Menu

Тикет во 1хБет (1xBet): како да се формира и да се провери

Откако корисникот ќе го одреди исходот на настанот, следува неговото додавање во панелот со алатки, а потоа се формира облогот. И покрај тоа што самиот процес е лесен, кај многу играчи се појавуваат прашања кои се однесуваат на поимот „1хБет (1xBet) тикет“. Затоа во новата статија ќе ги разгледаме сите клучни страни на тикетите во 1xBet (1хБет), а имено формирањето и проверувањето.

Одредување на тикетот во 1xBet (1хБет)

За време на обучувањето за спортско обложување играчите се сретнуваат со многу термини кои не секогаш ги разбираат по интуиција. Меѓу нив е и тикетот во 1хБет (1xBet). Под него се подразбира вид чек кој играчот го добива по поставувањето на еден или неколку облози. Во случај со теренските пунктови, тикетот се дава во печатена форма. Меѓутоа, тикетот во 1xBet (1хБет) е електронска потврда, која ги содржи следните информации:

 • Вид на спортот и првенството.
 • Името на спортистите/екипите во натпреварот.
 • Коефициент на исходот.
 • Сума на облогот.
 • Износ на потенцијалната добивка.
 • Достапен аванс (за тоа, што е тоа облог на доверба во 1хБет (1xBet) пишувавме во одделна статија).
 • Информација за осигурување и други опции.

Откако ќе се кликне на избраниот исход на настанот, тој се појавува во десниот страничен панел. Тука играчот може да го избере видот на облогот, да го наведе износот на влогот и да формира облог. Овој панел, на официјалниот сајт на 1хБет (1xBet) се нарекува тикет. Па така, кога станува збор за формирање на тикет во 1xBet (1хБет), тоа не е ништо друго, туку додавање на настани во панелот со алатки за понатамошно поставување на облогот.

1xBet - проверка купона

Број на тикетот во 1хБет (1xBet)

Веднаш по поставувањето на облогот, играчот добива идентификатор за својот тикет. Тоа е десетоцифрен број, кој се прикажува на страницата со известување за прифаќање на облогот. Благодарение на тој код, корисникот може брзо да ја најде информацијата за облогот на страницата „Историја на облози“ или преку специјален сервис, за кој ќе стане збор понатаму.

Бројот на тикетот во 1хБет (1xBet) е уникатен. Затоа во случај на прашања за облогот, играчите можат да се обратат во службата за поддршка со приложување на посочениот код. Меѓутоа, корисникот не треба да ги запишува сите броеви на тикетот по поставувањето на облогот. Информацијата за кодот може да се најде во историјата на облозите.

Проверување на тикетот во 1xBet (1хБет)

Обложувалницата 1хБет на корисниците им нуди удобна алатка за проверка на тикетите. Таа ќе им биде корисна на играчите, кои поставуваат облози на различни уреди и сакаат да го дознаат резултатот на облогот. За добивање на информација за тикетот не треба да се внесува корисничкото име и лозинката, доволно е да се има бројот на 1xBet (1хБет) тикетот.

За да најде податоци за облогот, играчот треба да премине кон страницата „Проверка на тикет“ на сајтот 1хБет (1xBet). Преминувањето се изведува преку разделот „Корисно“ во долното мени. На наведената страница играчите треба да го посочат кодот и да ја поминат проверката за спам. По кликање на копчето „Провери“ ќе се појави информација за облогот.

Корисникот, исто така, може да го провери 1xBet (1хБет) тикетот преку „Мој профил“. За ова, треба да се најави на сајтот и да премине во разделот „Историја на облози“. Тука може да се најдат сите информации за облогот на корисникот.
Проверка купона 1хБет

Проверка на облогот на 1хБет (1xBet)

Веб-страницата на обложувалницата останува клучен инструмент за поставување на облози. Притоа, корисниците не се обложуваат само на своите компјутери, но и на работните уреди. Затоа актуелно останува прашањето за безбедност, а имено: „Како да се провери облог на 1хБет (1xBet) без најавување на порталот?“

Тимот на програмери на 1xBet реализираше едноставен и ефективен начин за проверка на облозите преку сајтот. За ова потребно е да се исполнат следниве чекори:

 • Да се премине на официјалниот сајт на обложувалницата или огледалото (на нашиот блог може да најдете материјали на оваа тема).
 • Страницата да се скролне до футерот. Во него ќе најдете дополнително мени со подточки.
 • Во поднасловот „Корисно“ да се побара разделот „Проверка на тикет“ и да се премине на страницата.
 • Да се помине спам проверката преку штиклирање на изјавата дека не сте робот.
 • Во полето да се внесе кодот на тикетот и да се кликне на копчето „Провери“.

По исполнување на овие чекори, ќе се појави информација за еден или неколу облози кои влегуваат во тикетот. На тој начин, облогот на 1xBet (1хБет) може да се провери и без најавување на сајтот.


Читај исто така