Menu

Функционално огледало на Melbet (Мелбет)

Обложувалницата Melbet за својата работи користи офшор лиценца, која може да не биде признаена од локалните органи, кои ја регулараат работата на онлајн обложувалниците и казината. Во тој случај, сајтот на обложувалницата може да биде блокиран за типувачот од страна на интернет провајдерите. Ако се појавува таков проблем, треба да се бара алтернативен пристап до ресурсот за заобиколување на блокирањето. Каде можат да се најдат официјалните функционални огледала на Melbet (Мелбет)? Кои начини за влез на порталот може да се користат преку мобилниот телефон? За овие и за други прашања ќе дознаете од нашата статија.

Влез на сајтот Мелбет (Melbet) преку огледало

За да обезбеди пристап до ресурсот и да го заобиколи блокирањето на интернет провајдерот, обложувалниците создаваат функционални огледала – точни копии на оригиналниот портал. Тоа се т.н. сајтови-клонови кои користат една иста база на податоци, но имаат изменета адреса на доменот. Во некои случи адресата на порталот вклучува неколку дополнителни симболи, во други радикално се разликува. Затоа не секогаш по името на доменот може да се сфати дека станува збор за огледало на обложувалницата.

Огледалото Мелбет (Melbet) е достапен и безбеден начин за заобиколување на блокирањето, кој целосно ги копира интерфејсот и функциите на основниот сајт. Корисникот не треба да инсталира специјална програма за влегување на сајтот, доволно е да го внесе новиот домен во полето со адреса на пребарувачот.

За најавување преку огледало на Melbet (Мелбет) корисниците ги користат корисничкото име и лозинката од официјалниот сајт. Ако играчот нема корисничка сметка, може да ја создаде преку сајтот-клон. Корисникот, исто така, ќе добие бонус за добредојде од Мелбет, за кој пишувавме во одделна статија.

И покрај едноставноста на користењето, огледалата од Melbet имаат голем недостаток: од време на време тие се блокираат. Секако, обложувалницата постојано создава нови работни огледала, а по блокирањето на порталот, исто така, ја испраќа тековната адреса на сајтот-клон по е-мејл или телефонскиот број на типувачите. Сепак, ова се се прави со задоцнување и доведува до одредени непријатности кај играчите.

Поддержка игроков Мелбет

Функционално огледало за Melbet (Мелбет) за денес

Како што беше забележано претходно, адресата на огледалото Melbet може брзо да се блокира. Во моментот кога обложувалницата сè уште не го испратила новиот домен по е-мејл или телефон, може да се користат следните начини за добивање на адресата на функционалното огледало:

  • Да се напише е-мејл на адресата support@melbet.org и да се побара информација за тековното огледало на Melbet (Мелбет). Во рок од половина час во сандачето ќе пристигне писмо со линк до новата адреса на веб-сајтот.
  • Да се користи VPN-сервис за промена на точката на пристапот и влезот на официјалниот сајт на обложувалницата. Понатаму можете да напишете во службата за поддршка преку чат и да го добиете функционалното огледало на Мелбет (Melbet).
  • Да се побара тековната адреса на сајтот-клон на тематските форуми и сајтовите. Сепак треба да бидете внимателни. Не сите адреси водат кон официјалниот портал, а можат да бидат искористени за фишинг – добивање на пристап до личните податоци на типувачите.
  • Да се инсталира програмата Melbet Access на компјутер со оперативен систем Windows. Во тој случај корисникот секогаш ќе добива информации за тековните огледала.
  • Тековното огледало за Melbet (Мелбет) може да се најде на страницата на обложувалницата во социјалните мрежи: VK, Facebook, Telegram и Twitter.

Претходно корисниците можеа да ја преземат и да ја инсталираат програмата Melbet Access на компјутер со оперативен систем Windows. Таа го заобиколуваше блокирањето на сајтот и даваше информации за функционалните огледала. Сега оваа програма не се поддржува од страна на обложувалницата. Затоа како алтернатива препорачуваме да ја користете мобилната апликација. Таа има вграден VPN-сервис и дава можност за регистрација во Мелбет, обложување, внесување и повлекување на пари итн. Подетално за овој начин на влез на сајтот на обложувалницата можете да прочитате во следниот раздел.Мобильное приложение Мелбет

Обложувалница Мелбет (Melbet): огледало – мобилна верзија

Обложувалницата Мелбет подготви удобна мобилна апликација за своите играчи, која може да се инсталира на телефоните со оперативен систем Android и iOS. Таа ги поседува сите потребни функции за удобно обложување преку паметните телефони. А бидејќи програмерите додадоа и VPN-сервис за заобиколување на блокирањето на сообраќајот на веб-страната на обложувалницата, тоа е универзален начин за пристапување до својата корисничка сметка.

Почетниците често пребаруваат за мобилната верзија на огледалото Melbet (Мелбет). Всушност, станува збор за апликацијата на обложувалницата. Затоа ако се уште ја немате програмата на телефонот, препорачуваме да ја инсталирате. Тоа може да го направите рачно, преку вчитување на apk-файл за Android од официјалниот сајт, или автоматски во App Store, при користење на Ајфон. Подетални информации за инсталирањето и користењето на мобилната апликација Melbet можете да најдете во одделна статија на нашиот сајт.

Обложувалницата Мелбет од конкуренцијата се разликува по вистинската грижа за удобноста на потенцијалните и постоечките клиенти. Обложувалницата не само што создаде мобилна апликација за заобиколување на блокирањето на порталот, туку и постојано ги поддржува функционалните огледала на Мелбет (Melbet) за брз пристап до сајтот.


Читај исто така