино програми, како што се NetEnt, Microgaming, Novomatic, Playtech, Playson, Pragmatic Play, Amatic, Igrosoft, B Gaming, QuickSpin, Starburst и други.

Онлајн слотовите 20Bet (20Бет) можат лесно да се најдат, иако обложувалницата не направила одделен раздел за нив во менито. Затоа корисниците најпрво преку главното мени треба да преминат на страницата „Казино“. Тука сите игри се распределни по категории: „Популарни“, „Нови игри“, „Зимни“ итн. Меѓу нив може да се најде категоријата „Слотови“, каде што има исклучиво автомати. На останатите страници слотовите се измешани со игрите со карти, рулетот и извлекувањата.

Затоа на почетниците им препорачуваме најпрво да ја посетат страницата „Слотови“ и да најдат интересна игра, преку прелистување на разделот. Можат да почнат од класичните автомати и да преминат кон новите модификации. Подетално за видовите слотови на 20Бет (20Bet) читајте во следниот раздел.

Кои варијанти на автомати за играње се достапни на 20Бет (20Bet)?

До денес на сајтот на обложувалницата достапни се повеќе од 5 илјади слотови. И покрај значајниот број на автомати за играње, сите тие се делат на две категории: класични (со 3 барабани) и повеќефункционални (со 5 барабани). Во првиот случај играчите имаат поголема шанса за добивка, бидејќи правилата се едноставни, а комбинациите се паѓаат почесто. Во втората варијанта на автомати играчите имаат можност да заработат многу повеќе, меѓутоа ризикот да се изгуби целата банка, исто така, е поголем. Затоа треба да бидете внимателни и да го изберете оној формат на игра, кој е најоптимален.
Слот-машины 20Бет
Посебно може да се издвои варијантата на автомати од 20Бет (20Bet) со џекпот, а исто така функцијата „Пораз и добивка“. Исто така, обложувалницата нуди неколку формати на слотови во живо, меѓутоа тие не се толку популарни како традиционалните слот-машини од 20Bet (20Бет).

Уште еден критериум за класифицирање на слотовите на сајтот е произведувачот на програмата. Некои играчи се фокусираат на познати компании, кои нудат традиционални автомати. На други им се интересни новите видови на игри. И на првите и на вторите обложувалницата 20Bet има што да им понуди.

Слотовите, исто така, може да се подредат според категории: популарни, нови, слотови со бонус, слотови со џекпот. И покрај поделбата, сите автомати имаат прекрасна графика и анимација и ќе им бидат интересни како на почетниците, така и на искусните играчи.

Кои слот-машини од 20Bet (20Бет) се најдобри за почетниците?

Откако корисниците ќе создадат корисничка сметка на 20Бет тие си го поставуваат прашањето: „Кои слотови да ги изберам?“ Во претходниот раздел ние накратко ја чепнавме таа тема и споменавме дека за почетниците најдобро е да почнат со класичните слот машини 20Bet (20Бет). Тоа не е ништо друго, туку слот со 3 барабани. Второто прашање според популарноста е „Како да се добие во слотови?“. Одговорот на него нема да биде така краток. Затоа ќе пробаме да навлеземе малку подлабоку во темата.

Искусните играчи знаат дека не постои 100% приход од автомат за играње. Исходот на секој слот зависи само од ГСБ (генератор на случајни броеви). Но сепак, ако се знаат некои показатели на машината, може да се остане во добивка.

Секој слот си има свој RTP показател на враќање, или со други зборови, поврат на играчот. Тој го покажува процентуалниот сооднос меѓу добивката на корисникот и добивката на казиното, покажувајќи ја можноста за добивка на долгорочен план. Просечно сите слот машини од 20Bet (20Бет) имаат RTP-показател еднаков на 95%. Со други зборови, обложувалницата загарантирано добива 5% од сите потрошени пари на играчите. Останатото им се враќа на корисниците во вид на заработка.

Слот-машины 20Бет

И покрај тоа што шансата за добивка во слотови од 20Бет (20Bet) е висок, треба да се придржувате до следните правила за добивање на поголем број на добивки:

  1. Играта на автоматот започнете ја со мала сума. Не треба веднаш да се ризикува и да се троши целата банка.
  2. Имајте ја предвид цикличноста. После неколку добивки следува голем пораз. Во тој случај обложувалницата ги собира сите добиени пари и личните средства на играчот.
  3. Користете ја стратегијата „10 вртења“. Треба да се направат 10 бесплатни вртења за да се сфати повратот на автоматот за играње во 20Bet (20Бет). Ако нема позитивна динамика, значи слотот веќе извлекол голема сума.

И запомнете го најважното, добивката во слотовите е само среќен сплет на околностите. Многу играчи го занемаруваат ова тврдење и после неколку победи ги губат сите свои пари. За да уживате во играта треба да се воздржете, да не се препуштате премногу и да се придржувате до вашата лична стратегија. Само во тој случај ќе може да победувате во слот машините од 20Bet (20Бет).


Читај исто така