Menu

Служба за техничка поддршка во 22Бет (22Bet)

За време на користењето на сајтот 22Бет, кај многу типувачи може да се појават прашања за поставувањето на облози, повлекувањето на добивките, потврдувањето на профилот итн. Исто така, се среќаваат проблематични ситуации, кога е потребна квалификувана помош. За решавање на сите настанати прашања ќе помогне службата за техничка поддршка на сајтот 22Бет (22Bet). Затоа ние решивме да подготвиме материјал за почетниците, во кој ќе раскажеме како да се поврзат со специјалистите на обложувалницата и да добијат одговори на прашањата во најкраток рок.

Општи податоци за техничката поддршка на 22Bet (22Бет)

Обложувалницата 22Bet своите услуги почна да ги дава во 2018 година. Бидејќи таа е нова компанија (во моментот на пишување на статијата таа наполни 3 години), многу сервиси сè уште се во развој. Ова се однесува и на техничката поддршка во 22Bet (22Бет), која според можностите отстапува од аналогните служби на конкурентите.

Условно сите начини за барање помош може да се поделат на разговор со претставниците на компанијата преку телефон и преку текстуални пораки. Обложувалницата 22Бет (22Bet) сè уште не нуди можност за поврзување со операторите преку телефон. Исто така, не постои комуникација преку социјалните мрежи и месенџерите. Администрацијата на компанијата работи на подобрувањето на услугите за поврзување со клиентите. Најверојатно, наскоро ќе се појави можност за поврзување со техничката поддршка на 22Бет (22Bet) преку горенаведените канали.

Засега типувачите сите свои прашања може да ги решат преку е-мејл или чат. Притоа, операторите на службата за техничка поддршка на 22Bet (22Бет) работат 24/7. Па така, играчите можат да добијат одговор во кое било време. Не помалку важно, исто така, е дека техничката поддршка е достапна на десетици јазици, вклучувајќи го и рускиот.

Обложувалницата е заинтересирана за подобрување на квалитетот на врската со своите корисници. Судејќи по коментарите на клиентите, работата на службата за техничката поддршка на 22Бет (22Bet) се карактеризира со висока ефикасност.

Контакты с 22Бет

Поврзување со службата за поддршка на 22Бет (22Bet)

Како што беше забележано во претходниот раздел, засега со претставниците на обложувалницата 22Бет може да се поврзете само преку е-мејл и чат. Исто така, играчите можат да преминат на страницата „Контакти“ и да напишат општо барање преку формуларот за повратна врска. Тој ќе биде испратен до соодветниот специјалист на обложувалницата. Сепак, одговорот секако ќе биде испратен на наведената е-мејл адреса.

Понатаму детално ќе го разгледаме секој од начините за поврзување со поддршката на 22Bet (22Бет).

Поддршка на играчите на 22Bet (22Бет) по е-мејл

Класичната варијанта на поврзување со претставниците на техничката поддршка е да се напише писмо на електронската пошта на 22Bet. Тековната адреса може да се најде на страницата „Контакти“. Во десниот агол на екранот има листа со адреси за разни оддели на обложувалницата. На пример, корисникот може да напише во службата за поддршка на клиентите на адресата support@22bet.com, или да реши прашање со исплатите processing@22bet.com.

Ако играчот не може да се реши на кој да му напише, може да го искористи формуларот за повратна врска. За ова треба да го пополни полето „Име“, „Е-мејл“ и да го опише својот проблем. Пред праќањето на пораката потребно е да се помине проверка за спам. По ова, прашањето ќе биде препратено кон надлежниот специјалист.

Уште еден начин за поврзување со поддршката е да се поднесе барање до администраторот. Соодветната форма може да се најде во профилот на играчот, во разделот „Барања до администраторот“. Ако корисникот не може да влезе во својата сметка, тогаш може да го обнови пристапот до 22Бет (22Bet). Во статијата ние ги опишавме сите популарни проблеми со влезот во профилот.

Онлайн консультант 22Бет

Независно од избраниот начин на обраќање до поддршката, одговорот ќе биде испратен на е-мејл. Времето за добивање на одговорот зависи од зафатеноста на консултантот и комплексноста на прашањето. Просечно консултацијата ќе биде овозможена во рок од 1 час. Меѓутоа, претставниците на обложувалницата имаат право да ви одговорат во рок на еден ден. Тоа е посочено во правилата на користење на сервисот за техничка поддршка од 22Bet (22Бет).

Поддршка на клиентите преку чатот на 22Бет (22Bet)

Најкомфорниот и оперативен начин за добивање на помош од службата за техничка поддршка на 22Бет (22Bet) е онлајн чатот. Тој е достапен на која било страница и се наоѓа во десниот долен агол на официјалниот сајт на обложувалницата. За да се почне преписката не треба да се регистрирате на сајтот 22Bet (22Бет). Во долниот агол на сајтот треба само да кликнете на правоаголникот со натписот „Постави прашање“. Ќе се појави прозорец за внесување на пораката. Притоа, освен текст, може да се испрати и фајл, на пример, скриншот со проблемот.

Одговорот на консултантот ќе биде добиен во истиот прозорец на онлајн чатот во рок од 1-5 минути (времето зависи од зафатеноста на операторот и комплексноста на прашањето).

Обложувалницата 22Бет ја негува својата репутација и со разбирање приоѓа кон решавање на сите прашања, бидејќи задоволниот играч е залогот за успех на компанијата. Затоа спорните ситуации може да се разрешат во полза на играчот .За ова сведочат многубројните позитивни коментари за обложувалницата.


Читај исто така