Menu

Кои се карактеристиките на iOS апликацијата од Мелбет (Melbet)?

За разлика од мобилната апликација Мелбет за Андроид, корисниците на Ајфон можат да ја преземат програмата за iOS директно преку App Store. Уште еден безбеден начин е да го преземат инсталациониот фајл преку сајтот на обложувалницата и рачно да го направат инсталирањето. За тоа, како да се инсталира Melbet апликацијата на iOS, кои се карактеристиките на програмата за обложување преку телефон, ќе можете да прочитате во новата статија.

Како да се инсталира апликацијата од Melbet (Мелбет) на Ајфон?

Како што беше напишано во воведот, постојат два безбедни начини за инсталирање на Melbet (Мелбет) апликацијата на Ајфон. Во првиот случај треба да преминете во својот App Store и автоматски да ја инсталирате. Вториот начин е рачно да го изведете инсталирањето, преку преземање на апликацијата од сајтот на обложувалницата. Иако процесот на инсталирање на самата програма не е комплициран, можат да се појават дополнителни потешкотии, на кои треба да се обрати внимание.

Ќе напоменеме дека Мелбет е офшор обложувалница. Заради тоа нејзината лиценца не се прифаќа во сите држави каде што дејноста на обложувалниците и казината е легализирана. Таму каде што сајтот е блокиран од страна на интернет провајдерите, нема да можете брзо да влезете на порталот и да ја преземете програмата за мобилен телефон. Покрај ова, пристапот до страницата Melbet може да биде затворен и во App Store. Во тој случај може да се користат следните методи:

 • Да се инсталира VPN за промена на IP-адресата и да се влезе на сајтот или страницата со апликацијата во App Store. Постојат и платни и бесплатни сервиси за компјутер и пребарувач.
 • Да се променат поставките во телефонот за влегување во App Store. Во тој случај треба да се влезе во разделот „ App ID“ од телефонот, да се кликне на „Прегледај App ID“ и да се внесе лозинката. Во полето „Држава/Регион“ да се избере држава, каде што дејноста на обложувалницата Мелбет е дозволена. По инсталирањето на апликацијата, можете да ги вратите поставките.
 • Да напишете преку е-мејл до службата за поддршка на Melbet. На вашата електронска адреса ќе пристигне инсталационен фајл со апликацијата за Ајфон. Треба рачно да го изведете нејзиното инсталирање. За тоа, треба го одобрете произведувачот на програмата на вашиот телефон. За тоа, како да го направите ова, можете да прочитате во инструкциите, приложени со апликацијата.

Во следниот раздел ќе најдете информации за карактеристиките на апликацијата за iPhone.

Мобильное приложение Мелбет

Кои се можностите на апликацијата од Мелбет (Melbet) за iOS?

Мобилната апликација Мелбет (Melbet) за Ајфон е инструмент за обложување, кој има многу предности. Ќе ги опишеме клучните карактеристики на апликацијата:

 1. Прилагодлив дизајн. Интерфејсот е оптимизиран за екраните на уредите, притоа навигацијата е многу поудобна.
 2. Голем избор на опции. Апликацијата ги содржи сите функции на десктоп верзијата за обложување. Можете да влезете во својот профил/да креирате профил, да изведувате финансиски операции преку сметката, да учествувате во акции и бонуси од Melbet, да ги следите настаните, да се обратите во службата за поддршка итн.
 1. Онлајн преноси на натпреварите. Програмата овозможува апсолутно бесплатно да се гледаат видео преноси на спортски натпревари.
 2. Мобилност. Можете да се обложувате секаде, каде што има пристап до интернет. Покрај тоа, апликацијата Мелбет за iOS работи дури и при слаба мрежа и го штеди сообраќајот.
 3. Присуство на VPN. Апликацијата ќе работи стабилно, бидејќи целиот сообраќај од серверите на обложувалницата поминува преку променети IP-адреси. Блокирањето повеќе нема да ги плаши играчите.
 4. Автоматски обновувања. Не треба самостојно да ја преземате последната верзија и рачно да ја обновувате програмата.
 5. Брзо влегување. За најавување на апликацијата Мелбет (Melbet) за Ајфон можете да користете отпечаток од прст или фотографија.

Со останатите можности на програмата можете да се запознаете откако ќе ја инсталирате на својот iPhone.

Мобильное приложение Мелбет

Апликација од Мелбет (Melbet) за Ајфон: како да ја користите?

Процесот на обложување преку апликацијата Мелбет (Melbet) за Ајфон е ист како и на главниот сајт на обложувалницата, иако мобилната програма има неколку предности. Благодарение на брзото најавување, прилагодливиот дизајн и оптимизацијата на менито, саканиот настан може брзо да се најде, да се префрлува од еден во друг вид на облог и да се постави.

За поставување на облози преку апликацијата за Ајфон треба:

 1. Да се регистрирате или да се најавите на вашата сметка.
 2. Да го проверете износот на пари на сметката. При потреба треба да внесете депозит.
 3. Да одлучете дали тоа ќе биде облог пред натпревар или во живо.
 4. Од големиот број на понуди, со помош на филтер, да се избере саканиот вид спорт и натпревар.
 5. Да се избере исход на настанот/настаните, коефициентот и да се додадат во тикет.
 6. Ако во тикетот се додадени неколку настани, треба да се избере саканата варијанта на комбиниран облог.
 7. Да се внесе сумата, да се потврди облогот со кликнување на „Постави облог“.

По поставувањето облогот ќе се појави во профилот и ќе биде пресметан по завршувањето на натпреварот. Покрај тоа, апликацијата дава можност за вклучување на опција со која облогот ќе биде прифатен по кликнување на коефициентот. Во тој случај износот ќе биде фиксен.

Со инсталирање на Мелбет (Melbet) апликацијата на Ајфон без проблем ќе можете да уживате во обложувањето, во кое било време и од кое било место, каде што има интернет.


Читај исто така