Menu

Live спортски облози во 22Bet (22Бет)

Со задоволство ве информираме дека обложувалницата 22Бет има еден од најшироките избори на live спортски облози меѓу конкурентите. Додека повеќето обложувалници не ја поддржуваат оваа функција, 22Bet има одличен сервис за стриминг, кој може да се користи при обложување на игри во „живо“. Секако, вкупниот избор на live облози за спорт во 22Bet не е толку разнолик како за класичните облози. Сепак платформата нуди основни правци за обложување, како што се фудбалот, кошарката, одбојката и тенисот, а исто така и неколку не толку популарни, како билијардот, коњските трки, хокејот, рагбито, бадминтонот.

Понуда на спортски облози во „Live“ во 22Бет (22Bet)

Обложувалницата 22Бет (22Bet) реши да ги надмине конкурентите во прашањето облози во „Live“ и максимално да ја оптимизира таа функција, а исто така, да додаде неколку интересни и уникатни функции, кои сигурно ќе им се допаднат на играчите. Зборуваме за динамичната графика со корисната статика, а исто така, брзото обновување на информациите со коефициентите. Ова овозможува да се биде во тек со пулсот на играта и побрзо да се преземаат правилни решенија.

Најпопуларниот вид спорт за live обложување во (22Bet) 22Бет е фудбалот. Од него не заостанува ни тенисот, и зачудувачки, коњските трки. Секој ден може да се изберат од 5 до 10 настани за секој вид спорт. Ова е просечно. Исто така, прилично популарни се хокејот, кошарката, одбојката, крикетот и пинг-понгот.

Покрај обичните видови спорт, во режимот „Live“ достапни се, исто така, сајбер облози речиси на сите видови игри. Корисниците можат да поставуваат облози на сајбер-куглање, -хокеј, -кошарка, -крикет, -рагби, -куглање, -борење, а исто така на онлајн игрите Mortal Kombat 11, Subway Surfer City, Counter-Strike, World Of Tanks, King Of Fighters и други.

Сепак, сакаме да ве предупредиме дека разделот за спортски облози во „Live“ од 22Бет (22Bet) е најдинамичен и постојано се обновува. Едни настани и видови спорт се заменуваат со други и ова секој ден ги проширува вашите можности за избор.

Live-пари 22Бет

Поставување на live-облози на 22Bet (22Бет)

За да се постави live облог на 22Bet (22Бет), потребно е да се влезе во соодветниот раздел на сајтот на обложувалницата. На средина на екранот ќе бидат прикажани сите тековни настани на кои може да се обложувате.

За да го додадете избраниот настан во тикетот, кликнете на него и пред вас ќе се отвори списокот за облози. Понатаму кликнете на саканиот коефициент и оваа прогноза ќе биде додадена во вашиот тикет, кој се наоѓа во десниот дел од екранот. После ова треба да ја наведете сумата и да кликнете „Постави“.

По ова почекајте малку за обложувалницата да го провери и да го прифати вашиот облог. Обично, по поставувањето на облогот пристигнува известување за успешна операција. Ако облогот не е прифатен, ќе ви ја кажат причината за одбивањето.

Карактеристики на „лајвовите“ во 22Бет (22Bet)

Облозите во живо се прилично популарни меѓу искусните корисници. Меѓутоа, обично почетниците се плашат од овој вид на облози, бидејќи за успешен исход треба да се има не само аналитички ум и брза реакција, но и искуство кое се стекнува со време. Ако вие само што го започнувате својот пат во спортското обложување, препорачуваме да се запознаете со нашата „Школа за облози“. Со поминување на 3-те нивоа вие ќе можете на друг начин да погледнете на обложувањето и да добивате поголеми добивки.

Онлайн-просмотр матча 22Бет

Навистина, за поставување на лајвови на 22Бет (22Bet) треба искуство. Затоа треба да се направи првиот чекор и да се постави облог. Покрај тоа, треба да се обрне внимание на карактеристиките на live облозите на 22Bet:

  • Брзо преземање на решенија, произлегувајќи од Карактеристиките на играта. Не секогаш составот на екипата и тактиката на играта се совпаѓа со оние кои биле пријавени пред натпреварот. Покрај тоа, во текот на играта може да се набљудува поставката на екипите и општата слика на играта и облозите да се прават попромислено.
  • За време на играта некои искусни типувачи можат да го „провртат“ својот облог неколку пати и со тоа да ја зголемат добивката.
  • Некои обложувалници поставуваат лимити на облозите во живо. Често сумите се многу мали и ова на професионалните типувачи им пречи за да заработат убава сума. Сепак, границите за исплата од live облозите во 22Bet се прилично високи.
  • При изборот на live облог на 22Бет имајте предвид дека тој не се прифаќа веднаш. Обложувалницата остава простор од неколку секунди (кој варира од 3 до 10 секунди“. Во тоа време коефициентот може да се смени или да се случи важен настан на полето, што ќе го смени текот на играта. Секако, ова е во полза на обложувалницата, но има потполно спротивен ефект за играчот.
  • Се бројат секундите. Коефициентот може да се смени во кое било време и не само еднаш, затоа треба да знаете да ја анализирате ситуацијата и правилното решение да го донесете многу брзо, на некој начин да можете да ја предвидете ситуацијата.

Понудата на лајвови на 22Бет е прилично интересна и ќе им се допадне на искусните играчи. Затоа на играчите, кои немаат профил, им препорачуваме да се регистрираат на 22Bet.


Читај исто така