Menu

Live спортски облози од 1хБет (1xBet): карактеристики и видови облози

Корисниците кои преферираат онлајн облози позитивно ќе ја оценат понудата на обложувалницата 1хБет (1xBet). Обложувалницата нуди голем избор на настани, удобни инструменти за брзо управување со облозите и разни видови на облози на своите корисници. Во денешната статија подетално ќе позборуваме за разделот „Live“.

1xBet (1хБет) 1xBet (1хБет) Live: облози за почетници и професионалци

Обложувалницата 1xBet се изделува од конкурентите по разновидноста на облозите пред натпревар и лајв. Зборувајќи за билтенот на 1хБет, , треба да се забележи големиот избор на настани во различни првенства. Денес вкупниот број на пред натпревари кои се достапни на сајтот е 5000. Тоа е и повеќе од доволно за обложување како за професионалците така и за почетниците.

Што се однесува до лајв-облозите , на 1хБет (1xBet) во кое било време достапни се околу 1000 настани (зависи од сезоната). Тоа е добар аргумент за искусните типувачи, иако се повеќе и повеќе почетници им даваат предност на live облозите кои се прават во текот на одвивањето на настаните. Ова е олеснето со можноста натпреварите да се гледаат онлајн и да се прават поточни прогнози, а исто така да се „погоди“ добар коефициент за облогот. Сепак, разделот „Live„ од 1xBet (1хБет) пред се е место за добро подготвени типувачи. Доколку само што почнувате да поставувате облози препорачуваме да ја поминете нашата шшкола за облози, за да добиете вредни совети за успешно обложување.

1хБет (1xBet) облози онлајн: понудени облози

Како што беше забележано претходно, со онлајн облозите од 1хБет (1xBet) може да се запознаете на страницата «Live». Таму може да преминете преку горното или долното мени. Разделот е организиран по принцип на билтен: во десната област на екранот има секција со „ТОП првенства“ и „ТОП игри“, каде што се собрани популарните настани. Тука, исто така, има странично мени кое овозможува брзо да се изберат игрите од различни спортски дисциплини.

Корисниците секојдневно може да поставуваат лајв-облози во 1xBet (1хБет) на повеќе од 20 видови на спорт. Разновидноста на онлајн настаните е помала во однос на билтенот што е карактеристично за сите обложувалници. Сепак, типувачите имаат можност да прават разновидни облози, почнувајќи од победа на првата екипа и завршувајќи со број на жолти картони, доколку станува збор за фудбал. На тој начин корисниците имаат се, за интересно да го поминат своето време со 1хБет live облозите.

Видови на лајв облози на 1xBet (1хБет)

Покрај стандардното претставување на разделот „Live“, на играчите им се достапни и дополнителни варијанти на лајв – облози објавени во опаѓачкото мени. Денес достапни се овие видови на 1хБет (1xBet) онлајн облози:

 • Постави на своите е страница каде што се собрани сите live облози достапни во државата во која живее играчот. Понудата се формира врз основа на податоците внесени на профилот на играчот.
 • Multi-LIVE е удобна табла која овозможува истовремено да се следат избраните лајв облози. Корисникот сам ги избира настаните на страницата и управува со нив со помош на методот Drag-and-drop.
 • Live Објави (Анонси) се натпревари кои ќе се изведуваат и ќе бидат пренесени во разделот „Live“. Така корисникот ќе може веднаш да пресмета какви облози може да постави пред натпревар а какви онлајн.

Претходно за играчите беа достапни други видови на претставувања на лајв облозите, на пример Live рулет. Меѓутоа, обложувалницата 1xBet (1хБет) не стои на место и постојано внесува измени во функциите на сајтот.

Мульти Лайв 1хБет

Предности и недостатоци на live-облозите на 1хБет (1xBet)

Како што покажува праксата искусните корисници на 1хБет (1xBet) повеќе поставуваат спортски облози онлајн отколку на билтен. Тоа е поврзано со предностите на лајв облозите во споредба со облозите пред натпревар, а имено:

 • Поголем избор на настани во спортски дисциплини.
 • Брзина на поставување на облози на различни настани.
 • Удобни инструменти за анализа на натпреварите.
 • Видео приказ на неколку игри во реално време (онлајн TV).
 • Високи коефициенти во споредба со конкурентите.
 • Времето за пресметување на облогот во режимот live изнесува 10-15 минути.

Меѓутоа, поставувањето на live облози има и некои недостатоци:

 • Спортските облози не може да се означат онлајн.
 • Добиените средства од лајв облозите на 1xBet (1хБет) може да се извадат само по 12 часа после натпреварот.
 • Live облозите не секогаш може да се осигураат.

И покрај наведените минуси, спортските онлајн облози од 1хБет (1xBet) добиваат се поголема популарност меѓу типувачите. Затоа бројот на настани во разделот, како и на нови инструменти за облози расте. Тоа е голем плус за љубителите на обложувањето во живо.


melbet Portugal

Читај исто така