Menu

Техничка поддршка од Мелбет (Melbet): како да побарате помош?

Ако во текот на користењето на сајтот кај корисниците се појават прашања, предлози или проблеми, тие секогаш можат да сметат на помош од страна на обложувалницата. До техничката поддршка на Мелбет (Melbet) можете да се обратите и да добиете одговор 24/7, 365 во годината. За тоа, како работи службата за поддршка на обложувалницата, кои варијанти на поврзување со претставниците на обложувалницата се достапни на сајтот и како брзо да го решите вашето прашање, ќе стане збор во оваа статија.

Каде да се најдат одговорите на популарните прашања во Melbet (Мелбет)?

Разделот „FAQ“, кој е вообичаен за повеќето корисници, за жал не е достапен на сајтот на обложувалницата, но треба да се забележи, дека одговори на повеќето популарни прашања за Melbet (Мелбет) има на страницата „Општи правила“. Неа можете да ја најдете или во футерот (најдолу на сајтот), или најгоре во десниот агол (веднаш до изборот за јазик има копче „Информација“). Тука има многу податоци како за самата обложувалница, така и за правилата на користење на ресурсот. Во правилата има вкупно 20 раздели, кои имаат и подраздели. Сета информација е добро структуирана и прилично јасно е опишана. Тука ќе најдете одговори на следните прашања:

 • Основни поими и термини.
 • Правила на прием и видови облози од Мелбет (Melbet).
 • Пополнување на сметката и повлекување на средствата.
 • Постапка за решавање на спорните прашања.
 • Правила за видовите спорт.
 • Тотализатор.
 • Политика на приватност.

Доколку не најдете одговор на своето прашање откако ќе ги прочитате правилата, секогаш можете да се обратите во службата за поддршка на Melbet (Мелбет). Подетално за каналите за поврзување со специјалистите на обложувалницата прочитајте во следниот раздел.

Какви канали за поврзување со обложувалницата Мелбет (Melbet) постојат?

За да се поврзете со операторите за поддршка на обложувалницата Мелбет (Melbet) можете да го искористете телефонскиот број, лајв-чатот, електронската пошта или формуларот за повратна врска. Ајде да разгледаме во кои случаи е подобро да се користи еден или друг начин.

Live-чат на сајтот Мелбет (Melbet)

Live-чатот секогаш се наоѓа во долниот десен агол од страницата. Тој е достапен на секоја страница и се крие зад табличката „Постави прашање (онлајн)“. По кликнување на иконката ќе се појави прозорец, автоматски пристигнува порака за добредојде и се прикажува листа на топ-прашања, кои најчесто се поставуваат во техничката поддршка. Ако во списокот го нема вашиот проблем, тогаш можете да го побарате на истото место во „Базата на знаење“ или да ја изберете опцијата „Повикај консултант“.

Операторите на live-чатот на Melbet (Мелбет) работат деноноќно. Сепак брзината на одговорот зависи од оптовареноста на поддршката и трае до 5 минути. Затоа чатот е најбрзиот начин за поврзување на сајтот. Притоа, имајте предвид дека историјата на обраќањето во лајв-чатот не се чува. Тоа значи дека после некое време вашата преписка ќе биде избришана. Затоа овој начин нема да одговара за решавање на некои покомплицирани проблеми. За таков вид на барање најдобро е да ја користете електронската пошта.

Онлайн-чат Melbet

Електронска пошта од Melbet (Мелбет)

Кога сакате да се обратите во техничката поддршка на Мелбет (Melbet) по е-мејл, користете ја истата адреса, која е поврзана со вашата сметка. Тоа на консултантот ќе му помогне побрзо да утврди кај кој играч настанал проблемот. Адресата за поврзување со поддршката можете да ја најдете на страницата „Контакти“. Обрнете внимание дека постојат електронски пошти за различни области од работата на обложувалницата.

Основната предност на преписката по е-мејл е информативноста. Бидејќи нема ограничувања, опишете го вашиот проблем максимално детално и приложете ги потребните документи, скриншотови, фотографии или видеа. Специјалистот на поддршката темелно ќе ја проанализира вашата ситуација и ќе ви даде максимално точен одговор. Згора на тоа, за разлика од лајв-чатот, преписката ќе се зачува на неопределено време. Но овој начин за решавање проблеми, исто така, има и недостаток – времето на одговорот. Просечно барањата по мејл се обработуваат во рок од еден час. Но на покомплицираните прашања операторите на Мелбет одговараат во рок од еден ден.

Контакты Мелбет

Барање преку формуларот за повратна врска на Мелбет (Melbet)

Многу често типувачите не можат да одлучат на која електронска адреса треба да го испратат писмото. Во тој случај писмото може да се испрати до администрацијата преку специјален формулар достапен во профилот или преку страницата „Контакти“. Барањето ќе биде добиено во општото поштенско сандаче на обложувалницата Melbet и ќе биде препратено до одговорниот специјалист. Одговорот на барањето ќе ви биде пратен по мејл во рок од еден ден.

Главниот недостаток на формуларот за обратна врска на Melbet (Мелбет) е ограничувањето на бројот на внесени симболи во формуларот и тоа што нема можност да се прикачи фајл. Затоа овој начин за обраќање одговара само за мали пораки.

Форма обратной связи Мелбет

Телефонска линија на Melbet (Мелбет)

Во некои држави достапна е телефонската линија од обложувалницата Melbet. На пример, за жителите во Русија,овој повик ќе биде бесплатен. Тоа е одлична варијанта за решавање на проблемот „на лице место“. Корисниците можат да се информираат за коефициентите за обложување или да го решат прашањето со функционалното огледало на Мелбет. Но за решавање на проблемите со блокирањето на сметката или трансакциите на сметката подобро е да се користат горенаведените канали: е-мејл или live-чат.

Кои проблеми ги решава поддршката на Мелбет (Melbet)?

Во воведниот дел ние пишувавме дека поддршката на обложувалницата Мелбет им помага на корисниците да решаваат какви било проблеми. Сепак, сакаме да ги издвоиме основните области кои ги покриваат операторите. Па така, играчите можат да се обратат за помош во овие случаеви:

 • Сметката е пополнета, но парите не легнале.
 • Не може да се повлече добивката.
 • Поставениот облог не се пресметува долго време или неправилно е пресметан.
 • Нема пристапот до сајтот заради блокирање.
 • Не може да се помине верификацијата на сметката.
 • Блокирање на сметката за играње.

Специјалистите на поддршката на обложувалницата Melbet нудат поддршка на десетици јазици, меѓу кои и на руски. Тоа е силен аргумент за жителите на ЗНД при избирањето на обложувалница за обложување и играње.

Линия Мелбет

Како брзо да се поврзете со службата за поддршка на Melbet (Мелбет)?

Најбрзиот начин да се поврзете со поддршката на Melbet (Мелбет) е да им напишете во live-чатот, кој работи деноноќно. Имено операторите на чатот најбрзо одговараат на барањата на играчите. Просечно за 5 минути можете да добиете одговор на поставеното прашање. Притоа, операторите го владеат рускиот јазик.

Но како што пишувавме погоре, сериозните проблеми подобро е да се решат преку електронска пошта. Корисникот може да прикачи скриншот или видео со детален опис на проблемот. Овој метод можете да го користете како алтернатива за решавање на проблемите/барањата во врска со платформата.

Уште една варијанта на брзо поврзување со специјалистите на Melbet (Мелбет) е повик. Ова можат да го користат и жителите од Русија. Само бидете внимателни, телефонскиот број не е бесплатен во сите држави. На пример, на играчите од Украина и Белорусија не им се понудени бесплатни телефонски броеви.


Читај исто така