Menu

Стара верзија на 1хБет (1xBet): карактеристики и разлики

Првата меѓународна верзија на сајтот 1хБет беше лансирана во 2012 година, кога компанијата го реши прашањето со лиценцата. Над создавањето на платформата работеше водечко веб-студио на пазарот за игри на среќа. Благодарение на тоа, сајтот од една страна испадна наједноставен и јасен, а од друга, мултифункционален. На тој начин, обложувалницата брзо освои илјадници фанови низ целиот свет. Сепак, како што растеше проектот сајтот на обложувалницата, исто така, активно се менуваше. Но ова не им се допадна на многу играчи. Затоа тие ја бараат старата верзија на 1хБет (1xBet). Во што се состојат нејзините карактеристики и по што стариот портал се разликува од новиот?

Преглед на старата верзија на 1xBet (1хБет)

Последното големо обновување на сајтот 1xBet настана во 2019 година. За време на пишувањето на статијата, во 2021 година, веќе постојат зачетоци од новиот портал, кој активно им се нуди на корисниците. Ако влезете на официјалниот сајт 1хБет (1xBet), покрај логото може да го видите зборот „New“ и навестување за побрза и удобна верзија на порталот.

Затоа денес старата верзијата на сајтот 1хБет е таа која била направена во 2019 година. Ако играчот бара постара верзија, со дизајнот може да се запознае само на блоговите и форумите или да премине на сервисот со архива на интернет страницата (archive.org) и да види фотографија од сајтот во минатото.

Смена версии сайта 1хБет

Старата верзија на 1xBet (1хБет) се одликува со присуство на неколку нивоа на мени во горниот дел на сајтот. Преку првото ниво може да се премине кон вчитување на апликациите, запознавање со начините за плаќање, статистиката и игрите. Вкупниот број на точки на менито е 14, а во претходната верзија беа 9.

Работниот екран е поделен на 3 дела: во центарот е поставена областа со информации за облозите и игрите, од десната страна има виџет за влез на сајтот, бонуси и важни игри, а од левата страна – филтер на настани или дополнителна информација за натпреварите.

Меѓу силните страни на стариот сајт на 1xBet (1хБет) може да се спомне удобната навигација (благодарение на менито и виџетите брзо може да се премине кон потребниот раздел), интуитивно јасниот интерфејс, респонсивниот дизајн и вкрстениот прелистувач (страницата коректно се отвара преку различни уреди). Притоа, бавната брзина на вчитувањето заради големиот број на скрипти и преоптовареноста на екранот со настани се клучните недостатоци на старата верзија на 1хБет (1xBet). Во новата верзија на порталот се реши еден од тие недостатоци, а имено зголемувањето на брзината на работата на сајтот, иако тимот и понатаму треба да работи на оптимизацијата на платформата.

1хБет (1xBet) стара верзија: влез на порталот

Како што беше забележано во статијата „Како да влезете во 1xBet“, денес корисниците можат да користат две верзии на сајтот – новата и старата верзија на (1xBet). Обновениот дизајн и функциите на порталот уште го поминуваат стадиумот на тестирање. Затоа обложувалницата на играчите им предлага самостојно да преминат на новата верзија и, сега за сега, не го прави овој чекор задолжителен. Па така, типувачите можат да влегуваат на стариот сајт на обложувалницата преку официјалната адреса 1xbet.com.

На форумите и сајтовите може да се најдат материјали за наводен алтернативен влез на сајтот 1хБет (1xBet) преку огледало притоа, дизајнот на сајтот останува како на стариот, за играчите да можат удобно да го користат порталот. Всушност ова не е баш така. Сите официјални огледала на обложувалницата го имаат истиот дизајн, како и основната верзија. Тој може да биде во стара или во понова варијанта. Затоа компанијата нема сајтови – огледала на 1xBet (1хБет) со стара верзија на дизајнот.

1хБет новый сайт

Преминување од старата верзија на 1xBet (1хБет) на нова

Новата верзија на сајтот 1xBet (1хБет) има неколку предности за разлика од старата. Прво, таа на сите уреди работи побрзо, за кое пишувавме претходно. Второ, бројот на функции за обложување во новата верзија е значително поголем. Трето, додадени се раздели со одговори на популарните прашања. Сето ова користењето на новата верзија го прави поудобно.

Ако играчот реши да премине од старата верзија на 1хБет (1xBet) на новата, за ова треба:

  • Да кликне на копчето „New“ покрај логото на компанијата и да премине на линкот, кој ќе се појави во нов прозорец.
  • Во полето за пребарување да ја напише адресата lite.1xbet.com.

Со тек на време, новата верзија можеби ќе го замени стариот сајт на 1xBet (1хБет). Сепак, според состојбата од 2021 година, интерфејсот изгледа токму вака.


Читај исто така