Menu

Спортски облози во 22Бет (22Bet)

Спортските фанати или играчите на игри на среќа сигурно, барем еднаш, слушнале за обложување. За ова постојат многу обложувалници, кои предлагаат да ги користите нивните услуги. Обложувалницата 22Бет на своите играчи им нуди не само класични облози за популарни видови спорт, но и за не толку стандартни правци, како на пример, сајбер-спорт.

Со 22Bet може да бидете сигурни во безбедноста и справедливоста на играта, а исто така, може да изберете настани со максимални коефициенти, да поставувате ординари, експреси, системи, а исто така, комбинации, како што се: патент, лаки, ланец или мулти-облог. Подетално ќе ги разгледаме спортските облози од 22Бет (22Bet).

Видови спорт за обложување во 22Бет (22Bet)

Обложувалницата на своите клиенти им нуди 23 видови спорт за обложување во 22Бет (22Bet). Меѓу нив најпопуларни се фудбалот, кошарката, тенисот, хокејот, одбојката, пинг-понгот, ракометот и крикетот. Исто така, има и такви кои се помалку побарувани, но имаат свои верни фанови: атлетика, бадминтон, бејзбол, ватерполо, трки со чамци, скијање, кабади, кеирин, одбојка на плажа, рагби, тркање со коњи, снукер, трки со кучиња, спидвеј, флорт, мал фудбал и хокеј-бол.

Секојдневно типувачите можат да избираат меѓу повеќе од 300 спортски настани или околу 350 сајбер-спорт настани. Достапни се сите популарни светски пазари за обложување. Исто така, може да се најдат настани и од помали првенства. За да ја искористите понудата потребно е да влезете во својот профил или да се регистрирате на 22Bet (22Бет).

Ставки на спорт 22Bet

Разновидност на облози во 22Bet (22Бет)

На сајтот на обложувалницата 22Бет (22Bet) достапни се класични единечни облози, експреси, системи, а исто така, комбинации на облози, како што се: патент, лаки, ланец и мулти-облог. Бидејќи почетниците потешко се снаоѓаат во сите нијанси на обложувањето во 22Бет (22Bet), ние решивме кратко да опишеме, по што тие се разликуваат меѓу себе:

 • Класичен единечен облог е обичен единечен облог на победа на една од страните (или нерешено). Ова е наједноставниот и најпопуларниот вид на облог.
 • Експрес е серија на облози на неколку настани, кои се обединети во еден облог. Како резултат на тоа облогот има повисок коефициент. Сепак, за добивка потребно е сите настани од експресот да бидат добитни.
 • Систем е компромис меѓу ординари и експрес, кој всушност се состои од нив. За разлика од обичниот експрес, системот може да биде добитен дури и при губење на неколку избори во комбинацијата.
 • Патент е збир на сите можни експреси од избраните настани. Минималниот број на настани во овој вид на облог е 3, а максималниот 8. За добивка од патентот, треба правилно да се наведе барем еден избор (т.е. барем кои било 2 исходи).
 • Облогот «Лаки» се формира од единечни облози и сите можни експреси од избраните настани. Минималниот број на избор за овој вид облог е 2, а максималниот е 8. За победа, доволно е правилно да се избере барем еден исход.
 • Ланец е комплет од единечни облози, кој се состои од независни настани. Играчот сам може да го избере редоследот на облозите и да се обложи само на првиот настан во ланецот. По одигрувањето на секој ординари, кој влегува во ланецот, сумата се одзема од таа сметка.
 • Мулти-облог е систем на облози, составен од експреси и ординари.

Освен набројаната разновидност на облози, на сајтот на обложувалницата има и интересни 22Bet (22Бет) бонуси и акции. Благодарение на нив, добивката од поставените облози може да се зголеми.

Сајбер-спорт обложување во 22Бет (22Bet)

Со развивањето на интернетот сè попопуларно станува онлајн обложувањето на сајбер-спорт во 22Бет (22Bet). Според својата популарност и степенот на облозите, тие речиси се изедначуваат со најпознатите видови спортови – фудбалот, кошарката и тенисот.

Сајбер-спорт облозите во 22Бет (22Bet) и обложувањето на традиционалните видови спорт имаат еднаква логика. На пример, во фудбалот се натпреваруваат спортисти, а во сајбер-спортот гејмери, кои управуваат со ликовите или екипите во онлајн играта.

Ставки на киберспорт 22Бет

Меѓу игрите, кои 22Бет им ги предлага на своите обожаватели, може да се најдат следниве:

 • FIFA;
 • Mortal Kombat;
 • Dota;
 • World of Tanks;
 • Counter Strike;
 • NBA Playgrounds;
 • King of Fighters;
 • Sonic;
 • и други.

Покрај тоа, корисниците можат да најдат облози за сајбер-хокеј, -кошарка, -одбојка, -NFL, -UFC, -крикет, -рагби, -тенис, -борење, -рели, -голф, -бејзбол, -лакрос и други видови на спорт. Вкупно на сајтот на обложувалницата се претставени повеќе од 60 видови игри во сајбер-спорт од 22Бет (22Bet). И овој број постојано се зголемува.


Читај исто така