Menu

Што е антиекспрес во 1хБет (1xBet)?

Денес обложувалницата 1хБет (1xBet) е една од предводниците на пазарот за спортско обложување. Производниот оддел на компанијата не одговара само за развојот на порталот од гледна точка на технологијата, но и придонесува за појавување на нови услуги за корисниците. Како пример може да се издвојат антиекспресите, кои на сајтот на 1xBet се достапни повеќе од 5 години. Затоа не зачудува тоа што во многу извори овие облози нераскинливо се поврзани со брендот 1хБет. Ако не сте запознаени со овој вид на облози, нашата статија ќе ви биде полезна. Во неа ќе опишеме што се антиекспреси во 1хБет (1xBet) и како да ги користите.

Што претставува антиекспрес во 1xBet (1хБет)?

Во статијата за видовите облози на 1хБет (1xBet) ние веќе споменавме за антиекспресите. Меѓу другото, ја опфативме само дефиницијата. Како што може да се сфати од називот, тоа е вид на облог кој е спротивен на експресот. А ако експресот е облог кој се состои од неколку настани кои не се поврзани меѓу себе, тогаш лесно може да се дефинира антиекспресот во 1xBet (1хБет). Тоа е облог на неколку независни исходи, кој ќе биде добитен тогаш, кога барем еден настан ќе биде изгубен.

Па така, главната цел на антиекспресот е поставување на облози на тие настани кои треба да бидат недобитни. Овде кај почетниците се појавуваат многу прашања, меѓу кои „Зошто треба да се обложувам на пораз“? Суштината се состои во тоа што комбинацијата на аутсајдери на типувачите и овозможува почесто да добиваат. Ова е главната предност на овој вид на облози.

Сепак, за разлика од стандардните комбинирани облози, антиекспресите во 1хБет (1xBet) имаат неколку недостатоци:

  • Ниски коефициенти. Бидејќи играчите можат да се обложат на веќе очигледните аутсајдери, шансата за победа ќе биде поголема, отколку при експресите. За да се минимизираат ризиците и да се добие приход, обложувалницата нуди ниски коефициенти за сите антиекспреси во 1xBet (1хБет)
  • Висока маржа. Откако ќе се пресмета антиекспресот, играчот ќе добие мала добивка. Провизијата на обложувалницата е поголема отколку за другите видови облози и се должи на ниските коефициенти.
  • Не се достапни за сите натпревари. Откако ќе види интересен настан, корисникот може да биде разочаран од непостоењето на можност да се постави антиекспрес во 1хБет (1xBet). За постоењето на овој облог може да дознаете само откако исходите ќе ги додадете во тикетот.

И покрај неколкуте недостатоци, антиекспресите се прилично популарни меѓу корисниците.

Каде да се најде антиекспресот во 1хБет (1xBet)?

За да се најде антиекспресот во 1хБет (1xBet), играчот треба да премине во разделот „Билтен“ или „Live“. На страницата треба да се изберат повеќе од два настани и да се додадат во тикет. Во прозорецот со избор на вид на облог може да се види дали е достапен антиекспресот. Како што беше забележано претходно, оваа разновидност на комбинирани облози не е достапна за сите спортски настани, и за ова може да се дознае само откако облозите ќе се додадат во тикетот.

Други начини за поставување на антиекспрес во 1хБет (1xBet) нема. На страницата со спортски настани достапни се сите други видови на облози, освен комбинираните облози.

Антиэкспресс в 1хБет

Кои се карактеристиките на обложувањето со антиекспреси во 1xBet (1хБет)?

Корисниците кои порано не правеле комбинирани облози, можат да го започнат својот пат со антиекспресите. Ако не гледаме на малата добивка, тие се формулираат многу едноставно. За ова пишувавме во претходниот раздел.

Иако поставувањето на антиекспреси во 1xBet (1хБет) е прилично едноставна задача, ве молиме да обрнете внимание на нивните карактеристики:

  • Тие треба да вклучуваат минимум 2 исходи.
  • За победа на облогот, барем еден исход треба да биде изгубен.
  • Максималната сума за добивка може да биде ограничена од обложувалницата (обложувалницата 1хБет поставува лимити).
  • Антиекспресите не се достапни за сите облози.

Други важни карактеристики за поставување на антиекспреси во 1xBet (1хБет) нема. Од наша страна препорачуваме да додавате колку што е можно повеќе настани во комбинацијата. Тоа значително ќе ја зголеми шансата за добивка.


Читај исто така