Menu

1хБет (1xBet) тотализатор: можности за играчите

1xBet ТОТО
Откако корисниците ќе научат како да ги прогнозираат резултатите на спортските настани со голема стапка на добивки, можат да се пробаат во експрес-облози во 1хБет. Освен класичните комбинирани обложувања, обложувалницата нуди многу други варијации кои ќе ја зголемат добивката. А доколку играчите сакаат да пробаат нешто ново, тогаш дефинитивно треба да обрнат внимание на тотализаторите во 1xBet. Благодарение на ТОТО играчот може да „собере“ големи суми. Како? За тоа ќе позборуваме во оваа статија.

Тотализатор 1xBet (1хБет): карактеристики на ТОТО

Историјата на спортските тотализатори започнала долго пред појавата на обложувалниците. Првите облози со повеќе учесници се изведувале уште во времето на Древна Грција и Рим. Победниците меѓу себе ја делеле целата награда, а губитниците останувале „со рацете в џеб“. Денешниве тотализатори работат по поинаква шема, иако многу блиска со историската. Се прифаќаат облози за неколку настани: се прави комбинација од понудата на обложувалницата. Обложувалницата ги бира натпреварите од својата понуда. На тој начин тотализатор во 1xBet (1хБет) е облог на исход или точен резултат на неколку настани, избрани од понудата на обложувалницата.

На многу сајтови спортските тотализатори се нарекуваат ТОТО. Тоа се синоними кои може да се користат истовремено. Покрај тоа, постојат различни варијанти на тотализатори кои можат да ги збунат почетниците. На пример, 1хБет 1хБет (1xBet) предлага 7 ТОТО за избор. На нив ќе се навратиме во еден од следните раздели.

Правила на ТОТО 1хБет(1xBet)

Тотализатор е интересна алатка за обезбедување на дополнителна добивка. Сепак играчите, како што се спомна во воведниот дел, треба добро да ги прогнозираат резултатите од натпреварот за да не ги изгубат своите пари. Покрај тоа, важно е да се запознаеме со правилата на ТОТО 1хБет (1xBet). Бидејќи обложувалницата нуди различни варијанти тотализатори за корисниците, правилата за добивка ќе се разликуваат. Со нив може да се запознаете на страницата «ТОТО», со избирање на соодветната понуда.

Сепак за сите тотализатори постојат општи препораки. Затоа ние издвоивме некои универзални правила за ТОТО 1xBet (1хБет):

  1. За добивање на облогот треба да се одиграат определен број на резултати. Бројот зависи од тотализаторот и почнува од 2 избора.
  2. Големината на добивката зависи не само од сумата на облогот, но и од количината на учесниците во ТОТО. Колку повеќе играчи се обложиле, толку поголем ќе биде наградниот фонд за добитниците.
  3. Секој тотализатор прифаќа облози за определен вид спорт. Бројот на спортски дисциплини е ограничен.

Од наша страна препорачуваме подобро да ги испробате своите сили во експрес, отколку да создавате комбинации во ТОТО. Имајте предвид дека тие облози бараат повеќе време.

1хБет ТОТО Пятнашка

Видови на ТОТО од 1xBet (1хБет)

Во разделот «ТОТО» корисниците ќе најдат 7 различни видови на тотализатори од 1xBet (1хБет). Ќе го опишеме накратко секој од нив:

  • Тотализаторот „Петнаесетка“ е најпопуларниот ТОТО на сајтот на обложувалницата заради големиот награден фонд. За да добиете максимална добивка потребно е да ги погодете исходите на 9 натпревари, максимално на 15. Линијата за облози опфаќа натпревари од првенствата од втора и трета лига.
  • Тотализатор „Точен резултат“. Играчот треба да го погоди точниот резултат од 8 натпревари. Корисникот ќе добие доколку прогнозира минимум 2 исходи.
  • Тотализатор „Фудбал“ е сличен на „Петнаесетка“. Меѓутоа играчот избира исходи за 14 натпревари. За добивка потребно е правилно да се прогнозираат 9 игри.
  • Тотализатор „Хокеј“. Корисниците треба да изберат победници за 5 хокеј игри. Сепак играчите не треба да се залажуваат со малиот број на исходи. Во хокејот е потешко да се предвидат победниците отколку во другите видови на спорт.
  • Тотализатор „Кошарка“. На страницата на ТОТО потребно е да се изберат 9 победници во кошаркарски натпревари. Играчот ќе има добивка доколку погоди 4 исходи.
  • Тотализатор „Сајбер фудбал“. Овој вид на ТОТО ќе им биде интересен на љубителите на сајбер-спортот. Правилата се идентични со тотализатор „Петнаесетка“,но тука за основа се земаат фудбалски натпревари, кои се изведуваат виртуелно. Игрите се симулирани преку програмата Fifa.
  • Тотализаторот „1хТОТО“ е добра алатка за вежбање при обложување во ТОТО. Корисникот избира победници за различни натпревари и, доколку добро прогнозира, добива промо бодови. За 8 правилни исходи играчот добива 100 бода, 9-250, 10-1000, 11-5000, 12 – 10000 бодови соодветно. Понатаму сите добиени бодови во 1хБет(1xBet) може да ги замените на бесплатни вртења и облози со преминување кон страницата „Излог на промо кодови“.

На тој начин корисникот може да ја избере најдобрата ТОТО варијанта за себе и да ги испроба своите сили во комбинирани облози. Препорачуваме да започнете со тотализаторот «1хТОТО» и понатаму да преминете на платни услуги.

Витрина промокодов 1хБет

Резултати ТОТО 1хБет (1xBet)

Корисниците кои само што почнуваат да се обложуваат со тотализатори се интересираат за резултатите во ТОТО в 1хБет (1xBet). Сакаме да потенцираме дека тие зависат од избраната понуда. За добивка во хокеј доволно е да се погодат 2 исхода, во „Петнаесетка“ треба да се даде точна прогноза за 9 игри. Притоа, на некои играчи им е полесно да направат точна прогноза на натпревар, а на други да го предвидат резултатот на виртуелен натпревар изведен во тотализаторот Fifa.

Затоа, за добивање на резултат во ТОТО 1xBet потребно е да се запознаете со правилата и да направите точна прогноза. Со правилно планирање на облозите може да добиете прилично добра добивка. Во тоа се крие растечката популарност на тотализаторите меѓу корисниците на обложувалницата 1хБет.


Читај исто така