Menu

Што е промо код во 1xBet (1хБет) и како да се користи?

Что такое промокод 1xBet
Почетниците кои ги прават првите чекори во спортското обложување се обидуваат да одберат обложувалница која ќе им понуди најдобри услови уште од старт. Обложувалницата 1хБет (1xBet) добива многу позитивни оценки од играчите благодарение на достојниот бонус за регистрација. А ако го сметаме и фактот дека тој може да се зголеми со користење на промо кодот 1xBet (1хБет), обложувалницата со сигурност ќе ги заинтересира новите типувачи. За тоа, што е промо код, како да се добие, каде да се внесе и искористи, ќе стане збор во овој материјал.

Што значи промо код на 1xBet (1хБет)?

Во една од статиите на нашиот сајт веќе пишувавме за тоа што е промо код на 1xBet (1хБет). Сепак, играчите имаат многу прашања на темата добивање на дополнителната награда од обложувалницата. Затоа решивме да ги собереме сите прашања на темата користење на промо кодот за добредојде од 1xBet (1хБет). Дел од информациите можат да се најдат во посочениот материјал, а останатиот во оваа статија.
Ќе започнеме од основното – дефинирање на поимот промо код за облози. Во спортското обложување промо код се нарекува редоследот од цифри и букви кој на играчот му овозможува добивање на дополнителна награда од обложувалницата. Добиениот код треба да се внесе во специјалното поле за време на креирање на корисничката сметка (регистрација), при учество во акции или поставување на облози. На тој начин, промо кодот на играчот му дава бонуси во вид на дополнителни парични средства, бесплатни облози, повисоки коефициенти итн.

Сега кога знаете што е тоа промо код во 1xBet (1хБет) и што дава тој, треба да видиме и како да се добие и да се користи.

Како да се добие промо кодот на 1xBet (1хБет)?

Спортската обложувалница 1хБет (1xBet) користи различни маркетинг инструменти за привлекување на нови корисници и популаризирање на брендот. Играчите кои ги користат услугите на компанијата можат да станат нејзини партнери. Имено тие располагаат со специјалните промо кодови кои даваат можност за добивање на повеќе пари за првиот депозит.

За барање на специјалниот код треба да се посетат партнерските сајтови, на пример, да преминете во нашиот преглед на обложувалницата 1xBet (1хБет) . Ние, исто така, сме официјални претставници на обложувалницата и на нашите читатели им даваме код за почетници. Промо кодот STAVKAWIN треба да се искористи за време на регистрација за да се добијат до 30 долари на бонус сметката (или еквивалент во локална валута).

На тој начин вие веќе го добивате тековниот промо код на 1xBet (1хБет), кој може смело да го користите на сајтот на обложувалницата.

Промокод 1хБет (1xBet)

Како да се користи промо кодот 1хБет (1xBet)?

Согласно условите на обложувалницата, промо кодот 1хБет (1xBet) може да го користат само новите играчи. Ако корисникот порано имал профил на порталот, а потоа го избришал, при повторна регистрација промо кодот нема да даде бонус. Покрај тоа, почетниците кои заборавиле да го искористат промо кодот во 1хБет (1xBet), не можат да се надеваат на зголемен бонус за добредојде.

Затоа, ако сѐ уште немате профил на сајтот на обложувалницата, препорачуваме да ги следете овие чекори за да добиете дополнителна награда:

  1. Да го копирате кодот STAVKAWIN од нашиот сајт и да кликнете на копчето за регистрација на сајтот 1xBet (1хБет).
  2. Да изберете еден од понудените начини за регистрација. Обрнете внимание на полето за внесување на промо кодот. За тоа како да ја потполнете анкетата за регистрација на 1хБет(1xBet) веќе пишувавме.
  3. Да се внесе кодот STAVKAWIN во специјалното поле.
  4. Да се заврши процедурата за регистрација на сајтот на обложувалницата.

Ако сите чекори се поминати правилно, играчот ќе добие дополнителни средства при пополнување на сметката со сума над 130 долари или еквивалент во локална валута.

Како да се создаде промо код во 1xBet (1хБет)?

Покрај бонусот за добредојде, за кој спомнавме во претходниот раздел, обложувалницата 1xBet (1хБет) на играчите им дава можност за добивање на дополнителни промо кодови. Тие може да се користат за игри на среќа (фриспинови) и спортски и сајбер-спорт облози (фрибетови). За да се запознаете со сите понуди преминете во разделот „Promo“ – „Излог на промо кодови“.

За да создаде промо код на 1xBet (1хБет), типувачот треба да собере доволен број на поени. Минималниот број на поени за размена на промо кодот изнесува 50. Тоа може да биде, на пример, промо код за бесплатен облог во кошарка со коефициент не помал од 1,8 или едно вртење во Lucky Wheel. На страницата „Излог на промо кодови“ достапни се повеќе од 30 понуди.

За тоа, како да добиете поени за создавање на промо кодови на 1xBet (1хБет) ќе позборуваме во одделна статија.

Како да се провери промо кодот на 1xBet (1хБет)?

Ова прашање треба да се подели на два дела. Обложувалницата на играчите им нуди бонус за регистрација, а партнерите – дополнителен код за зголемување на првиот депозит. Овој промо код не ќе можете да го проверете. Дури и ако го внесете во полето „Промо код (доколку имате)“ за време на креирањето на корисничката сметка, нема да се појави информација дали е активен или не. Тоа може да го дознаете само по внесувањето на пари на својот депозит: ако при пополнувањето на сметката од 130 долари на бонус сметката ќе пристигнат уште 130 долари, тогаш кодот работи.

Проверить промокод 1хБет

Доколку типувачот создал промо код во 1xBet (1хБет) преку користење на своите поени или добил бонус од обложувалницата, треба да премине во разделот „Promo“ – „Излог на промо кодови“. Понатаму да кликне на копчето„Проверка на промо код“ и да го внесе бонусот во полето. Овде играчот може да се информира за промо кодот, а исто така, да ја види историјата на своите кодови.

Дополнителни прашања на темата „Што е промо код во 1xBet (1хБет)?“

📥 Каде да се внесе промо кодот на 1хБет (1xBet)?

За да се добие дополнителна награда од обложувалницата, за време на регистрацијата треба да се внесе промо кодот од 1хБет (1xBet). Во понудените варијанти за создавање на корисничка сметка (освен преку социјалните мрежи и месенџерите) е понудено поле „Промо код (ако имате)“. Тука играчот треба да го внесе валидниот код од 1xBet (1хБет).

✅ Како да се активира промо кодот во 1xBet (1хБет)?

Играчот не треба дополнително да го активира промо кодот во 1xBet (1хБет). Доволно е да го внесе точниот код во соодветното поле при регистрацијата. Исто така, потребно е да ја заврши процедурата за создавање на корисничка сметка и да ја активира.

📱 Како да се внесе промо кодот од 1xBet (1хБет) на телефон?

Процесот за користење на промо кодот од 1xBet (1хБет) за време на создавање на корисничка сметка од телефон во ништо не се разликува од десктоп верзијата. Регистрирањето од мобилен телефон се изведува поинаку, меѓутоа таму, исто така, има поле за внесување на специјалниот код.

➡️ Како да се постави облог со промо код од 1xBet (1хБет)?

Откако играчот ќе создаде промо код на 1xBet (1хБет) за спортски настани во „Излогот на промо кодови“, може да го искористи за поставување на облози. За да го стори тоа, треба да го избере настанот за кој бил создаден бонусот. Понатаму, за време на формирањето на облогот во полето „Промо код“ треба да се внесе добиената комбинација од букви и броеви. Обрнете внимание дека полето со сумата на облогот треба да биде празно. Во спротивно обложувалницата 1хБет (1xBet) ќе ви одземе од парите, а нема да го искористи фрибетот.


Читај исто така