Menu

1хБет (1xBet): бонус за прв депозит за почетниците

1хБет бонусы на первый депозит
Кога потенцијалниот корисник се запознава со одредена обложувалница обрнува внимание на понудата на облози/игри, коефициенти, разновидноста на начините за плаќање, достапноста на бонуси, акции итн. Притоа, можноста да се добие награда на почетокот и во текот на активното користење на услугите на обложувалницата е еден од најважните критериуми за избор на одреден портал на игри на среќа. Затоа многу обложувалници, вклучувајќи го 1хБет, на своите играчи им даваат бонус за добредојде. Што всушност 1xBet им нуди на почетниците? За тоа ќе стане збор во статијата.

Бонус на прв депозит од 1хБет (1xBet)

Откако играчите ќе се запознаат со порталот на обложувалницата 1хБет (1xBet) и ќе решат да креираат сметка, препорачуваме да ја посетат страницата „PROMO“. На неа се собрани сите тековни акции и бонус програми за корисниците. А доколку немате време за детално запознавање со понудите, препорачуваме да ја прочитате нашата статија. Ние ги собравме сите информации за популарните акции од 1xBet. Таму се опишани условите на акциите и дадена е споредба на најдобрите понуди од обложувалницата. Исто така, во статијата може да се запознаете со карактеристиките на бонусот за прв депозит од 1хБет.

Сепак, пред да преминете кон креирање на сметка, препорачуваме да ги прочитате условите за добивање и одигрување на бонусот за добредојде. Зошто е важно тоа? Некои обложувалници во рекламните банери ветуваат високи награди, криејќи ги деталите. Затоа не секогаш е лесно да се одигра понудениот бонус за регистрација и да се претвори во добивка, и покрај тоа што, 1хБет (1xBet)е прилично лојална обложувалница и почетниците можат да го добијат бонусот за добредојде. Но сепак, подобро е своите способности да ги оцените веднаш, отколку да добиете негативно искуство на сајтот на обложувалницата.

1хБет (1xBet) прв депозит: услов на бонусот

Обложувалницата 1xBet (1хБет) на играчите им нуди два бонуси за добредојде како избор. Првиот е наменет за облози, а вториот за игри на среќа. За жал, типувачите не можат да ги добијат овие два бонуси во исто време. Затоа треба да влезете во профилот во разделот „Подесувања на корисничката сметка“ и во полето „Учество во бонус акции“ да ја изберете посакуваната награда или да се откажете од неа.

Бонус на прв депозит на 1хБет (1xBet) во облози

Откако ќе се направи сметка и ќе се избере бонус за облози, играчот може да внесува пари на сметка. Обложувалницата 1хБет (1xBet) дава награда за добредојде во висина од 100% од сумата на првиот депозит, но не повеќе од 100 американски долари*. Покрај тоа, има уште еден одличен начин да го зголемете бонусот при регистрација до 30 долари*. За да го направите тоа, за време на креирањето на сметката во полето за промо код внесете STAVKAWIN. Откако ќе го сторите тоа може да преминете кон пополнување на сметката. Ве молиме да обрнете внимание на тоа дека кодот не може да се користи по регистрацијата, туку само за време на создавање на профилот.

Според условите на бонусот за прв депозит, минималната сума за пополнување на сметката изнесува 0,5 долари*. Играчот има 30 дена за да ја одигра добиената награда. За повлекување на средствата од бонус сметката на основната, потребно е наградната сума да се постави 5 пати на експрес со минимум 3 настани. Минималната висина на коефициентите за секој настан е 1,40.

1хБет - выбор приветственного бонуса

Прв депозит од 1хБет (1xBet): бонус во игри

Доколку корисникот избрал бонус за добредојде од 1хБет (1xBet) во игри на среќа, треба да се запознае со начинот на неговото добивање и одигрување. Според правилата на обложувалницата корисникот добива награда до 1500 долари* + 150 бесплатни вртења. Притоа, бонусот е разделен на 4 дела кои се добиваат откако ќе се направат првите 4 депозити:

  • 300 долари* (100% од сумата на депозитот) и 30 фриспинови
  • 350 долари* (50% од сумата) и 35 фриспинови.
  • 400 долари* (25% од сумата) и 40 фриспинови.
  • 450 долари* (25% од сумата) и 45 фриспинови.

Паричните средства треба да се одиграат 35 пари во времетарање од 7 дена по добивањето на наградата. Покрај тоа, сумата на облогот за одигрување не треба да биде повисока од 5 долари*. Што се однесува до бесплатните вртења, нив може да ги користете само во определени игри. Тие се опишани на страницата со акции.

Бонусот 1хБет (1xBet) за прв депозит е одлична можност за почетниците да ги пробаат своите можности на порталот. Корисникот може да проба различни приеми на обложување и нови игри на среќа. Покрај искуството, корисникот може да добие и дополнителна парична награда, која ќе биде убав додаток на добиеното искуство.

*Или соодветна сума во друга валута.


melbet Portugal

Читај исто така