Menu

Live спортски облози на 20Бет (20Bet)

Покрај класичните спортски облози  во 20Bet пред почетокот на играта, обложувалницата, исто така, нуди голем избор на облози во живо. За љубителите на овој вид на обложување создаден е посебен раздел „Live Betting“, каде играчите можат да се запознаат со настаните и да постават live облог на 20Бет (20Bet). Бидејќи лајвовите стануваат сè повеќе популарни меѓу посетителите на сајтот, ќе ја разгледаме понудата на лајв облозите на сајтот на обложувалницата. Ќе опишеме како да се формира облог во живо. Ќе ги споменеме предностите и недостатоците на live-облозите од 20Bet (20Бет).

Понуда на лајвови на 20Bet (20Бет)

Денес е тешко е да се замисли обложувалница која не нуди лајв облози за своите типувачи. За играчите, кои го започнуваат својот пат во спортското обложување, ќе напоменеме дека live-облог е облог склучен за време на спортскиот настан. Овој вид на облог е многу популарен меѓу играчите, бидејќи дава можност да се почуствува својот удел во настанат и додава емоции при гледањето на натпреварот.

Обложувалницата 20Бет на посетителите им нуди добар избор на натпревари за обложување во текот на играта. Корисниците можат да најдат десетици популарни видови спорт и сајбер-спорт насоки за обложување. Билтенот на 20Bet ги опфаќа речиси сите познати видови спорт, како што се фудбалот, кошарката, тенисот, одбојката, хокејот, боксот и други. За љубителите на сајбер-спорт обложувалницата нуди 20Бет (20Bet) лајв облози на Counter Strike, Dota2, League of Legends, Rainbow Six, Word of Tank, Global Offensive, FIFA и други.

Просечно има до 30 понуди по настан, во кошарка – до 50 понуди, а на фудбалски натпревари се нудат до 150 понуди. Сепак, бројот на лајвови на 20Бет (20Bet) зависи од присуството на едни или други натпревари во даден момент. Обично, на страницата „Live Betting“ секогаш има неколку десетици настани за обложување. Затоа препорачуваме да се запознаете со понудата за live обложување на сајтот 20Bet.

Live-облози на 20Бет (20Bet): поставување на облози

Согласно правилата на обложувалницата можат да се обложуваат само регистрирани полнолетни корисници. Затоа, првиот чекор , за поставување на live облози на 20Бет (20Bet), е да се логирате на сајтот. Ако сè уште немате профил, може да создадете корисничка сметка на 20Bet (20Бет), следејќи ги инструкциите во статијата.

Событие лайв 20Бет

Вториот чекор е да го изберете соодветниот раздел за лајв обложување. Кон него може да преминете преку горното мени на сајтот. На страницата „Live Betting“ се претставени настаните кои веќе започнале или ќе започнат во скоро време. Играчот може да прави лајв облози на 20Bet (20Бет) за време на емитувањето на спортскиот настан.

За третиот чекор потребно е да се избере саканиот вид спорт или првенството и конкретниот натпревар од списокот. При преминувањето на страницата со спортскиот натпревар може да се види тековниот резултат, преостанатото време и другите важни показатели за играта. Затоа, типувачот треба да влезе во списокот и да го избере исходот на натпреварот, да кликне на саканиот коефициент. После ова, изборот на играчот ќе влезе во тикет.

Четвртиот чекор – да се наведе сумата на облогот за додадениот спортски или сајбер-спорт настан и да се постави. Ако играчот планира да формира комбиниран лајв облог на 20Bet (20Бет), тогаш треба да додаде неколку настани во тикет и да го избере видот на облогот. Обложувалницата на играчот му нуди експреси, системи, ланци и т.н.

По поставување на облогот, играчот може да ја следи играта преку преносот. Тој се наоѓа во истото јазиче, каде што се собрани сите настани за натпреварот. И покрај тоа што обложувалницата не покажува вистинско видео од играта, туку само шематски распоред на силите на теренот, сепак, овој инструмент овозможува да се контролира текот на натпреварот. Благодарение на дополнителните инструменти, играчот може да го покрие облогот или да земе дел од добивката, за да ги намали загубите.

Обложувалница 20Бет (20Bet): карактеристики на лајв спортски облози

Live облозите на 20Бет (20Bet) имаат и предности и недостатоци. Затоа почетниците, кои само што започнуваат да се обложуваат на сајтот на обложувалницата, треба да им обрнат внимание.

Како плусови на лајвовите од 20Bet (20Бет) може да се сметаат:

  • Можноста да се следи текот на играта. Ова на типувачот му овозможува поточно да го анализира процесот и да ги предвиди сите промени во својата прогноза.
  • Лајв облозите се прифаќаат и се пресметуваат прилично брзо, што овозможува брзо добивање на заработка. Нема задржување при менувањето на вредностите.
  • За време на емитувањето на играта расте вредноста на коефициентите, што ја зголемува шансата за добивка.
  • При live обложувањето на 20Бет (20Bet) може да се склучат неколку облози во текот на натпреварот. На тој начин постои можност за поголема заработка од една игра.
  • Live режимот овозможува да се намали загубата со помош на обложување на спротивен исход.

Выбор события для лайва 20Бет

И покрај големиот број на предности на лајвовите од 20Bet (20Бет), тие имаат и свои недостатоци:

  • Одлуките треба да се донесат брзо, бидејќи постои можност да не се формира тикет со поволни вредности на коефициентот.
  • Ограниченото време за донесување на промислена одлука може да доведе до пораз.
  • Во напливот на возбуда играчот може да ја изгуби контролата над себе и над текот на натпреварот и да се занесе со лајв облозите, кое ќе доведе до пораз.
  • Високата маржа на обложувалницата за секој од натпреварите, кои се изведуваат во живо.

Многу играчи се привлечени од брзата заработка од поставените лајв облози. Но за да не се биде во минус треба внимателно да се изберат игрите, да се умее брзо да се анализира текот на настаните и да се применат ефективни стратегии. Само во тој случај лајвовите од 20Bet (20Бет) ќе им донесат заработка на типувачите.


Читај исто така