Menu

Фудбалски тотализатор од Мелбет (Melbet)

Љубителите на спортски облози не само што ќе најдат голем број на натпревари и различни видови облози на сајтот Melbet (Мелбет), туку и различни спортски тотализатори. На корисниците им се понудени различни шеми за прогнозирање на резултатите на настаните и импресивен џекпот за правилно пресметан исход. Овој правец во обложувањето е многу популарен меѓу играчите, затоа подетално за него ќе раскажеме во статијата.

Видови ТОТО на Мелбет (Melbet)

ТОТО е вид на спортски облог во Melbet, во кој треба да се погоди исходот на настан од списокот на предложени спортски натпревари. Добивката се исплаќа од вкупната сума на извлекувањето и зависи од бројот на погодени исходи, износот на облогот, бројот на победници и износот на џекпотот. Во случај на откажани натпревари клиентите на Мелбет, за разлика од другите обложувалници, можат да добијат процент од вкупната сума на облозите. Маржата на обложувалницата изнесува 10%.

Главната предност на ТОТО од Melbet (Мелбет) е можноста за добивање на голема добивка. Сепак, главниот недостаток лежи во тежината на изборот на правилна прогноза за сите настани.

Во понудата на обложувалницата достапни се вкупно 5 различни тотализатори. Тие имаат свои правила на пресметување и се разликуваат по бројот на натпреварите. Подетално ќе ги разгледаме карактеристиките на секој Melbet (Мелбет) тотализатор:

  • ТОТО „Фудбал“ од Мелбет. Тотализаторот „Фудбал“ е на врвот по бројот на учесници, затоа се смета за најпопуларен и најбаран меѓу типувачите. Во извлекувањето се дадени 14 фудбалски натпревари. За добивка треба да се погодат барем 9 настани, а за да се погоди џекпотот, треба да се погодат сите исходи.
  • ТОТО „Петнаеска“ од Melbet. Ова е класичен тотализатор кој се состои од 15 настани од фудбалски и хокејски натпревари. Како добитни се сметаат тикетите во кои се погодени не помалку од 9 исходи и меѓу нив се делат 32% од уплатите. Играчите, кои погодиле 10/15 настани, делат 18% од вкупните средства, останатите 10%.
  • ТОТО „Точен резултат“ од Мелбет. Според мислењето на типувачите ова е најтешката варијанта на тотализатор. Во неа треба да се погоди точниот резултат на 8 фудбалски натпревари. Победници стануваат корисниците кои го погодиле бројот на дадени голови на екипите во два натпревари.

Тотализатор точный счет в Мелбет

  • ТОТО „Сајбер-фудбал“ од Melbet. Овој тотализатор е сличен на ТОТО „Фудбал“, но се состои од сајбер-фудбалски натпревари. Секојдневно обложувалницата изведува околу 10 различни натпревари, затоа тој има висок награден фонд и голем џекпот. За да се победи во секој натпревар треба да се посочи една од трите варијанти на исходи и да се погодат минимум 9 од 15 настани.
  • ТОТО „Хокеј“ од Мелбет. Тотализаторот се состои од 5 хокејски натпревари и е особено популарен меѓу фановите на оваа игра. Играчите треба да погодат со каков резултат ќе завршат барем два натпревари од пет.

Препорачуваме подетално да се запознаете со карактеристиките на секој од тотализаторите на сајтот на обложувалницата Мелбет (Melbet).

Обложување на тотализатор во Melbet (Мелбет)

Разделот „ТОТО“ не е ставен во горениот дел на менито, меѓутоа не е тешко да се најде. Во главното мени треба да се кликне на копчето „Казино“ од Melbet и во опаѓачкиот список да се избере „ТОТО“. Понатаму треба да се избере самиот тотализатор.

На страницата со тотализаторот е даден список на спортски настани, а исто така, сумата на веројатниот џекпот, бројот на извлекувањето и времето на завршувањето на примењето на облозите. Наспроти секој натпревар обложувалницата го покажува можниот исход на настаните во процентуален сооднос. За поставување на облог треба да се предвиди исходот на секој натпревар од списокот на тиражот, да се наведе сумата на облогот во тикетот и да се постави облогот, преку кликање на копчето „Постави облог“.

Во разделот „ТОТО“ од Melbet (Мелбет) постои можност да се изберат неколку исходи за еден настан преку наплаќање на секој тикет посебно. Корисниците можат да направат случаен избор, користејќи ја функцијата „Пакет облог“ („Случаен облог“). Во тој случај треба само да го одредите износот на еден тикет и нивниот број, а системот сам по случаен избор ќе ги избере исходите на натпреварите. Резултатот од поминатото извлекување можете да го видите во јазичето „Список на извлекувања“.

Тотализатор футбол в Мелбет

Правила за обложување на ТОТО во Мелбет (Melbet)

На сајтот на обложувалницата, во разделот „Информација“ можете да го изберете јазичето „Правила“ и самостојно да се запознаете со сите карактеристики на ТОТО игрите. Ќе ги забележиме најважните правила при обложувањето на ТОТО во Мелбет (Melbet):

  • На тотализатори во Melbet (Мелбет) можат да се обложуваат само регистрирани играчи со позитивен баланс.
  • Облогот треба да се постави пред почетокот на првата игра според хронологијата на тикетот.
  • При откажување на еден или три натпревари обложувалницата го пресметува облогот, но џекпотот не се извлекува. Ако се откажат 4 натпревари, тогаш облозите со враќаат со коефициент 1.
  • Извлекувањата на ТОТО во Melbet (Мелбет) се обновуваат редовно, исплатата на наградите се изведува во рок од еден час по завршувањето на играта. Во случај на голема сума ова може да потрае неколку денови, бидејќи администрацијата бара документи за повторна верификација.
  • Сите активности на играчите се контролираат од обложувалницата, затоа во случај на откривање на какви било измами, корисничката сметка на корисникот може да се блокира.

За да се игра на тотализатор во Мелбет (Melbet) и да се биде во „плус“ треба да се изучи статистиката на натпреварите, да се следат спортските настани и да се анализираат шансите за победа на една или друга екипа. Затоа препорачуваме да започнете до поедноставно ТОТО.


Читај исто така