Menu

Билтен за облози во 1xBet (1хБет): варијанти на билтенот и разновидност на облозите

1хБет линия ставок
Секоја обложувалница има силни страни кои ја изделуваат од конкурентите. Доколку зборуваме за обложувалницата 1xBet, тоа е дефинитивно билтенот за облози. Секако, во прегледот за обложувалницата ние пишувавме за десетици предности, меѓутоа, билтенот на 1хБет е несомнено еден од најголемите адути на компанијата. За тоа како изгледа билтенот за облози, какви варијанти на облози вклучува и зошто е интересен за корисниците ќе стане збор во оваа статија.

Билтен 1хБет (1xBet): разновидност на облози

Билтен или билтен за облози е број на настани кои ги нуди обложувалницата за поставување облози. Сите популарни настани кои се достапни во главното мени или во главниот дел на екранот условно се сметаат за основен билтен, а сите останати за дополнителен. Доколку според таков принцип ја разгледуваме понудата на обложувалницата 1хБет (1xBet), клучните настани ќе бидат оние објавени во разделот „ТОП“, „ТОП Првенства“ и „ТОП игри“ (од десна страна на екранот), списокот со настани во средишниот дел на екранот и точките на основното мени. Кон останатите игри на билтенот 1хБет (1xBet) може да се премине преку под-менито и страничните виџети.

Вкупниот број на настани во билтенот на 1хБет (1xBet) зависи од сезоната, меѓутоа просечниот секојдневен број на игри е повеќе од 5 илјади. Голем дел од настаните се топ-игри, на пример фудбал, одбојка, кошарка, сајбер-спорт и др. Сепак, во понудата на обложувалницата се достапни повеќе од 40 спортски дисциплини. Затоа корисниците ќе можат да најдат интересни игри и во не толку популарните првенства.

Покрај големиот број на видови спортови во билтенот, обложувалницата 1xBet (1хБет) може, исто така, да се пофали со голем список. Под список на облози се подразбираат сите облози кои може да се направат за настан. Обложувалница на играчите им нуди како основни видови на облози, така и дополнителни исходи, на пример, кој ќе даде гол прв/последен, колку удари ќе има во околината на голот, каков ќе биде бројот на жолти картони итн. Десетиците варијации за поставување на облози им даваат можност на искусните корисници да прават посложени комбинации и да добиваат поголем приход од облозите.

Варијанти на билтенот во 1xBet (1хБет)

На порталот на 1xBet (1хБет) играчите може да најдат неколку варијации на билтенот. Покрај традиционалното претставување на спортските настани, типувачите може да ги интересира и форматот:

 • Натпревар за. Обложувалницата 1хБет (1xBet) за играчите избира натпревари на кои може да се постават облози од 10 долари или еквивалент во друга валута. Типувачот треба да го погоди точниот резултат на дуелот. Во случај на победа играчот добива парични средства и 10 бесплатни вртења во слотови. Последните треба да се искористат според општите правила на обложувалницата.
 • Постави на своите. На страницата се објавени сите спортски настани достапни во понудата на обложувалницата кои се изведуваат во државата во која живее играчот. Податоците за државата се земаат од личната картичка на типувачот.
 • Конструктор на облози. Тука играчите можат да создаваат свои алтернативни натпревари меѓу екипите кои со мала стапка на веројатност може да се сретнат во дуел. Доволно е да се изберат соперниците од достапните првенства и обложувалницата 1xBet (1хБет) ќе ги пресмета коефициентите за натпреварот. Конструкторот ќе им биде интересен на корисниците кои сакаат експериментирање.
 • Резултати од првенствата. Тука играчите ги очекуваат престижни фудбалски првенства. Задачата на типувачот е да ги определи победниците во секој од нив и да добие голема награда.
 • Облози на UFC. На страницата се собрани дуели во мешани боречки вештини. Удобниот интерфејс за пребарување на натпреварите и боксерите ќе помогне брзо да изберете настан за облог.
 • Облози на политика. Тука корисниците можат да го погодуваат исходот на едни или друг политички настан: избор на претседател, пратеници на парламент, градоначалник итн.

1хБет конструктор ставок

Обложувалницата 1хБет (1xBet) не стои на место и постојано ги збогатува опциите на сајтот заедно со варијантите на билтенот за облози. Затоа на сајтот може да се појават страници со нови формати на билтени.

Настани во билтенот 1xBet (1хБет)

Како што беше забележано претходно, типувачите може да најдат повеќе од 5 илјади настани во билтенот, почнувајќи од фудбал па се до финансиски облози. Благодарение на таа понуда, 1хБет (1xBet) нема да ги остави рамнодушни дури ни најискусните играчи. Бидејќи обложувалницата активно го развива својот билтен за облози, на сајтот постојано се појавуваат нови раздели. Подолу ќе наведеме список со оние што се достапни на порталот 1xbet.com во моментот на пишување на оваа статија:

 • Спортски облози. Корисниците може да најдат 40+ видови на спорт: популарни (фудбал, кошарка, тенис итн.) и насочени игри (галски фудбал, пикадо, крикет итн.).
 • Облози на сајбер-спорт. Типувачите ќе ги оценат натпреварите во сајберспорт како едни од најпопуларните игри. На сајтот се достапни настани за такви популарни игри како: CS:GO, Dota 2, League of Legends итн.
 • Лотарија. Голем избор на лотарија од различни делови на светот. Постои можност да се купат билети за играње во државите на Европа, Америка, Азија.
 • Финансиски облози. Играчите кои ги набљудуваат економските настани можат да добијат дополнителни добивки од облози според варирањето на економските показатели. Изборот на настани не е голем, меѓутоа овој раздел е многу интересен.
 • ТОТО. Различни варијанти на спортски тотализатори. Облози на фудбал, хокеј, кошарка, сајбер-спорт со интересни исходи.

Настаните од билтенот на 1хБет (1xBet) може да ги најдете преку главната страница или соодветните раздели на главното мени.


Читај исто така